ay inşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende 2 hafta önce kız gördüm çok tatlıydı ama dün akşam erkek bebek gördüm aman Allahım bayıldım bayıldım çok güzeldi :) hafta sonu bakalım gösterecek mi bizimki bende merak ediyorum.
Kızlar doktordan çıktım şimdi, çok şükür kanama sorun yaratmamış. Günlük rutinin dışında yorulmak yok dedi. Nasıl geçecek bu 6 ay böyle bilmiyorum. Rabbim kanaması olanlara şifa versin, çok korktum.
Kızlar kuzenim ikizlere hamile 21 haftalık. Nerdeyse 10 gündür çok sancıları oluyordu. Doktora gidiyor hep bir şey yok. Ağrı kesici serum falan gönderiyorlar. Ama ağrıları dayanılacak gibi değil. Dun yine gitti hastaneye çok ağrısı var ve kanama da basladi. 1 gece hastane de kaldi. Özel devlete yönlendirdi. Açılma varmış rahimde. Devlet de başka yere yönlendirdi yine. En azından 2 hafta daha kalsın bebekler içerde diye. Yoksa almak için çok çok erken. Daha 21 haftalık ya. O kadar zor ki. En azından 6 aylık olsa kuvez de kalır dediler. Gitti yere kadar gidecek işte . Gerçekten zor süreçler ya. Allah hepimize yardım etsin inşallah.
Allah şifa versin cnm. Enfeksiyona baksınlar. 22 de ben erken doğum yapmıştım kanama ve sancı olmuştu. Erken teşhis edilen enfeksiyonu bebeğe geçmeden durduruyorlarmış. Aman diyin enfeksiyona baksınlar. O haftalarda dış dünyaya adapte olacak kadar gelişmiş olmuyorlar
Dogru diyorsun kuzum, sakince sonuc beklicem.
Sen de o doktoru bırakma, işinin ehli anlaşılan. Önlem vb ne gerekiyorsa zamanında alır, sağlıkla doğuracağız hepimiz.
Aynen öyle için hep ferah olsun annesi çok iyi bakıyorsun kuzuna zaten maşallah sağlıkla da doğacak
Bugün konuşuldu doktorla normalde özel muayenesi var hastanede değil.. Anlasmali hastanesinde doğumum olacak Allah nasip ederse ve doğumuma o girecek
Bundan sonra da tüm takiplerimi o yapacak gerçekten ilk kez bir doktora içten güveniyorum .. Allahm hepimiz saglikla kavuşuruz yavrularımıza
Merhaba arkadaşlar. Aralık annesiyken belki de kasım annesi olurum. İkizlerim olacakmış. İkizleri az erken alıyorlarmış belki kasım olur. Şimdi 7 haftanın sonundayiz.
Canım benim bile yaşdan dolayı az riskli çıktı dedi doktor. 33 yasındayım. Yaşla alakalıdır. Yüreğini ferah tut.
Ben yeni farkettim. Kanını verdin mi? Doktor ense burun ölçülerine bir kez daha baktı mı??
Canım verdim kanımı. Doktorum dedi ki bir sonraki testte riskler artacagı için endişeli bir şekilde gecirmeyelim. Normalde 35 yaş üstüne öneriyorım bu testi dedi, 1/8 cıkan hastam oldu masallah sapasaglam dogurdu dedi. Ense burun kemigi yolunda bir şey olsa gorurdum ama bu yaptıracagımız test ultrasonda gorunmeyen bir cok seyi tespit edecek dedi. Bebegin cinsiyetinden, organlarına dek... sonuc en gec 10 gün içinde cıkarmış. Bu arada cinsiyeti gördü ama bugün eşim şantiyeden gelemedi ben de doktora söyletmedim eşimle beraber ögrenelim diye. Bir de test sonucu kötü gelirse cinsiyeti bilmemek daha iyi olur diye düşündüm Allah korusun aldırmak Zorunda kalırsam bilmeyim...
Aynen öyle için hep ferah olsun annesi çok iyi bakıyorsun kuzuna zaten maşallah sağlıkla da doğacak
Bugün konuşuldu doktorla normalde özel muayenesi var hastanede değil.. Anlasmali hastanesinde doğumum olacak Allah nasip ederse ve doğumuma o girecek
Bundan sonra da tüm takiplerimi o yapacak gerçekten ilk kez bir doktora içten güveniyorum .. Allahm hepimiz saglikla kavuşuruz yavrularımıza
Ohhh cok sevindim. Doktor cok onemli. Bu arada benim plasentam da rahim agzımla komşuymuş kapatmıyormuş ama cok yakınmıs. Bu haftalarda böyle olur zamanla yukarı cıkıcak dedi. Direk sen geldin aklıma
Kızlar doktordan çıktım şimdi, çok şükür kanama sorun yaratmamış. Günlük rutinin dışında yorulmak yok dedi. Nasıl geçecek bu 6 ay böyle bilmiyorum. Rabbim kanaması olanlara şifa versin, çok korktum.
Allah şifa versin cnm. Enfeksiyona baksınlar. 22 de ben erken doğum yapmıştım kanama ve sancı olmuştu. Erken teşhis edilen enfeksiyonu bebeğe geçmeden durduruyorlarmış. Aman diyin enfeksiyona baksınlar. O haftalarda dış dünyaya adapte olacak kadar gelişmiş olmuyorlar
Kaç zamandır böyle ağrısı var hep ultrasonla bakıp gönderdiler. Sonunda kız dedi gitmiyorum eve çok ağrım var ağrı kesici verin. Öyle serum iğne falan yaptılar. Bugün de biz bir şey yapamıyoruz devlete gidin dediler. Araştırma bile mudahele etmedi. Kadın doğum hastanesine yönlendirdiler. Şimdi orda tahlillerine falan bakıyorlar. Hoc olmadı rahim ağzı dikilecek öyle kalması sağlanacak dediler. Sonuçlar daha çıkmadı enfeksiyon falan baktılar bildiğim. Hoc bir doktor umutlu konuşmadı zaten. Çok erine olduğu için. Doğsalar da çok sorun olur dediler. Allah bilir dua ediyoruz
Merhaba arkadaşlar. Aralık annesiyken belki de kasım annesi olurum. İkizlerim olacakmış. İkizleri az erken alıyorlarmış belki kasım olur. Şimdi 7 haftanın sonundayiz.