2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bu sabah 5 te resmen ölümü hissettim abartmıyorum. Çok feci bi ağrıyla uyandım resmen kasıklarıma kramplar bıçaklar giriyodu olduğum yerde kıvrandım ne tarafa dönsem kar etmedi hayatımda böyle bi acı yaşamadım bi yandan da midem bulanıyo afedersiniz köpük köpük kustum eşim beni hemen gittiğimiz özel hastanenin aciline götürdü yol boyu kustum dedim kesin bebek karnımda öldü bende zehirleniyorum çok kötüydü ya(özel hastanenin acilinde ne nöbetçi bi dr var ne bişey hemşire kan tahlili istedi dedim şuan bebek yaşıyomu yaşamıyo mu onu mrk ediyorum ben kimse bakamıyormu yok dedi eşime dedim çıkalım burdan bi yandan da iki büklüm yürüyorum doğruca araştırma hast ne gittik orda saolsunlar ilgilendiler doğumhaneye yönlendirdiler usg den baktı dr çooook şükür bebeğim direk el salladı bana sanki anne mrk etme ben iyiyim der gibiydi sabah 7 buçuğa kadar hast koridorlarındaydık eşimle kan aldılar kan sonucum çıkmadı bazen cihaz bozuk çıkarıyomuş reddediyomuş hepsi bana denk geldi hani makineden fiş çıkarıyolar ya yapışkan o bile bende bitti çok şanssız bi insanım hast de çalışanların hepsi uyuyo biz girince uyanmaya çalışıyorlar falan offf zehir gibi bigündü şuan halen ağrım var

Neden böyle bi ağrı olur hiç bişey anlamadım dayanılacak gibi deildi tamam kasık ağrılarım oluyodu rahim genişliyor ama bu başkaydı doğrulamıyordum bıçak saplanıyodu sanki

Çook geçmiş olsun. allah bebeğine de sana da iyilik versin bidaha kötü şeyler yaşatmasın kendine dikkat et. Neden olmus peki o ağrı bişey dedi mi doktor üşüttün mü yoksa

Çook geçmiş olsun. allah bebeğine de sana da iyilik versin bidaha kötü şeyler yaşatmasın kendine dikkat et. Neden olmus peki o ağrı bişey dedi mi doktor üşüttün mü yoksa
Nedenini anlayamadı cnm kan tahlili çıkmayınca bişey diyemedi bi daha kan tahlili istedi zaten iki saat sonucu beklemiştim bi daha vermedim yarın kendi dr uma gideceğim bakalım ne dicek. Allah razı olsun

Çok geçmiş olsun canım benimde aklıma direk gaz sancısı geldi yediklerinin gaz yapmış olabilir veya usutmus olabilirsin dikkat et kendine bol bol dinlen canim

Nedenini anlayamadı cnm kan tahlili çıkmayınca bişey diyemedi bi daha kan tahlili istedi zaten iki saat sonucu beklemiştim bi daha vermedim yarın kendi dr uma gideceğim bakalım ne dicek. Allah razı olsun
Anladım canım senden de Allah razı olsun ❤❤

Çok geçmiş olsun canım benimde aklıma direk gaz sancısı geldi yediklerinin gaz yapmış olabilir veya usutmus olabilirsin dikkat et kendine bol bol dinlen canim
Gaz sancılarım da oluyodu cnm ama bu çok farklıydı inş gaz sancısı falandır plesanta ayrılması falan olsa bebek yaşamıyo olurdu demi

geçmiş olsun canım bebegini allah esirgesin şükür ki iyiymiş

Çok çok geçmiş olsun, işte kan sonucu olsa belki bilinirdi, zehirlendiniz mi acaba yediğiniz birşeyden, inşallah bir daha olmaz, Allah sizede bebeğede sağlık sıhhat versin.

Cok gecmis olsun canim agri tam olarak nasil bir agriydi bazen hamilelerde cok siddetli gaz sıkışması gaz sancisi oluor arkadasimda oylr olmustu ordan hatrliyorum ama doktor ona soylemisti cok yogun gaz sıkısman var diye hafife almayin hic dogum sancisi da zaten gaz sancisi+adet sancisi .neyse cok sukur ki bebegin iyi, gorunce icinde rahatlamistir rabbim sana bagislasin kuzum sicak tut kendini

Kizlar benim de cuma günü ikili testim var. Girmeye korkuyorum aslinda. Bakalim neler olacak. Bir de catlak icin hindistan cevizi yagi almistim. Kullanmaya baslayacagim. Hangi bölgelerimize sürmeliyiz acaba?

Çok çok geçmiş olsun, işte kan sonucu olsa belki bilinirdi, zehirlendiniz mi acaba yediğiniz birşeyden, inşallah bir daha olmaz, Allah sizede bebeğede sağlık sıhhat versin.
Çok sağolun Allah razı olsun bi kan tahlili bile yapamayan hastane işteburası hastane ve dr yönünden çok kötü

kızlar işlerden dolayı giremiyordum . R Rabsernur okuyunca çok üzüldüm allah yardımcın olsun ne denir ki böyle bi durumda geçmiş olsun..

Meyveliturta19 canım nedeninin bulunmasına çok sevindim. bol bol dinlen :)

marmelat2 resmen pipi ya maşallahhhhhh benimde randevum yarın bakalım drun erkek tahmini doğru çıkacak mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…