2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kokusu kötü yazın saçım için plaja götürdüm erimiş herşeye dökülmüş 1 yıldır kokuyor elbisem tiksindim ben süremem onu hiç

tok karna gece yatmadan iç yat

Arkadaşlar yazmışsınız malum çok zor ve acı bir süreç benim 4. Kaybım daha 14 ay önce sağlıklı bir Doğum yapan ben erkek bebeklerde kayıp yaşıyorum benim tahminim ama iki tanesi 3. Aya kadar ilerlediği için artık bu noktadayım sebep söylenemedi zaten o süreç öyle hızlı ilerliyor ki hiç bişey sormak içinizden gelmiyor büyümüş bebeği kayıp daha acıymış yazıp sizi üzmek istemiyorum ama kanama ağrı olaylarını ciddiye alın hamdolsun iki kızım var ve hamdolsun ki anneyim binlerce kere şükür iki kızım vardı bu da süpriz gibi geldi erkek olduğunu duyunca sevindik ama süpriz bir şekilde bizi terketti sebepsiz herşey yolunda giderken her gün onun o hareketlerini ultrasonda görürken toplarlanmak daha uzun sürüyor heleki cahil bir eşin ailesine de sahipseniz yükünüz daha bir artıyor bana vurulan erkek bebek tutmuyor etiketini tescillenmiş oldum ama takdir yaradandan keşke gücümüz yetse bileyşeyleri değiştirmeye sakin olun rahat olun İnan’ın ve unutmayın yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap o bebek sana sımsıkı tutunuyor hakkımızda hayırlısı rabbim kimseye yaşatmasın kimseninde kucağını boş bırakmasın

Canım çok geçmiş olsun sen d3 kullanıyor musun?

çok acı allah sana sabır versin tuhaf erkek bebeğin tutmaması çok üzüldüm araştırılacak mı ne diyorlar sebep nedenmiş.
allah iki bebene uzun ömür versin

R Rabsernur canım rabbim sabırlar versin sana çok zor bi durum yaşamayan bilemez rabbim seni iki güzel kızına bağışlasın bence bu durumunun bebeğin cinsiyeti ile alakası olamaz bence öyle denk gelmiştir

bilmem ama eczane bana en iyi vitamin decavit dedi içinde olmayan yok dedi.
Decavitte titanyum dioksit var canım o yüzden kullanmıyorum. Ben ocean mummy kullanıyorum
Neden böyle bi ağrı olur hiç bişey anlamadım dayanılacak gibi deildi tamam kasık ağrılarım oluyodu rahim genişliyor ama bu başkaydı doğrulamıyordum bıçak saplanıyodu sanki
Çok geçmiş olsun canım gaz sancısı da çok şiddetli olabilir.
Canım benim Rabbim sabrını versin. Benim de ilk bebek erkekti ve sebepsiz kaybedince neler söylediler. Sıbyan var dediler. Herkesin ne dediğini düşünme. Rabbim evlatlarına sağlık versin. Yine nasip olur inşallah.

Canım cok zor bi durum rabbim yardıcın olsun. Allah sabrını versin. Rabbim iki tane yavruna sağlıklı uzun ömürler versin insallah.

eczacı niye öyle dedi bana ya kızımdada onu kullandım ben napayım şimdi daha içmedim hiç

Allah sabır versin çok ağır bir süreç

inş artık herkesin belli olsun istiyorum bende şenlensin grup

Bende yarın gidicem daha var randevuya ama dayanamıyorum
13+3 belli olmuş mudur siZce
Doktorum buranın en en erken cinsiyet söyleyen doktoru
Belli olsun ki ona göre bişiler alalım
Yelek patik battaniye örecekler ona göre renk olsun diye istiyorum

Haklısın duymamak gerek bu bebek ne cinsiyet belli mi sağlıkla kucağınıza alın en önemlisi bu emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…