Patolojiye gönderildi benim ve çevrenin belkide koyduğu bir teşis tıp kabul edecekmi bakalım hayırlısı diyorumçok acı allah sana sabır versin tuhaf erkek bebeğin tutmaması çok üzüldüm araştırılacak mı ne diyorlar sebep nedenmiş.
allah iki bebene uzun ömür versin
Ay hadi inşallahinş artık herkesin belli olsun istiyorum bende şenlensin grup
Canım ayrıntılı ultrasonda plasenta bakılıyor özellikle previa totalis gibi bir sonuç çıkarsa doğum a kadar yakın takip oluyor. Ben daha önce kızımda previa v vardı bende ama doğum a yakın rahim ağızı açılmıştı. Oğlumda plasenta kaynak li hicbir s sıkıntım yoktu ama 5 ay bitene kadar kanamam oldu. Kanama maalesef çok karşılaşılan bir olay oldu son yıllarda çok geçmiş olsunKızlar çok sağolun .. dün migren yine tutar gibi oldu erken yattım korkudan bu sabahta baş ağrım devam ediyor o yüzden cevap veremedim.. gözden kaçırdığım olduysada affedin
Tek tek oludum hepinizden Allah razı olsun çok sağolun❤
Aslında içim tam anlamıyla rahat değil çünkü plasentanın yukarı çıkmama ihtimali çok riskli olabiliyor. Sürekli takipte kalıp nornal doğum zamanımdan önce sezeryana doğum yapmam lazım. Çünkü doğum sancısı, kasılma, rahim açılması gibi durumda ağır kanama olma riski olup benim ve bebeğin hayatı tehlikeye girebilirmiş.
Doktorum büyük ihtimal biraz yukarı çıkacaktır dedi. Bu durumda muhtemelen yine sezeryan olacağım ama en azından biraz daha zamanına yakın doğum yapma şansım olacak
Ama dediğiniz gibi çok şükür sebebini öğrendim ve ne yapmam gerektiğini biliyorum.. kanamam olmasa bile doğuma kadar sürekli dinlenmem ve kendimi asla yormamam gerekiyor. Rahimde kasılma olmaması için.. Son zamanlarıma doğru da takip yaptırıp, gerekirse hastaneye yatıp doktor gözetiminde olacağım sebebini bilmeseydim kanamam durdu diye üzerine düşmezdim.
Kızlar 3 ayrdı doktor inceledi hiç biri de plasentayı söylemedi bana. Kesede kanama alanı yok deyip yolladılar ki bunlar özel doktorlar.
Allah bu gittiğimden razı olsun 20 dk beni inceledi.. sonra rahim maketini aldı eline hem eşime hem bana herşeyi anlattı
Hatta alttan bakmanın şu aşamada kanamayı aktifleştirebileceğini söyledi ve alttan bakmadı zaten üstten herşey gözüküyordu. Ultrasyonda tek tek bize ne neresi hepsinin gösterdi.
Kanaması olan arkadaşlarim lütfen sebebi öğrenin hiç bir kanama sebepsiz olmaz mutlaka bir nedeni vardır.
Mutlaka doktorunuza plasentanın yerini sorun
Kanaması olmayan arkadaslarim sizlerde sorun cunku her zaman kanama olmuyor.. benim 3 ay hamileligim harika gidiyordu sonra uzun bir yuruyus yaptim ertesi gun kanamam oldu
Yürüyüş tetikledi.. derler ya her seyde bir hayr vardır bir yandan dusunuyorum kanamam olmasaydi ben plasentanin yerini bilmeyecektim
Belkide son aylarimda sıkıntı yaşayacaktim
Rabbim hic birinize yasatmasin hepimiz saglikla kuzularimiza kavusuruz insallah❤
Hic yormayin kendinizi bol bol dinlenin sizde
Erkek hemde edepsiz erkek:)) Biz bile anladıysak kesin erkek:))) Resmen poz vermiş pipisiyle..kesin erkek dedi geçende demişti bu sefer kesin dedi emin olmadan konuşmam dedi hakket konuşmaz artık belli bizim
Çok zordur eminim. Allah geride kalan yavrularına uzun sağlıklı ömürler versin.Arkadaşlar yazmışsınız malum çok zor ve acı bir süreç benim 4. Kaybım daha 14 ay önce sağlıklı bir Doğum yapan ben erkek bebeklerde kayıp yaşıyorum benim tahminim ama iki tanesi 3. Aya kadar ilerlediği için artık bu noktadayım sebep söylenemedi zaten o süreç öyle hızlı ilerliyor ki hiç bişey sormak içinizden gelmiyor büyümüş bebeği kayıp daha acıymış yazıp sizi üzmek istemiyorum ama kanama ağrı olaylarını ciddiye alın hamdolsun iki kızım var ve hamdolsun ki anneyim binlerce kere şükür iki kızım vardı bu da süpriz gibi geldi erkek olduğunu duyunca sevindik ama süpriz bir şekilde bizi terketti sebepsiz herşey yolunda giderken her gün onun o hareketlerini ultrasonda görürken toplarlanmak daha uzun sürüyor heleki cahil bir eşin ailesine de sahipseniz yükünüz daha bir artıyor bana vurulan erkek bebek tutmuyor etiketini tescillenmiş oldum ama takdir yaradandan keşke gücümüz yetse bileyşeyleri değiştirmeye sakin olun rahat olun İnan’ın ve unutmayın yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap o bebek sana sımsıkı tutunuyor hakkımızda hayırlısı rabbim kimseye yaşatmasın kimseninde kucağını boş bırakmasın
Benim ablam hamileymiş bilmiyordu karnına kalbine falan ağrı girmişti çok kötü nefes alamıyordu sonra doktora gitti hamile cıktı nedeni falan da söylemedi sonrada bidaha olmadı bi sıkıntıda olmadı 2 yaşında yeğenim seninki de öyle bişeydir belki geçer dinlen bol bolZaten bebeğin yaşadığını görünce ağrı falan hissetmedim cnm çok şükür rahatladım halen çok ağrım var ama bebeğim iyi ya dayanırım
Aaaa bnm de kalbime ağrı girmiştiBenim ablam hamileymiş bilmiyordu karnına kalbine falan ağrı girmişti çok kötü nefes alamıyordu sonra doktora gitti hamile cıktı nedeni falan da söylemedi sonrada bidaha olmadı bi sıkıntıda olmadı 2 yaşında yeğenim seninki de öyle bişeydir belki geçer dinlen bol bol
Çok teşekkür ederim canımDecavitte titanyum dioksit var canım o yüzden kullanmıyorum. Ben ocean mummy kullanıyorum
Çok geçmiş olsun canım gaz sancısı da çok şiddetli olabilir.
Canım benim Rabbim sabrını versin. Benim de ilk bebek erkekti ve sebepsiz kaybedince neler söylediler. Sıbyan var dediler. Herkesin ne dediğini düşünme. Rabbim evlatlarına sağlık versin. Yine nasip olur inşallah.
eğer kızsa diyemez bence ben kızı zor öğrendim ama birde pozisyonda önemliBende yarın gidicem daha var randevuya ama dayanamıyorum
13+3 belli olmuş mudur siZce
Doktorum buranın en en erken cinsiyet söyleyen doktoru
Belli olsun ki ona göre bişiler alalım
Yelek patik battaniye örecekler ona göre renk olsun diye istiyorum
evet teyzesi bunu 2 dir açıyor utanma yok yaErkek hemde edepsiz erkek:)) Biz bile anladıysak kesin erkek:))) Resmen poz vermiş pipisiyle..
Çok zordur eminim. Allah geride kalan yavrularına uzun sağlıklı ömürler versin.
Dr uma bi sorayım cnm çok sağolCanım kramp’ı engelliyormuş kalsiyum anne için kullanılması gerekilen bir ilaç ilerisi içinde annede kemik erimesini engelliyormuş bana 12. Haftada verdi
O zaman seninde aynı ablam gibi olmuş ağrıdan ağlıyordu çok kötü olmuştu çok korktuk ama geçti sonra bi sıkıntı falan olmadı yani seninde bişey olmaz inşallah zaten bebişi görmüşün çok şükür iyiymişAaaa bnm de kalbime ağrı girmişti
Bende ağladım çok korktum çünkü Rabbım kimseye yaşatmasın Allah razı olsunO zaman seninde aynı ablam gibi olmuş ağrıdan ağlıyordu çok kötü olmuştu çok korktuk ama geçti sonra bi sıkıntı falan olmadı yani seninde bişey olmaz inşallah zaten bebişi görmüşün çok şükür iyiymiş
ben asla sanmıyorum erkek kız ne farkeder ya tövbe ya.Patolojiye gönderildi benim ve çevrenin belkide koyduğu bir teşis tıp kabul edecekmi bakalım hayırlısı diyorum
Amin canım ❤Bende ağladım çok korktum çünkü Rabbım kimseye yaşatmasın Allah razı olsun
Canım çok geçmiş olsun Rabbim bu çektiğinin karşılığını mutlaka verir hem hicbir imtihan tek başına değildir sana öyle laf söyleyenler utansın Allah in takdirine karışanlar. Bende seninle aynı durumdayım erkekler i kaybediyorum kızlar yağıyor ama benim kv dede aynı s şeyi yaşardı. Yani bi olay eğer tutmuyorsa y genine bağlı o da eşlerimizden geliyor. Yani seninle hicbir ilgisi yok. Yinede Allah tan ümidini kesme çünkü benim 5 aya kadar aşırı kanamayla sağlıkla dünyaya gelmiş bir oğlum da var. Bazen genetik ne kadar ö bebeği atmak istesede Allah dilerse tutunuyor. İki evladını kucakla kimsenin de lafına bakma. Birde ben tedbir amaçlı iğne aspirin kullanıyorum sana vermediler mıArkadaşlar yazmışsınız malum çok zor ve acı bir süreç benim 4. Kaybım daha 14 ay önce sağlıklı bir Doğum yapan ben erkek bebeklerde kayıp yaşıyorum benim tahminim ama iki tanesi 3. Aya kadar ilerlediği için artık bu noktadayım sebep söylenemedi zaten o süreç öyle hızlı ilerliyor ki hiç bişey sormak içinizden gelmiyor büyümüş bebeği kayıp daha acıymış yazıp sizi üzmek istemiyorum ama kanama ağrı olaylarını ciddiye alın hamdolsun iki kızım var ve hamdolsun ki anneyim binlerce kere şükür iki kızım vardı bu da süpriz gibi geldi erkek olduğunu duyunca sevindik ama süpriz bir şekilde bizi terketti sebepsiz herşey yolunda giderken her gün onun o hareketlerini ultrasonda görürken toplarlanmak daha uzun sürüyor heleki cahil bir eşin ailesine de sahipseniz yükünüz daha bir artıyor bana vurulan erkek bebek tutmuyor etiketini tescillenmiş oldum ama takdir yaradandan keşke gücümüz yetse bileyşeyleri değiştirmeye sakin olun rahat olun İnan’ın ve unutmayın yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap o bebek sana sımsıkı tutunuyor hakkımızda hayırlısı rabbim kimseye yaşatmasın kimseninde kucağını boş bırakmasın
Canım cahillerle uğraşılmaz dinleyip de üzülme. Geçen yıl ben de 22.haftada erkek bebek kaybettim dünyadan lokması yokmuş bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Tekrar başın sağolsun Rabbim kızlarını bağışlasın uzun ömür versin inşallah ❤ Öbür dünyada da evladımız olacak onlar.Arkadaşlar yazmışsınız malum çok zor ve acı bir süreç benim 4. Kaybım daha 14 ay önce sağlıklı bir Doğum yapan ben erkek bebeklerde kayıp yaşıyorum benim tahminim ama iki tanesi 3. Aya kadar ilerlediği için artık bu noktadayım sebep söylenemedi zaten o süreç öyle hızlı ilerliyor ki hiç bişey sormak içinizden gelmiyor büyümüş bebeği kayıp daha acıymış yazıp sizi üzmek istemiyorum ama kanama ağrı olaylarını ciddiye alın hamdolsun iki kızım var ve hamdolsun ki anneyim binlerce kere şükür iki kızım vardı bu da süpriz gibi geldi erkek olduğunu duyunca sevindik ama süpriz bir şekilde bizi terketti sebepsiz herşey yolunda giderken her gün onun o hareketlerini ultrasonda görürken toplarlanmak daha uzun sürüyor heleki cahil bir eşin ailesine de sahipseniz yükünüz daha bir artıyor bana vurulan erkek bebek tutmuyor etiketini tescillenmiş oldum ama takdir yaradandan keşke gücümüz yetse bileyşeyleri değiştirmeye sakin olun rahat olun İnan’ın ve unutmayın yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap o bebek sana sımsıkı tutunuyor hakkımızda hayırlısı rabbim kimseye yaşatmasın kimseninde kucağını boş bırakmasın
Canım maalesef ya bilimsel olarak ta böyle birşey var ben çok araştırdım bende üç tane kayıp yaşadım 13. Haftada birde aşırı kanamalı erkek bebek sahibi i oldum. Genelde kanama hep oldu kızlarda yok kanama. Bu anneye bağlı birşey değil ama y genine bağlı yani babaya. Ama işte olmayacak diye birşey yok Rabbim verecekse veriyor ben arttık hep tedbir amaçlı ilaç kullanıyorum.ben asla sanmıyorum erkek kız ne farkeder ya tövbe ya.
hamileliğim bile nerdeyse aynı mesela
sanmıyorum o çevreden uzak dur sarıl iki kuzuna inş olur bidaha yavrum üzülme kıyamam sanaben bile dün seni unutamadım eşime falan dedim
Adının altına yaz da gözümüz alışsın :)Kızlar ismimi değiştirdim nehir3406 ydım artık minasmom bu kim demeyin öbür ismim kızımdan önceydi☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?