canım korkma neden korkuyorsun iyi düşün. bende öyleydim ama şükür rahatladım temiz çıktı. iyi düşün iyi olsun demişler.Kizlar benim de cuma günü ikili testim var. Girmeye korkuyorum aslinda. Bakalim neler olacak. Bir de catlak icin hindistan cevizi yagi almistim. Kullanmaya baslayacagim. Hangi bölgelerimize sürmeliyiz acaba?
Çok teşekkür ederim adet sancısının daha daha şiddetlisi sanki bi iple karnımı sıkıyolardı düz duramıyodum kıvranıyodum çok deişik bi ağrıydı tarif de edemiyorum ki bi ara nefes alamadım kusmam geliyo ama kusamadığım için nefesim kesildi rabbim kimseye yaşatmasınCok gecmis olsun canim agri tam olarak nasil bir agriydi bazen hamilelerde cok siddetli gaz sıkışması gaz sancisi oluor arkadasimda oylr olmustu ordan hatrliyorum ama doktor ona soylemisti cok yogun gaz sıkısman var diye hafife almayin hic dogum sancisi da zaten gaz sancisi+adet sancisi .neyse cok sukur ki bebegin iyi, gorunce icinde rahatlamistir rabbim sana bagislasin kuzum sicak tut kendini
Allah korusun canım hemen kötüyü düşünme Allah'ın izniyle sağlıkla gelicek bebisGaz sancılarım da oluyodu cnm ama bu çok farklıydı inş gaz sancısı falandır plesanta ayrılması falan olsa bebek yaşamıyo olurdu demi
İnşallah canım her gebelik cidden farklıymış bu hamileliğim çok zor rabbim hepimize yardım etsinAllah korusun canım hemen kötüyü düşünme Allah'ın izniyle sağlıkla gelicek bebis
allah korktuğumza uğratmasın hiçbirimizi. evlatlarımızı bize bağışlasın inş . sende çok strese sokma kendini bebeğin iyiymiş işte bu çok iyi bişey o kadar şeyden sonra iyi düşün canımAmin kuzum Rabbim hepimizin bebeklerini yavrularını korusun bi yavrum yatağında uyuyo biri karnımda noldu acaba stresi Allahtan kayınvalidem yakın sabah beşte kalktı geldi kızımın yanına
Ya kotü birsey söylerler diye cok korkuyorum. Benim kardesim var engelli. Benden 15 yaş küçük. Engelli cocuk bakmak ne kadar zor cok iyi bildigim icin hep icimde bir korku varcanım korkma neden korkuyorsun iyi düşün. bende öyleydim ama şükür rahatladım temiz çıktı. iyi düşün iyi olsun demişler.
ben henüz krem yağ kullanmıyorum kaşınıyor ama yarın dr uma soracağım ne zaman kullanmalıyım diye. sen druna danışmış mıydın
Bel masaji fln yaptirmadin dimi esine ?Çok teşekkür ederim adet sancısının daha daha şiddetlisi sanki bi iple karnımı sıkıyolardı düz duramıyodum kıvranıyodum çok deişik bi ağrıydı tarif de edemiyorum ki bi ara nefes alamadım kusmam geliyo ama kusamadığım için nefesim kesildi rabbim kimseye yaşatmasın
Zaten bebeğin yaşadığını görünce ağrı falan hissetmedim cnm çok şükür rahatladım halen çok ağrım var ama bebeğim iyi ya dayanırımallah korktuğumza uğratmasın hiçbirimizi. evlatlarımızı bize bağışlasın inş . sende çok strese sokma kendini bebeğin iyiymiş işte bu çok iyi bişey o kadar şeyden sonra iyi düşün canım
Yok yok hayır yaptırmadım korkarım öyle şeylerden cnm zaten pimpirikli bi insanımBel masaji fln yaptirmadin dimi esine ?
Evet dogumu tetikler dusuk sebebidir o yuzden sordum adet sancisi gibi diyince aklima geldi . Sen en kisa zamanda doktorunla paylas canim bu durumu git bir gorun her ne kadar baska yere gitmis olsan da kendi doktorun soyleyince daha bir icine sıniyor insanin rahatlarsin en azindan. Korkma sende arada boyle cilveleri olacak minik tavsanlarinYok yok hayır yaptırmadım korkarım öyle şeylerden cnm zaten pimpirikli bi insanım
Aynen cnm gidicem dr uma zaten ikili test sonucumu almak için gidecektim bi de o baksın bakalım ne dicek bu tavşanlar ömrümüzden ömür götürüyo bazenEvet dogumu tetikler dusuk sebebidir o yuzden sordum adet sancisi gibi diyince aklima geldi . Sen en kisa zamanda doktorunla paylas canim bu durumu git bir gorun her ne kadar baska yere gitmis olsan da kendi doktorun soyleyince daha bir icine sıniyor insanin rahatlarsin en azindan. Korkma sende arada boyle cilveleri olacak minik tavsanlarin
Iste anne olmak kolay degil simdiden basliyor dertleriAynen cnm gidicem dr uma zaten ikili test sonucumu almak için gidecektim bi de o baksın bakalım ne dicek bu tavşanlar ömrümüzden ömür götürüyo bazenrabbim sağlık versin hepsine
İnşallah canım. Allah gönlüne göre versinay ne guzel hissettiinntesekkurler canim hayirli evlat olsun insallah
Amin canım inşallah. Test sonucum çıkmadı henüz ama şu an randevuya gidiyoruz. İyi haberlerle dönerim inşallah.İkili test sonucu riskli cikan gebedaşlarim hepiniz dualarimdasiniz hepimiz saglikla kucagimiza alacagiz insallah pofuduklarimizi icinizi ferah tutun❤❤❤
Kizlar benim de cuma günü ikili testim var. Girmeye korkuyorum aslinda. Bakalim neler olacak. Bir de catlak icin hindistan cevizi yagi almistim. Kullanmaya baslayacagim. Hangi bölgelerimize sürmeliyiz acaba?
Ay çok sevindim sebebini öğrenmiş olamama canım,en azından sen elinden geleni yapar kendini yormassin...geriside allaha kalmış zaten elimizde ne gelir,tum evlatlarimiz ona emanet.Kızlar çok sağolun .. dün migren yine tutar gibi oldu erken yattım korkudan bu sabahta baş ağrım devam ediyor o yüzden cevap veremedim.. gözden kaçırdığım olduysada affedin
Tek tek oludum hepinizden Allah razı olsun çok sağolun❤
Aslında içim tam anlamıyla rahat değil çünkü plasentanın yukarı çıkmama ihtimali çok riskli olabiliyor. Sürekli takipte kalıp nornal doğum zamanımdan önce sezeryana doğum yapmam lazım. Çünkü doğum sancısı, kasılma, rahim açılması gibi durumda ağır kanama olma riski olup benim ve bebeğin hayatı tehlikeye girebilirmiş.
Doktorum büyük ihtimal biraz yukarı çıkacaktır dedi. Bu durumda muhtemelen yine sezeryan olacağım ama en azından biraz daha zamanına yakın doğum yapma şansım olacak
Ama dediğiniz gibi çok şükür sebebini öğrendim ve ne yapmam gerektiğini biliyorum.. kanamam olmasa bile doğuma kadar sürekli dinlenmem ve kendimi asla yormamam gerekiyor. Rahimde kasılma olmaması için.. Son zamanlarıma doğru da takip yaptırıp, gerekirse hastaneye yatıp doktor gözetiminde olacağım sebebini bilmeseydim kanamam durdu diye üzerine düşmezdim.
Kızlar 3 ayrdı doktor inceledi hiç biri de plasentayı söylemedi bana. Kesede kanama alanı yok deyip yolladılar ki bunlar özel doktorlar.
Allah bu gittiğimden razı olsun 20 dk beni inceledi.. sonra rahim maketini aldı eline hem eşime hem bana herşeyi anlattı
Hatta alttan bakmanın şu aşamada kanamayı aktifleştirebileceğini söyledi ve alttan bakmadı zaten üstten herşey gözüküyordu. Ultrasyonda tek tek bize ne neresi hepsinin gösterdi.
Kanaması olan arkadaşlarim lütfen sebebi öğrenin hiç bir kanama sebepsiz olmaz mutlaka bir nedeni vardır.
Mutlaka doktorunuza plasentanın yerini sorun
Kanaması olmayan arkadaslarim sizlerde sorun cunku her zaman kanama olmuyor.. benim 3 ay hamileligim harika gidiyordu sonra uzun bir yuruyus yaptim ertesi gun kanamam oldu
Yürüyüş tetikledi.. derler ya her seyde bir hayr vardır bir yandan dusunuyorum kanamam olmasaydi ben plasentanin yerini bilmeyecektim
Belkide son aylarimda sıkıntı yaşayacaktim
Rabbim hic birinize yasatmasin hepimiz saglikla kuzularimiza kavusuruz insallah❤
Hic yormayin kendinizi bol bol dinlenin sizde
Çok haklısın her şeye katlanırız yeter ki iyi olsunlarIste anne olmak kolay degil simdiden basliyor dertleriolsun saglikli olsunlarda cekilir hepsi Allah sabrini da verior
Benim doktorum da ayni hapi verdi ve dedi ki kahvaltini yap 1 saat hic bir sey yiyip icmeden bekle sonra hapi ic sonra 1 saat daha yiyip icmeden bekle. Ben oyle yapiyorum hic mide bulantısı olmuyor. Dun ilk kez ac karnina bi deneyeyim dedim ölüyordum bulantidan:)Merhabalar kızlar ben 13+3 günlük hamileyim. Mide bulantım 1 haftadır azalarak geçiyor ama doktor demir ilacı yazdı ferro sanol diye bir ilaç biliyorsunuzdur onu içmeye başladığımdan beri mide bulantım kat be kat arttı hatta sabahtan akşama kadar öğürüp en son kan kusar oldum ben bu ilacı içmesem nasıl olur ya sizce?
anladım canım. allah yardımcınız olsun. korkunu şimdi daha iyi anladım. ama yine rahat olmaya bak kul kaderini yaşar. inşallah tüm sonuçlarında ölçümlerinde çok iyi çıkar içine su serpilir.Ya kotü birsey söylerler diye cok korkuyorum. Benim kardesim var engelli. Benden 15 yaş küçük. Engelli cocuk bakmak ne kadar zor cok iyi bildigim icin hep icimde bir korku varhayir doktoruma sormadim. Kilo da almadim aslinda kilo kaybettim. Ama kasinti bende de var. Bir nebze rahatlatir diye aldim. Hem dogal birsey krem icin doktora sorarim tabi ki
İnşallah hayırlı güzel haberler alırsınız bizede o güzel haberleri yazarsınız, Allah yardımcınız olsun inşallahKızlar , randevumuz var. Hastaneye gidiyoruz. Bebeğim iyidir de size güzel haberler veririm inşallah . Dualarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?