2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ay seninki az kalmis ogreneceksin ben ne yapicam 2 hafta

Allah şifa versin cnm. Enfeksiyona baksınlar. 22 de ben erken doğum yapmıştım kanama ve sancı olmuştu. Erken teşhis edilen enfeksiyonu bebeğe geçmeden durduruyorlarmış. Aman diyin enfeksiyona baksınlar. O haftalarda dış dünyaya adapte olacak kadar gelişmiş olmuyorlar

Dogru diyorsun kuzum, sakince sonuc beklicem.
Sen de o doktoru bırakma, işinin ehli anlaşılan. Önlem vb ne gerekiyorsa zamanında alır, sağlıkla doğuracağız hepimiz.

Aynen öyle için hep ferah olsun annesi çok iyi bakıyorsun kuzuna zaten maşallah sağlıkla da doğacak

Bugün konuşuldu doktorla normalde özel muayenesi var hastanede değil.. Anlasmali hastanesinde doğumum olacak Allah nasip ederse ve doğumuma o girecek
Bundan sonra da tüm takiplerimi o yapacak gerçekten ilk kez bir doktora içten güveniyorum .. Allahm hepimiz saglikla kavuşuruz yavrularımıza

Canım verdim kanımı. Doktorum dedi ki bir sonraki testte riskler artacagı için endişeli bir şekilde gecirmeyelim. Normalde 35 yaş üstüne öneriyorım bu testi dedi, 1/8 cıkan hastam oldu masallah sapasaglam dogurdu dedi. Ense burun kemigi yolunda bir şey olsa gorurdum ama bu yaptıracagımız test ultrasonda gorunmeyen bir cok seyi tespit edecek dedi. Bebegin cinsiyetinden, organlarına dek... sonuc en gec 10 gün içinde cıkarmış. Bu arada cinsiyeti gördü ama bugün eşim şantiyeden gelemedi ben de doktora söyletmedim eşimle beraber ögrenelim diye. Bir de test sonucu kötü gelirse cinsiyeti bilmemek daha iyi olur diye düşündüm Allah korusun aldırmak Zorunda kalırsam bilmeyim...

Ohhh cok sevindim. Doktor cok onemli. Bu arada benim plasentam da rahim agzımla komşuymuş kapatmıyormuş ama cok yakınmıs. Bu haftalarda böyle olur zamanla yukarı cıkıcak dedi. Direk sen geldin aklıma

Allah şifa versin.saağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Kaç zamandır böyle ağrısı var hep ultrasonla bakıp gönderdiler. Sonunda kız dedi gitmiyorum eve çok ağrım var ağrı kesici verin. Öyle serum iğne falan yaptılar. Bugün de biz bir şey yapamıyoruz devlete gidin dediler. Araştırma bile mudahele etmedi. Kadın doğum hastanesine yönlendirdiler. Şimdi orda tahlillerine falan bakıyorlar. Hoc olmadı rahim ağzı dikilecek öyle kalması sağlanacak dediler. Sonuçlar daha çıkmadı enfeksiyon falan baktılar bildiğim. Hoc bir doktor umutlu konuşmadı zaten. Çok erine olduğu için. Doğsalar da çok sorun olur dediler. Allah bilir dua ediyoruz

2li sonucum kızlar...

Eklentiler

• A816FCB9-8349-43C8-B656-C6B0008F5E49.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…