allah korusun ne diyim etkileniyorum bende şimdi duyuncaCanım maalesef ya bilimsel olarak ta böyle birşey var ben çok araştırdım bende üç tane kayıp yaşadım 13. Haftada birde aşırı kanamalı erkek bebek sahibi i oldum. Genelde kanama hep oldu kızlarda yok kanama. Bu anneye bağlı birşey değil ama y genine bağlı yani babaya. Ama işte olmayacak diye birşey yok Rabbim verecekse veriyor ben arttık hep tedbir amaçlı ilaç kullanıyorum.
Patolojiye gönderildi benim ve çevrenin
Amin canım Allahım korusun hepsini de çok zor birşey gerçekten yaşayana daha zor beni sinir eden etraftaki gereksiz insanlar onların ağzının payını vermek gerekiyor. Aslında yapacak çok bir şeyimiz yok dua etmekten başka. Çünkü insan biyolojisi hep mükemmel ilerlemek istiyor zaten düşen bebeklerin çoğunda bilmediğiniz başka sorunlar oluyor. Kimyasal lar düşükler hep bu yüzden. Bizler anne olarak kuvvetli olmak zorundayız hepimize bu zorlu süreçte Allah tan yardım ve bol şans diliyorumallah korusun ne diyim etkileniyorum bende şimdi duyunca
Benim randevum diger hafta cuma canim.O zaman gidecegim.Benim su an 14+2..O zaman daha net olur bence..ben geçen hafta gittim erkek dedi ama kesin ay sonu derim dedi
bugün 2 l için gittim kesin dedi.
ultrasona göre 15 hftalık çıkmış bebek baya belirgin belkide seninde erkek
şimdi gitsen belli olur
Geçmiş olsun canım sanadaCanım cahillerle uğraşılmaz dinleyip de üzülme. Geçen yıl ben de 22.haftada erkek bebek kaybettim dünyadan lokması yokmuş bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Tekrar başın sağolsun Rabbim kızlarını bağışlasın uzun ömür versin inşallah ❤ Öbür dünyada da evladımız olacak onlar.
Canım öncelikle allah yardımcın olsun. Mesanını okuyunca yazmak istedim. Bir tanıdığımın erkek bebekleri doğduktan sonra ya da gebeyken ölüyordu. İki sağlıklı kızı, 3 erkek bebek kaybı bir tane de zihinsel engelli oğlu vardı. Doktorlar sebebini eşinin y kromozomunda bulunan anomaliden kaynaklı olduğunu söylemişler. Yani cinsiyete bağlı kayıplar olabiliyor. Ancak cinsiyeti erkek belirlediği için sebep senin vücudunun değil, erkeğin x ya da y kromozomunda olan anomali. Sen eşinin ailesinden bahsedince yazma gereği duydum. Yoksa kimden kaynaklı olduğu önemli değil tabiki. Allah yardımcınız olsun.Arkadaşlar yazmışsınız malum çok zor ve acı bir süreç benim 4. Kaybım daha 14 ay önce sağlıklı bir Doğum yapan ben erkek bebeklerde kayıp yaşıyorum benim tahminim ama iki tanesi 3. Aya kadar ilerlediği için artık bu noktadayım sebep söylenemedi zaten o süreç öyle hızlı ilerliyor ki hiç bişey sormak içinizden gelmiyor büyümüş bebeği kayıp daha acıymış yazıp sizi üzmek istemiyorum ama kanama ağrı olaylarını ciddiye alın hamdolsun iki kızım var ve hamdolsun ki anneyim binlerce kere şükür iki kızım vardı bu da süpriz gibi geldi erkek olduğunu duyunca sevindik ama süpriz bir şekilde bizi terketti sebepsiz herşey yolunda giderken her gün onun o hareketlerini ultrasonda görürken toplarlanmak daha uzun sürüyor heleki cahil bir eşin ailesine de sahipseniz yükünüz daha bir artıyor bana vurulan erkek bebek tutmuyor etiketini tescillenmiş oldum ama takdir yaradandan keşke gücümüz yetse bileyşeyleri değiştirmeye sakin olun rahat olun İnan’ın ve unutmayın yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap o bebek sana sımsıkı tutunuyor hakkımızda hayırlısı rabbim kimseye yaşatmasın kimseninde kucağını boş bırakmasın
evet az daha sabretcen mecbur benim 2 li test için gel dedi bakmaz sandım benden heycanlı baktı kesin dedi bugün öğrenceğimi düşünerek gitmedim sürpriz olduBenim randevum diger hafta cuma canim.O zaman gidecegim.Benim su an 14+2..O zaman daha net olur bence..
Benim 2 li test yapildi canim..O zaman sadece erkege benziyor dedi ama kesin bir sey soylemedi.Biz de cok merak ediyoruz..Fun sayiyorum..9 gun kaldi insallah:))evet az daha sabretcen mecbur benim 2 li test için gel dedi bakmaz sandım benden heycanlı baktı kesin dedi bugün öğrenceğimi düşünerek gitmedim sürpriz oldu
ay hadi inşallahhhalBenim 2 li test yapildi canim..O zaman sadece erkege benziyor dedi ama kesin bir sey soylemedi.Biz de cok merak ediyoruz..Fun sayiyorum..9 gun kaldi insallah:))
Sağol canım. Rabbim bu bebeğimi bağışlar bana inşallahGeçmiş olsun canım sanada
Sağol canım. Erken doğumla kaybım var diye bana ikili test yapmadılar bile bu sene. Doğrudan fetal DNA. Hayırlısıyla temiz çıkar bekleyen herkesin ki inşallah. Teyzem’e demişlerdi2. Çocukta riskli diye. Çocuk doğdu, matematik olimpiyatlarında derecesi var şu an tıp okuyor. Doktora kalsa alınması lazımdı. Tıpta da bir yete kadar.Delirella L Landscape canim benim annem 36 37 yasinda kardesime hamile kaldi. Bi gun okuldan bi geldim annem evde hüngür hüngür ağlıyor. Ne oldu anne dedim. Kardesin down sendromluymus tarama testinde oyle cikmis doktor alalim bu bebegi diyor dedi. Önce şok oldum sonra kalk dedim baska doktora gidiyoruz. Yaşlı cok iyi bir doktor vardi ozel bi klinikte oraya gittik. Anlattik durumu. Tarama testini eline verdik. Adam sinir krizi gecirdi resmen. Testi paramparca yapti yere atti üstüne bastı. Şu testin 30 -35 yas üstü kadinlara yapilmayacagini anlayamadilar bir türlü. 37 yasinda bi kadina bu testi yapip senin cocugun down sendromlu diyen mahlukat kendine doktorum demesin dedi. Yıllardır bosu bosuna bu salak testlerle zehor ettiler kadinlara hamileliği dedi. Ultrasonda bakti aslan gibi bi oglun olcak merak etme dedi. Gerçekten de aslan gibi bi erkek kardesim var su an 6 yaşında. Cocuk simdiden icatlar falan yapıyor
Özetle ben yillardir bu sahneyi hic unutmam siz buraya yazdikca da aklima bu an geliyor. Insallah icinizi rahatlatir bir nebze
Allah sabır ve dayanma gücü versinArkadaşlar yazmışsınız malum çok zor ve acı bir süreç benim 4. Kaybım daha 14 ay önce sağlıklı bir Doğum yapan ben erkek bebeklerde kayıp yaşıyorum benim tahminim ama iki tanesi 3. Aya kadar ilerlediği için artık bu noktadayım sebep söylenemedi zaten o süreç öyle hızlı ilerliyor ki hiç bişey sormak içinizden gelmiyor büyümüş bebeği kayıp daha acıymış yazıp sizi üzmek istemiyorum ama kanama ağrı olaylarını ciddiye alın hamdolsun iki kızım var ve hamdolsun ki anneyim binlerce kere şükür iki kızım vardı bu da süpriz gibi geldi erkek olduğunu duyunca sevindik ama süpriz bir şekilde bizi terketti sebepsiz herşey yolunda giderken her gün onun o hareketlerini ultrasonda görürken toplarlanmak daha uzun sürüyor heleki cahil bir eşin ailesine de sahipseniz yükünüz daha bir artıyor bana vurulan erkek bebek tutmuyor etiketini tescillenmiş oldum ama takdir yaradandan keşke gücümüz yetse bileyşeyleri değiştirmeye sakin olun rahat olun İnan’ın ve unutmayın yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap o bebek sana sımsıkı tutunuyor hakkımızda hayırlısı rabbim kimseye yaşatmasın kimseninde kucağını boş bırakmasın
Bana kiza benziyor dedi benim de isteğim kiz ama hayirlisi ya :)))belki seninde erkekdir yavrum :)))
eğer ilk bebeğinse inş kızdır :)) sonra ne olsa sorun değil şaka biyana hepsi hayırlı olsun da yeter bide sağlıklıBana kiza benziyor dedi benim de isteğim kiz ama hayirlisi ya :)))
Canım benim bile yaşdan dolayı az riskli çıktı dedi doktor. 33 yasındayım. Yaşla alakalıdır. Yüreğini ferah tut.Kızlar 2li kan testi sonucum riskli grup çıktı
İnşallah hayırlı güzel haberler alırsınız bizede o güzel haberleri yazarsınız, Allah yardımcınız olsun inşallah
inş canım, güzel haberlerini bekliyoruz. yaz mutlaka
İnşallah kesin sonuçlarda çok iyi gelir, Rabbim sağlık sıhhat versin, tamamına erdirsin, minik kuş kız demek ki maşallah maşallah ❤Kızlar önceki hasta geç çıktı. Anca çıktık biz de doktordan. Ön sonuçlar iyi çok şükür. Ama net bi şey söylemek için kesin sonuçları bekleyeceğiz. Şimdilik her şey yolunda. Ultrason ölçümleri her şey normal değerlerde. Ödem hala var. Ama haftasına göre normal ölçümlerde. Çok şükür kötü bi durum yok. Ama takibe devam. Kötüye gitmeyeceği anlamına gelmiyor dedi doktor.
Allah hepinizden razı olsun. Dualarınızı eksik etmediniz . Rabbim kimseyi kötü haber almak zorunda bırakmasın. Hepiniz, hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı inşallah ♥♥
Cinsiyete gelince , şimdilik bi kızımız olacak gibi görünüyor. Allah sağlık versin önce tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?