2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim ben de bugün ilk kez kullandim öyle tuhaf kokmadi ama bilemiyorum

Insallah canim... ben de kasimiyorum ama cok kasiniyordu. Bugun yag sürdüm rahatim

Çok üzüldüm sancısı varsa dikiş riskli değil mi ama ? Başka bir yere de mi gitseler acaba.

@Umithepvar canım naptın? Hala hastanede misin?
K Kutsal Alerji sonuclar yarın mı geliyor?
@Nihna1718 acaba hepimiz için bir kere okusak önce. Bakalım becerebilecek miyiz hani toplu niyetle okuyalım.
Canım yazdım ama geride kaldı galiba.
çıkmış sonuçlar . Ama laboratuvar doktoru imzalamadığı için çıkmamış görünüyormuş. Randevuya gittiğimde doktor aradı genetik doktorunu , öğrendi. Sonuç iyi şükür. Ama yine de kesin spnucu beklememiz gerekecek. Ultrasondan baktığında da ölçümler haftaya uyumlu çıktı şükür. Ödem hala var ama haftaya göre normal. Diğer şeyler de normal çıktı. Takibe devam tabii. Hâlâ risk devam ediyor.

Gözün aydın canım,inşallah kesin sonuçlar da güzel çıkacak❤

Çok üzüldüm sancısı varsa dikiş riskli değil mi ama ? Başka bir yere de mi gitseler acaba.

En son çare olarak yapacaklar. Açılma varmış baya. 3 hastane gezdi canım. Riskli olduğu için kadın doğum hastanesi kabul etti sadece. Burda devam edecek belli süre. Iğne vermişler şimdi aradım.o iğne de hiç bir yerde yok. Büyük eczaneler de arıyorlar tanıdıklarınız var da. Allah düşürmesin hastanelere ya..

Çok zor Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın. Hakkında hayırlısı olur inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…