2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Severek aslında ama biz galiba artık sevmiyoruz birbirimizi yanlış bir evlilikti bu
Hayır öyle düşünme çünkü erkekler hamilelik sırasında ikinci plana atılma,korku ve sende değişen şeyler ile ilgili endişe duyup panikliyorlarmış. Ve huyları değişiyormuş bence Doğumdan sonra düzelecektir.Hiç üzme kendini azıcık sabretmek lazım sanırım.Bizde ilk haftalar kavga ediyorduk sürekli ben çünkü ilk 3 ay diye pipirikliydim ama anldımkş ben ne kadar korkup telaşlanırsam eşimde geriliyor.

Yaş kilo önceki gebeliklerin durumu şeker tansiyon hepsi etkiliyormuş. 1/630 benimkine göre daha iyi korkma canım 1/250 ve altı yuksek risk grubuymuş.
Kombine risk yazan kisim mi o deger cikti sizin. Benim kan 1:100 ama tum parametreler ortalama alindiginda kombine 600 oluyor. Test icin 3000 lira odedik sadece kromozomal hastaliklara bakilacak

Sağol kuzum yaptırdım ben 2400 e

Kombine risk yazan kisim mi o deger cikti sizin. Benim kan 1:100 ama tum parametreler ortalama alindiginda kombine 600 oluyor. Test icin 3000 lira odedik sadece kromozomal hastaliklara bakilacak
Onu yarın gorucem sonuclar doktorda. Aksam üstü gelmiş sonuclar hemen aradılar. Ben o panikle hicbişi sormadım. Eşim aradı sonra ona demiş 1/270 diye ama bilmiyorum ki...

Amin canım cok sagol. Artık doktorumun yönlendirdigi laboratuara guvenicem... 3500tl fiyat verdiler.

Normalde 30 beden giyiyorum cnm düşük belli pantolonu 31 aldık hem likralı tayt gibi rahat. Zaten düğmenin olduğu yer baya aşağıda :)
Anladım canım. İçine sindi şimdi kuzuyu sıkıştırma
Sağol tatlım sana tahmin yaptı mu doktor?
Benim kuzum sağlıksız olabilir diye söylemiyor cinsiyetini
yarın randevum var. Belki söyler.
Kızlar 2li kan testi sonucum riskli grup çıktı
Deme kuzum yaa ne dedi doktor. Sonucu bi atsana bize de

Yaş kilo önceki gebeliklerin durumu şeker tansiyon hepsi etkiliyormuş. 1/630 benimkine göre daha iyi korkma canım 1/250 ve altı yuksek risk grubuymuş.
Benim yaşım 37 olduğundan yaş için risk 1/250 ama bu testte öncelik bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiği oluşumu bu ölçümler normal ve altı çıktı ise yaşın hiç önemi yok bence. Ense kalınlığı yüksek çıksa yaşımdanda riskim var diyip endişelenebilirdim

Ben de yarın vericem 7-8 gün dediler... gecsin zaman bir an önce.
Canım benim kuzenimin de ikili testi yüksek risk grubunda çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam 130’da 1’di. Amniyosentez yaptırdı temiz çıktı sonucu. Şuan 8 aylık oldu dünyalar tatlısı bebeği. Hiç merak etme senin de sonucun tertemiz çıkcak inşallah.

İkili sonuçlarını alıp riskli çıkan arkadaşlarım Canlarim rabbim hayırlı sonuçlara ulaştırsın benim de bu cuma bende çok korkuyorum Yasim 36 kilom da var .. ayrıca konusuyosunuzya fetal dna nifty vs hiç birini blmyrm insallah bunlqra gerek kalmaz hepsi ayni şeyler mi bunların kan verip yurt dışına gönderiliyor sanrm

Ohhh cok şükür, aminn darısı bize

Benim doktorum üst tetkikler için 2li testte nt ölçümü yani ense kalınlığı için hesaplanan risk esastır diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…