inş canım, güzel haberlerini bekliyoruz. yaz mutlakaKızlar , randevumuz var. Hastaneye gidiyoruz. Bebeğim iyidir de size güzel haberler veririm inşallah . Dualarınızı bekliyorum.
kokusu kötü yazın saçım için plaja götürdüm erimiş herşeye dökülmüş 1 yıldır kokuyor elbisem tiksindim ben süremem onu hiçCanım bende aldım Hindistan cevizi yağı soğuk sıkım
Katı halde elime alınca eriyyo
Basen bölgeme karnıma ve göğüslerime sürdüm
Başta çok güzel kokuyordu
Sonra vücudumda durdukça kıyafetlerim falan tuhaf koktu
Çok mu sürdüm acaba
2 kere kullandım bi daha sürmedim
Zaten daha hiç kilo almadım
tok karna gece yatmadan iç yatMerhabalar kızlar ben 13+3 günlük hamileyim. Mide bulantım 1 haftadır azalarak geçiyor ama doktor demir ilacı yazdı ferro sanol diye bir ilaç biliyorsunuzdur onu içmeye başladığımdan beri mide bulantım kat be kat arttı hatta sabahtan akşama kadar öğürüp en son kan kusar oldum ben bu ilacı içmesem nasıl olur ya sizce?
Canım çok geçmiş olsun sen d3 kullanıyor musun?Kızlar bu sabah 5 te resmen ölümü hissettim abartmıyorum. Çok feci bi ağrıyla uyandım resmen kasıklarıma kramplar bıçaklar giriyodu olduğum yerde kıvrandım ne tarafa dönsem kar etmedi hayatımda böyle bi acı yaşamadım bi yandan da midem bulanıyo afedersiniz köpük köpük kustum eşim beni hemen gittiğimiz özel hastanenin aciline götürdü yol boyu kustum dedim kesin bebek karnımda öldü bende zehirleniyorum çok kötüydü ya(özel hastanenin acilinde ne nöbetçi bi dr var ne bişey hemşire kan tahlili istedi dedim şuan bebek yaşıyomu yaşamıyo mu onu mrk ediyorum ben kimse bakamıyormu yok dedi eşime dedim çıkalım burdan bi yandan da iki büklüm yürüyorum doğruca araştırma hast ne gittik orda saolsunlar ilgilendiler doğumhaneye yönlendirdiler usg den baktı dr çooook şükür bebeğim direk el salladı bana sanki anne mrk etme ben iyiyim der gibiydi sabah 7 buçuğa kadar hast koridorlarındaydık eşimle kan aldılar kan sonucum çıkmadı bazen cihaz bozuk çıkarıyomuş reddediyomuş hepsi bana denk geldi hani makineden fiş çıkarıyolar ya yapışkan o bile bende bitti çok şanssız bi insanım hast de çalışanların hepsi uyuyo biz girince uyanmaya çalışıyorlar falan offf zehir gibi bigündü şuan halen ağrım var
çok acı allah sana sabır versin tuhaf erkek bebeğin tutmaması çok üzüldüm araştırılacak mı ne diyorlar sebep nedenmiş.Arkadaşlar yazmışsınız malum çok zor ve acı bir süreç benim 4. Kaybım daha 14 ay önce sağlıklı bir Doğum yapan ben erkek bebeklerde kayıp yaşıyorum benim tahminim ama iki tanesi 3. Aya kadar ilerlediği için artık bu noktadayım sebep söylenemedi zaten o süreç öyle hızlı ilerliyor ki hiç bişey sormak içinizden gelmiyor büyümüş bebeği kayıp daha acıymış yazıp sizi üzmek istemiyorum ama kanama ağrı olaylarını ciddiye alın hamdolsun iki kızım var ve hamdolsun ki anneyim binlerce kere şükür iki kızım vardı bu da süpriz gibi geldi erkek olduğunu duyunca sevindik ama süpriz bir şekilde bizi terketti sebepsiz herşey yolunda giderken her gün onun o hareketlerini ultrasonda görürken toplarlanmak daha uzun sürüyor heleki cahil bir eşin ailesine de sahipseniz yükünüz daha bir artıyor bana vurulan erkek bebek tutmuyor etiketini tescillenmiş oldum ama takdir yaradandan keşke gücümüz yetse bileyşeyleri değiştirmeye sakin olun rahat olun İnan’ın ve unutmayın yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap o bebek sana sımsıkı tutunuyor hakkımızda hayırlısı rabbim kimseye yaşatmasın kimseninde kucağını boş bırakmasın
Dua et bizimkilerde bu seferki gidişimizde belli olsun :) bende eşimi kandırimde Cuma’ya filan gidim :)dr demedi ama ultrasonda yazıyor ya öyle yazıyordu
normalde 13+4 bugün
ama resimde ilerde ee zate bu pipidende belli acaip net :)
Çok saol canım ben gyno ferra sanol kan ilacı ve decavit kullanıyorum d3 hangi ilaç oluyorCanım çok geçmiş olsun sen d3 kullanıyor musun?
Kalsiyum ilacıÇok saol canım ben gyno ferra sanol kan ilacı ve decavit kullanıyorum d3 hangi ilaç oluyor
Yok cnm ondan vermedi dr kalsiyum eksikliğinden mi olur böyle şeylerKalsiyum ilacı
inş artık herkesin belli olsun istiyorum bende şenlensin grupDua et bizimkilerde bu seferki gidişimizde belli olsun :) bende eşimi kandırimde Cuma’ya filan gidim :)
Decavitte titanyum dioksit var canım o yüzden kullanmıyorum. Ben ocean mummy kullanıyorumbilmem ama eczane bana en iyi vitamin decavit dedi içinde olmayan yok dedi.
Çok geçmiş olsun canım gaz sancısı da çok şiddetli olabilir.Neden böyle bi ağrı olur hiç bişey anlamadım dayanılacak gibi deildi tamam kasık ağrılarım oluyodu rahim genişliyor ama bu başkaydı doğrulamıyordum bıçak saplanıyodu sanki
Canım benim Rabbim sabrını versin. Benim de ilk bebek erkekti ve sebepsiz kaybedince neler söylediler. Sıbyan var dediler. Herkesin ne dediğini düşünme. Rabbim evlatlarına sağlık versin. Yine nasip olur inşallah.Arkadaşlar yazmışsınız malum çok zor ve acı bir süreç benim 4. Kaybım daha 14 ay önce sağlıklı bir Doğum yapan ben erkek bebeklerde kayıp yaşıyorum benim tahminim ama iki tanesi 3. Aya kadar ilerlediği için artık bu noktadayım sebep söylenemedi zaten o süreç öyle hızlı ilerliyor ki hiç bişey sormak içinizden gelmiyor büyümüş bebeği kayıp daha acıymış yazıp sizi üzmek istemiyorum ama kanama ağrı olaylarını ciddiye alın hamdolsun iki kızım var ve hamdolsun ki anneyim binlerce kere şükür iki kızım vardı bu da süpriz gibi geldi erkek olduğunu duyunca sevindik ama süpriz bir şekilde bizi terketti sebepsiz herşey yolunda giderken her gün onun o hareketlerini ultrasonda görürken toplarlanmak daha uzun sürüyor heleki cahil bir eşin ailesine de sahipseniz yükünüz daha bir artıyor bana vurulan erkek bebek tutmuyor etiketini tescillenmiş oldum ama takdir yaradandan keşke gücümüz yetse bileyşeyleri değiştirmeye sakin olun rahat olun İnan’ın ve unutmayın yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap o bebek sana sımsıkı tutunuyor hakkımızda hayırlısı rabbim kimseye yaşatmasın kimseninde kucağını boş bırakmasın
Canım cok zor bi durum rabbim yardıcın olsun. Allah sabrını versin. Rabbim iki tane yavruna sağlıklı uzun ömürler versin insallah.Arkadaşlar yazmışsınız malum çok zor ve acı bir süreç benim 4. Kaybım daha 14 ay önce sağlıklı bir Doğum yapan ben erkek bebeklerde kayıp yaşıyorum benim tahminim ama iki tanesi 3. Aya kadar ilerlediği için artık bu noktadayım sebep söylenemedi zaten o süreç öyle hızlı ilerliyor ki hiç bişey sormak içinizden gelmiyor büyümüş bebeği kayıp daha acıymış yazıp sizi üzmek istemiyorum ama kanama ağrı olaylarını ciddiye alın hamdolsun iki kızım var ve hamdolsun ki anneyim binlerce kere şükür iki kızım vardı bu da süpriz gibi geldi erkek olduğunu duyunca sevindik ama süpriz bir şekilde bizi terketti sebepsiz herşey yolunda giderken her gün onun o hareketlerini ultrasonda görürken toplarlanmak daha uzun sürüyor heleki cahil bir eşin ailesine de sahipseniz yükünüz daha bir artıyor bana vurulan erkek bebek tutmuyor etiketini tescillenmiş oldum ama takdir yaradandan keşke gücümüz yetse bileyşeyleri değiştirmeye sakin olun rahat olun İnan’ın ve unutmayın yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap o bebek sana sımsıkı tutunuyor hakkımızda hayırlısı rabbim kimseye yaşatmasın kimseninde kucağını boş bırakmasın
eczacı niye öyle dedi bana ya kızımdada onu kullandım ben napayım şimdi daha içmedim hiçDecavitte titanyum dioksit var canım o yüzden kullanmıyorum. Ben ocean mummy kullanıyorum
Çok geçmiş olsun canım gaz sancısı da çok şiddetli olabilir.
Canım benim Rabbim sabrını versin. Benim de ilk bebek erkekti ve sebepsiz kaybedince neler söylediler. Sıbyan var dediler. Herkesin ne dediğini düşünme. Rabbim evlatlarına sağlık versin. Yine nasip olur inşallah.
Allah sabır versin çok ağır bir süreçArkadaşlar yazmışsınız malum çok zor ve acı bir süreç benim 4. Kaybım daha 14 ay önce sağlıklı bir Doğum yapan ben erkek bebeklerde kayıp yaşıyorum benim tahminim ama iki tanesi 3. Aya kadar ilerlediği için artık bu noktadayım sebep söylenemedi zaten o süreç öyle hızlı ilerliyor ki hiç bişey sormak içinizden gelmiyor büyümüş bebeği kayıp daha acıymış yazıp sizi üzmek istemiyorum ama kanama ağrı olaylarını ciddiye alın hamdolsun iki kızım var ve hamdolsun ki anneyim binlerce kere şükür iki kızım vardı bu da süpriz gibi geldi erkek olduğunu duyunca sevindik ama süpriz bir şekilde bizi terketti sebepsiz herşey yolunda giderken her gün onun o hareketlerini ultrasonda görürken toplarlanmak daha uzun sürüyor heleki cahil bir eşin ailesine de sahipseniz yükünüz daha bir artıyor bana vurulan erkek bebek tutmuyor etiketini tescillenmiş oldum ama takdir yaradandan keşke gücümüz yetse bileyşeyleri değiştirmeye sakin olun rahat olun İnan’ın ve unutmayın yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap o bebek sana sımsıkı tutunuyor hakkımızda hayırlısı rabbim kimseye yaşatmasın kimseninde kucağını boş bırakmasın
inş artık herkesin belli olsun istiyorum bende şenlensin grup
Amin allah razı olsun hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinCanım cok zor bi durum rabbim yardıcın olsun. Allah sabrını versin. Rabbim iki tane yavruna sağlıklı uzun ömürler versin insallah.
Haklısın duymamak gerek bu bebek ne cinsiyet belli mi sağlıkla kucağınıza alın en önemlisi bu emin olDecavitte titanyum dioksit var canım o yüzden kullanmıyorum. Ben ocean mummy kullanıyorum
Çok geçmiş olsun canım gaz sancısı da çok şiddetli olabilir.
Canım benim Rabbim sabrını versin. Benim de ilk bebek erkekti ve sebepsiz kaybedince neler söylediler. Sıbyan var dediler. Herkesin ne dediğini düşünme. Rabbim evlatlarına sağlık versin. Yine nasip olur inşallah.
Canım kramp’ı engelliyormuş kalsiyum anne için kullanılması gerekilen bir ilaç ilerisi içinde annede kemik erimesini engelliyormuş bana 12. Haftada verdiYok cnm ondan vermedi dr kalsiyum eksikliğinden mi olur böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?