2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
allah korusun ne diyim etkileniyorum bende şimdi duyunca

ben geçen hafta gittim erkek dedi ama kesin ay sonu derim dedi
bugün 2 l için gittim kesin dedi.
ultrasona göre 15 hftalık çıkmış bebek baya belirgin belkide seninde erkek
şimdi gitsen belli olur
Benim randevum diger hafta cuma canim.O zaman gidecegim.Benim su an 14+2..O zaman daha net olur bence..

Geçmiş olsun canım sanada

Canım öncelikle allah yardımcın olsun. Mesanını okuyunca yazmak istedim. Bir tanıdığımın erkek bebekleri doğduktan sonra ya da gebeyken ölüyordu. İki sağlıklı kızı, 3 erkek bebek kaybı bir tane de zihinsel engelli oğlu vardı. Doktorlar sebebini eşinin y kromozomunda bulunan anomaliden kaynaklı olduğunu söylemişler. Yani cinsiyete bağlı kayıplar olabiliyor. Ancak cinsiyeti erkek belirlediği için sebep senin vücudunun değil, erkeğin x ya da y kromozomunda olan anomali. Sen eşinin ailesinden bahsedince yazma gereği duydum. Yoksa kimden kaynaklı olduğu önemli değil tabiki. Allah yardımcınız olsun.

Delirella L Landscape canim benim annem 36 37 yasinda kardesime hamile kaldi. Bi gun okuldan bi geldim annem evde hüngür hüngür ağlıyor. Ne oldu anne dedim. Kardesin down sendromluymus tarama testinde oyle cikmis doktor alalim bu bebegi diyor dedi. Önce şok oldum sonra kalk dedim baska doktora gidiyoruz. Yaşlı cok iyi bir doktor vardi ozel bi klinikte oraya gittik. Anlattik durumu. Tarama testini eline verdik. Adam sinir krizi gecirdi resmen. Testi paramparca yapti yere atti üstüne bastı. Şu testin 30 -35 yas üstü kadinlara yapilmayacagini anlayamadilar bir türlü. 37 yasinda bi kadina bu testi yapip senin cocugun down sendromlu diyen mahlukat kendine doktorum demesin dedi. Yıllardır bosu bosuna bu salak testlerle zehor ettiler kadinlara hamileliği dedi. Ultrasonda bakti aslan gibi bi oglun olcak merak etme dedi. Gerçekten de aslan gibi bi erkek kardesim var su an 6 yaşında. Cocuk simdiden icatlar falan yapıyor
Özetle ben yillardir bu sahneyi hic unutmam siz buraya yazdikca da aklima bu an geliyor. Insallah icinizi rahatlatir bir nebze

evet az daha sabretcen mecbur benim 2 li test için gel dedi bakmaz sandım benden heycanlı baktı kesin dedi bugün öğrenceğimi düşünerek gitmedim sürpriz oldu
Benim 2 li test yapildi canim..O zaman sadece erkege benziyor dedi ama kesin bir sey soylemedi.Biz de cok merak ediyoruz..Fun sayiyorum..9 gun kaldi insallah:))

Sağol canım. Erken doğumla kaybım var diye bana ikili test yapmadılar bile bu sene. Doğrudan fetal DNA. Hayırlısıyla temiz çıkar bekleyen herkesin ki inşallah. Teyzem’e demişlerdi2. Çocukta riskli diye. Çocuk doğdu, matematik olimpiyatlarında derecesi var şu an tıp okuyor. Doktora kalsa alınması lazımdı. Tıpta da bir yete kadar.

Allah sabır ve dayanma gücü versin ne desem ki,çok zor oluyor kayıplar,ama Rabbim bilir elbette, Allah evlatlarınızı size bağışlasın uzun sağlıklı ömürler versin inşallah, Rabbim kimseye aratmasın, kucağını boş bırakmasın

Kızlar 2li kan testi sonucum riskli grup çıktı
Canım benim bile yaşdan dolayı az riskli çıktı dedi doktor. 33 yasındayım. Yaşla alakalıdır. Yüreğini ferah tut.
Ben yeni farkettim. Kanını verdin mi? Doktor ense burun ölçülerine bir kez daha baktı mı??

Kızlar önceki hasta geç çıktı. Anca çıktık biz de doktordan. Ön sonuçlar iyi çok şükür. Ama net bi şey söylemek için kesin sonuçları bekleyeceğiz. Şimdilik her şey yolunda. Ultrason ölçümleri her şey normal değerlerde. Ödem hala var. Ama haftasına göre normal ölçümlerde. Çok şükür kötü bi durum yok. Ama takibe devam. Kötüye gitmeyeceği anlamına gelmiyor dedi doktor.
Allah hepinizden razı olsun. Dualarınızı eksik etmediniz . Rabbim kimseyi kötü haber almak zorunda bırakmasın. Hepiniz, hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı inşallah ♥♥

Cinsiyete gelince , şimdilik bi kızımız olacak gibi görünüyor. Allah sağlık versin önce tabii.

İnşallah hayırlı güzel haberler alırsınız bizede o güzel haberleri yazarsınız, Allah yardımcınız olsun inşallah
inş canım, güzel haberlerini bekliyoruz. yaz mutlaka

İnşallah kesin sonuçlarda çok iyi gelir, Rabbim sağlık sıhhat versin, tamamına erdirsin, minik kuş kız demek ki maşallah maşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…