2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
çok acı allah sana sabır versin tuhaf erkek bebeğin tutmaması çok üzüldüm araştırılacak mı ne diyorlar sebep nedenmiş.
allah iki bebene uzun ömür versin
Patolojiye gönderildi benim ve çevrenin belkide koyduğu bir teşis tıp kabul edecekmi bakalım hayırlısı diyorum

Bugün bizde ikili test için gittik. Çok şükür bi sıkıntı yok. Ense kalınlığı 1.29 çıktı gayet iyi dedi doktor. %70 erkek bebek dedi 12+2 ama 12+6 çıktı. Doktor 1 hafta erken yada geç çıkması normal ölçümlerden kaynaklı dedi. Kan verdik 10 gun sonra sonuç çıkacak. Bir kızım var değişmez ise %70 olasılıkla birde oğlum olacak. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah cümlemizin evladını.

Canım ayrıntılı ultrasonda plasenta bakılıyor özellikle previa totalis gibi bir sonuç çıkarsa doğum a kadar yakın takip oluyor. Ben daha önce kızımda previa v vardı bende ama doğum a yakın rahim ağızı açılmıştı. Oğlumda plasenta kaynak li hicbir s sıkıntım yoktu ama 5 ay bitene kadar kanamam oldu. Kanama maalesef çok karşılaşılan bir olay oldu son yıllarda çok geçmiş olsun

kesin erkek dedi geçende demişti bu sefer kesin dedi emin olmadan konuşmam dedi hakket konuşmaz artık belli bizim
Erkek hemde edepsiz erkek:)) Biz bile anladıysak kesin erkek:))) Resmen poz vermiş pipisiyle..
Çok zordur eminim. Allah geride kalan yavrularına uzun sağlıklı ömürler versin.

Zaten bebeğin yaşadığını görünce ağrı falan hissetmedim cnm çok şükür rahatladım halen çok ağrım var ama bebeğim iyi ya dayanırım
Benim ablam hamileymiş bilmiyordu karnına kalbine falan ağrı girmişti çok kötü nefes alamıyordu sonra doktora gitti hamile cıktı nedeni falan da söylemedi sonrada bidaha olmadı bi sıkıntıda olmadı 2 yaşında yeğenim seninki de öyle bişeydir belki geçer dinlen bol bol

Aaaa bnm de kalbime ağrı girmişti

Çok teşekkür ederim canım

eğer kızsa diyemez bence ben kızı zor öğrendim ama birde pozisyonda önemli

Aaaa bnm de kalbime ağrı girmişti
O zaman seninde aynı ablam gibi olmuş ağrıdan ağlıyordu çok kötü olmuştu çok korktuk ama geçti sonra bi sıkıntı falan olmadı yani seninde bişey olmaz inşallah zaten bebişi görmüşün çok şükür iyiymiş

Bende ağladım çok korktum çünkü Rabbım kimseye yaşatmasın Allah razı olsun

Patolojiye gönderildi benim ve çevrenin belkide koyduğu bir teşis tıp kabul edecekmi bakalım hayırlısı diyorum
ben asla sanmıyorum erkek kız ne farkeder ya tövbe ya.
hamileliğim bile nerdeyse aynı mesela
sanmıyorum o çevreden uzak dur sarıl iki kuzuna inş olur bidaha yavrum üzülme kıyamam sana ben bile dün seni unutamadım eşime falan dedim

Canım çok geçmiş olsun Rabbim bu çektiğinin karşılığını mutlaka verir hem hicbir imtihan tek başına değildir sana öyle laf söyleyenler utansın Allah in takdirine karışanlar. Bende seninle aynı durumdayım erkekler i kaybediyorum kızlar yağıyor ama benim kv dede aynı s şeyi yaşardı. Yani bi olay eğer tutmuyorsa y genine bağlı o da eşlerimizden geliyor. Yani seninle hicbir ilgisi yok. Yinede Allah tan ümidini kesme çünkü benim 5 aya kadar aşırı kanamayla sağlıkla dünyaya gelmiş bir oğlum da var. Bazen genetik ne kadar ö bebeği atmak istesede Allah dilerse tutunuyor. İki evladını kucakla kimsenin de lafına bakma. Birde ben tedbir amaçlı iğne aspirin kullanıyorum sana vermediler mı

Canım cahillerle uğraşılmaz dinleyip de üzülme. Geçen yıl ben de 22.haftada erkek bebek kaybettim dünyadan lokması yokmuş bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Tekrar başın sağolsun Rabbim kızlarını bağışlasın uzun ömür versin inşallah ❤ Öbür dünyada da evladımız olacak onlar.

Canım maalesef ya bilimsel olarak ta böyle birşey var ben çok araştırdım bende üç tane kayıp yaşadım 13. Haftada birde aşırı kanamalı erkek bebek sahibi i oldum. Genelde kanama hep oldu kızlarda yok kanama. Bu anneye bağlı birşey değil ama y genine bağlı yani babaya. Ama işte olmayacak diye birşey yok Rabbim verecekse veriyor ben arttık hep tedbir amaçlı ilaç kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…