Hayır öyle düşünme çünkü erkekler hamilelik sırasında ikinci plana atılma,korku ve sende değişen şeyler ile ilgili endişe duyup panikliyorlarmış. Ve huyları değişiyormuş bence Doğumdan sonra düzelecektir.Hiç üzme kendini azıcık sabretmek lazım sanırım.Bizde ilk haftalar kavga ediyorduk sürekli ben çünkü ilk 3 ay diye pipirikliydim ama anldımkş ben ne kadar korkup telaşlanırsam eşimde geriliyor.
Doktoruma öyle cok guveniyorum ki. Eşim aradı az önce görüştüler. Amniyosentez yapmam, riskli dedi. Benim yapımı da biliyor cok pimpirikliyim kafamız rahat devam edelim yola dedi.
LLandscapeDelirella
içinizi ferah tutun inşallah Allahın izniyle birşey olmaz dualarım sizinle. Bende ctesi fetal dna yaptırcam doktor direk onu istedi Allahım hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin. Eğer fetal için fiyat arastiriyorsaniz İstanbulda öneride bulunabilirim.
Kombine risk yazan kisim mi o deger cikti sizin. Benim kan 1:100 ama tum parametreler ortalama alindiginda kombine 600 oluyor. Test icin 3000 lira odedik sadece kromozomal hastaliklara bakilacak
LLandscapeDelirella
içinizi ferah tutun inşallah Allahın izniyle birşey olmaz dualarım sizinle. Bende ctesi fetal dna yaptırcam doktor direk onu istedi Allahım hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin. Eğer fetal için fiyat arastiriyorsaniz İstanbulda öneride bulunabilirim.
Kombine risk yazan kisim mi o deger cikti sizin. Benim kan 1:100 ama tum parametreler ortalama alindiginda kombine 600 oluyor. Test icin 3000 lira odedik sadece kromozomal hastaliklara bakilacak
Onu yarın gorucem sonuclar doktorda. Aksam üstü gelmiş sonuclar hemen aradılar. Ben o panikle hicbişi sormadım. Eşim aradı sonra ona demiş 1/270 diye ama bilmiyorum ki...
LLandscapeDelirella
Onu yarın gorucem sonuclar doktorda. Aksam üstü gelmiş sonuclar hemen aradılar. Ben o panikle hicbişi sormadım. Eşim aradı sonra ona demiş 1/270 diye ama bilmiyorum ki...
Benim yaşım 37 olduğundan yaş için risk 1/250 ama bu testte öncelik bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiği oluşumu bu ölçümler normal ve altı çıktı ise yaşın hiç önemi yok bence. Ense kalınlığı yüksek çıksa yaşımdanda riskim var diyip endişelenebilirdim
Canım benim kuzenimin de ikili testi yüksek risk grubunda çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam 130’da 1’di. Amniyosentez yaptırdı temiz çıktı sonucu. Şuan 8 aylık oldu dünyalar tatlısı bebeği. Hiç merak etme senin de sonucun tertemiz çıkcak inşallah.
İkili sonuçlarını alıp riskli çıkan arkadaşlarım Canlarim rabbim hayırlı sonuçlara ulaştırsın benim de bu cuma bende çok korkuyorum Yasim 36 kilom da var .. ayrıca konusuyosunuzya fetal dna nifty vs hiç birini blmyrm insallah bunlqra gerek kalmaz hepsi ayni şeyler mi bunların kan verip yurt dışına gönderiliyor sanrm
Canım benim kuzenimin de ikili testi yüksek risk grubunda çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam 130’da 1’di. Amniyosentez yaptırdı temiz çıktı sonucu. Şuan 8 aylık oldu dünyalar tatlısı bebeği. Hiç merak etme senin de sonucun tertemiz çıkcak inşallah.