2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar benim de cuma günü ikili testim var. Girmeye korkuyorum aslinda. Bakalim neler olacak. Bir de catlak icin hindistan cevizi yagi almistim. Kullanmaya baslayacagim. Hangi bölgelerimize sürmeliyiz acaba?
canım korkma neden korkuyorsun iyi düşün. bende öyleydim ama şükür rahatladım temiz çıktı. iyi düşün iyi olsun demişler.
ben henüz krem yağ kullanmıyorum kaşınıyor ama yarın dr uma soracağım ne zaman kullanmalıyım diye. sen druna danışmış mıydın

Çok teşekkür ederim adet sancısının daha daha şiddetlisi sanki bi iple karnımı sıkıyolardı düz duramıyodum kıvranıyodum çok deişik bi ağrıydı tarif de edemiyorum ki bi ara nefes alamadım kusmam geliyo ama kusamadığım için nefesim kesildi rabbim kimseye yaşatmasın

Amin kuzum Rabbim hepimizin bebeklerini yavrularını korusun bi yavrum yatağında uyuyo biri karnımda noldu acaba stresi Allahtan kayınvalidem yakın sabah beşte kalktı geldi kızımın yanına
allah korktuğumza uğratmasın hiçbirimizi. evlatlarımızı bize bağışlasın inş . sende çok strese sokma kendini bebeğin iyiymiş işte bu çok iyi bişey o kadar şeyden sonra iyi düşün canım

Ya kotü birsey söylerler diye cok korkuyorum. Benim kardesim var engelli. Benden 15 yaş küçük. Engelli cocuk bakmak ne kadar zor cok iyi bildigim icin hep icimde bir korku var hayir doktoruma sormadim. Kilo da almadim aslinda kilo kaybettim. Ama kasinti bende de var. Bir nebze rahatlatir diye aldim. Hem dogal birsey krem icin doktora sorarim tabi ki

Bel masaji fln yaptirmadin dimi esine ?

Zaten bebeğin yaşadığını görünce ağrı falan hissetmedim cnm çok şükür rahatladım halen çok ağrım var ama bebeğim iyi ya dayanırım

Yok yok hayır yaptırmadım korkarım öyle şeylerden cnm zaten pimpirikli bi insanım
Evet dogumu tetikler dusuk sebebidir o yuzden sordum adet sancisi gibi diyince aklima geldi . Sen en kisa zamanda doktorunla paylas canim bu durumu git bir gorun her ne kadar baska yere gitmis olsan da kendi doktorun soyleyince daha bir icine sıniyor insanin rahatlarsin en azindan. Korkma sende arada boyle cilveleri olacak minik tavsanlarin

Aynen cnm gidicem dr uma zaten ikili test sonucumu almak için gidecektim bi de o baksın bakalım ne dicek bu tavşanlar ömrümüzden ömür götürüyo bazenrabbim sağlık versin hepsine

Aynen cnm gidicem dr uma zaten ikili test sonucumu almak için gidecektim bi de o baksın bakalım ne dicek bu tavşanlar ömrümüzden ömür götürüyo bazenrabbim sağlık versin hepsine
Iste anne olmak kolay degil simdiden basliyor dertleri olsun saglikli olsunlarda cekilir hepsi Allah sabrini da verior

ay ne guzel hissettiinn tesekkurler canim hayirli evlat olsun insallah
İnşallah canım. Allah gönlüne göre versin
İkili test sonucu riskli cikan gebedaşlarim hepiniz dualarimdasiniz hepimiz saglikla kucagimiza alacagiz insallah pofuduklarimizi icinizi ferah tutun ❤❤❤
Amin canım inşallah. Test sonucum çıkmadı henüz ama şu an randevuya gidiyoruz. İyi haberlerle dönerim inşallah.

Kizlar benim de cuma günü ikili testim var. Girmeye korkuyorum aslinda. Bakalim neler olacak. Bir de catlak icin hindistan cevizi yagi almistim. Kullanmaya baslayacagim. Hangi bölgelerimize sürmeliyiz acaba?

Canım bende aldım Hindistan cevizi yağı soğuk sıkım
Katı halde elime alınca eriyyo
Basen bölgeme karnıma ve göğüslerime sürdüm
Başta çok güzel kokuyordu
Sonra vücudumda durdukça kıyafetlerim falan tuhaf koktu
Çok mu sürdüm acaba
2 kere kullandım bi daha sürmedim
Zaten daha hiç kilo almadım

Ay çok sevindim sebebini öğrenmiş olamama canım,en azından sen elinden geleni yapar kendini yormassin...geriside allaha kalmış zaten elimizde ne gelir,tum evlatlarimiz ona emanet.
Peki ilişki hakkında bisey dedi mi doktor,oda sakincalimiymis canim

Benim doktorum da ayni hapi verdi ve dedi ki kahvaltini yap 1 saat hic bir sey yiyip icmeden bekle sonra hapi ic sonra 1 saat daha yiyip icmeden bekle. Ben oyle yapiyorum hic mide bulantısı olmuyor. Dun ilk kez ac karnina bi deneyeyim dedim ölüyordum bulantidan:)

anladım canım. allah yardımcınız olsun. korkunu şimdi daha iyi anladım. ama yine rahat olmaya bak kul kaderini yaşar. inşallah tüm sonuçlarında ölçümlerinde çok iyi çıkar içine su serpilir.

ben bastırarak sert sert kaşımıyorum hafif hafif kaşıyorum çatlar falan diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…