2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba arkadaşlar. Ben de 12 haftayı tamamladım. Dün ikili testte ense kalınlığı normal çıktı. Kan testi sonuçları sonra çıkacak. Cinsiyete iki hafta sonraki kontrolde bakılacak. Bir de ben kilo vermişim. Gerçi zaten fazla kilolu idim :) Bebeğin gelişimi iyi dedi doktorum. Folik asiti bıraktırdı. Yerine demir hapı ferrum ve elevit başladı. Bulantılarım da azaldı epey. Uykulu hallerim de geçti. Bu ikinci üç aylık dönem çok güzel geçermiş genelde. Öyle diyorlar. Sizlerin nasıl geçiyor?

Cnmm ck sevindm insallah diger sonuclar da temiz gelicek..ayrica duama kattiklarimdansin

Cinsiyeti belki olan arkadaşlar hayırlı olsun inşallah size bir sorum var devlete söylüyor mu

Canım ben hiç devlete gitmedim daha cinsiyette öğrenmedim aama
Belli bi haftaya gelmeden söylemiyorlar diye biliyorum
Özeldeki gibi çikolata ye biraz sonra bakalım su aç yarım saat sonra bakalım gibi uğraşmazlar

Yaa kızlar hakkınızı helal edin ortaya dalıyorum birden.Ben daha önce birkaç kez girmiştim kızlar buralardayim ama 13 haftayı bekleyeceğim demiştim. Bu benim beşinci bebeğim üç te 13 haftalık kaybı m var . İlk defa istemeden hamile kaldım. Hatta tedirgin oldum ertesi gün hapı k kullandım onunla hamile kaldım. Yaşım 39 du yazın 40 olacağım artık. Rabbim sağlıkla versin de inşllah çok çocuklu bir ailem olacak d emek ki. Ankara dayım. Batıkent te oturuyorum. Sıncan lokman herkimde pakize hanım doktorum. Ama tahlilleri yıldırım beyazıt ya yaptırıyorum.en son 10 haftalık gittik pakize hanım a. Önümüzdeki hafta devlet te randevum var ikili test sonuçları çıkacak. Ondan on gün sınra da pakize de yim ama 16 haftalık olacağız o zamana. Ben de merak ediyorum devlet te sorsam söyler mı.

Canım senin için sakıncası yoksa kendi testini ekler misin bende 33 yaşındayım degerlerime bakayım

Hadi gözün aydın canım Allah hep iyi haberler almanı nasip etsin

Evet devlet hastanesi söyledi. Yarım saat benimle ilgilendi doktorum müthiş biri. Çok mutlu ayrıldım hastaneden.
QUOTE="Asilisos, post: 59917581, member: 901117"]
Cinsiyeti belki olan arkadaşlar hayırlı olsun inşallah size bir sorum var devlete söylüyor mu
[/QUOTE]

Kızlar kuzenim ikizlere hamile 21 haftalık. Nerdeyse 10 gündür çok sancıları oluyordu. Doktora gidiyor hep bir şey yok. Ağrı kesici serum falan gönderiyorlar. Ama ağrıları dayanılacak gibi değil. Dun yine gitti hastaneye çok ağrısı var ve kanama da basladi. 1 gece hastane de kaldi. Özel devlete yönlendirdi. Açılma varmış rahimde. Devlet de başka yere yönlendirdi yine. En azından 2 hafta daha kalsın bebekler içerde diye. Yoksa almak için çok çok erken. Daha 21 haftalık ya. O kadar zor ki. En azından 6 aylık olsa kuvez de kalır dediler. Gitti yere kadar gidecek işte . Gerçekten zor süreçler ya. Allah hepimize yardım etsin inşallah.

Allah şifa versin. inşaallah saglıklı kucağına alır.

ay inşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende 2 hafta önce kız gördüm çok tatlıydı ama dün akşam erkek bebek gördüm aman Allahım bayıldım bayıldım çok güzeldi :) hafta sonu bakalım gösterecek mi bizimki bende merak ediyorum.

İnşallah kesin sonuçlarda çok iyi gelir, Rabbim sağlık sıhhat versin, tamamına erdirsin, minik kuş kız demek ki maşallah maşallah ❤
İnşallah canım. Sağolasın. Herkese iyi haberler almak nasip olur inşallah
Canım ben devlette perinatoloğa gidiyorum. Şimdilik kız dedi. Söylüyor yani :)
Allah sağlıkla sona erdirsin canım. Ben de kan ve demir ilaçlarına başladım. 16. Haftadayım. Bulantılar ara ara oluyor. Haftada bir kusuyorum hala. Ama çok şükür iyiyim.

Cnmm ck sevindm insallah diger sonuclar da temiz gelicek..ayrica duama kattiklarimdansin
Allah razı olsun canım. Inşallah
Allah saplık sıhhat versin. Var olanları Allah bağışlasın. Bunu d sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. Devlet söyledi bana canım. Şimdilik kız dedi bakalım :)

Hadi gözün aydın canım Allah hep iyi haberler almanı nasip etsin
Amin canım. Inşallah
Allah yardımcısı olsun canım. Inşallah daha uzun süre kalır bebekler . Rabbim sağlık versin.
kızlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ben birşey anlamadım. doktora da sormadım
Ben de anlamıyorum ama erkek diye düşündüm

canım çok geçmiş olsun , şükürki bebekte sende iyisiniz. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten hal anlamayanlarla zor oluyor.

Kizlar benim de cuma günü ikili testim var. Girmeye korkuyorum aslinda. Bakalim neler olacak. Bir de catlak icin hindistan cevizi yagi almistim. Kullanmaya baslayacagim. Hangi bölgelerimize sürmeliyiz acaba?

canım göğüs, göbek, bacak ve basenlere sürmen yeterli diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…