bende ezbere biliyorum okurum ne için okucazz
Cnmm ck sevindm insallah diger sonuclar da temiz gelicek..ayrica duama kattiklarimdansinKızlar önceki hasta geç çıktı. Anca çıktık biz de doktordan. Ön sonuçlar iyi çok şükür. Ama net bi şey söylemek için kesin sonuçları bekleyeceğiz. Şimdilik her şey yolunda. Ultrason ölçümleri her şey normal değerlerde. Ödem hala var. Ama haftasına göre normal ölçümlerde. Çok şükür kötü bi durum yok. Ama takibe devam. Kötüye gitmeyeceği anlamına gelmiyor dedi doktor.
Allah hepinizden razı olsun. Dualarınızı eksik etmediniz . Rabbim kimseyi kötü haber almak zorunda bırakmasın. Hepiniz, hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı inşallah ♥♥
Cinsiyete gelince , şimdilik bi kızımız olacak gibi görünüyor. Allah sağlık versin önce tabii.
Cinsiyeti belki olan arkadaşlar hayırlı olsun inşallah size bir sorum var devlete söylüyor mu
Canım ben hiç devlete gitmedim daha cinsiyette öğrenmedim aama
Belli bi haftaya gelmeden söylemiyorlar diye biliyorum
Özeldeki gibi çikolata ye biraz sonra bakalım su aç yarım saat sonra bakalım gibi uğraşmazlar
bende katılırım güzel düşünmüşsünüzCanım liste yaparız öncelikle iyi haber bekleyenlerden başlarız
Sırayla hepimiz için 4444 kere okumuş oluruz
Yani herkes için 4444 kere okunacak
Ağır Mı olur
Anam sendemiCinsiyeti belli oldu. Bi oğluşum olacak❤
Canım senin için sakıncası yoksa kendi testini ekler misin bende 33 yaşındayım degerlerime bakayımCanım benim bile yaşdan dolayı az riskli çıktı dedi doktor. 33 yasındayım. Yaşla alakalıdır. Yüreğini ferah tut.
Ben yeni farkettim. Kanını verdin mi? Doktor ense burun ölçülerine bir kez daha baktı mı??
Hadi gözün aydın canım Allah hep iyi haberler almanı nasip etsinKızlar önceki hasta geç çıktı. Anca çıktık biz de doktordan. Ön sonuçlar iyi çok şükür. Ama net bi şey söylemek için kesin sonuçları bekleyeceğiz. Şimdilik her şey yolunda. Ultrason ölçümleri her şey normal değerlerde. Ödem hala var. Ama haftasına göre normal ölçümlerde. Çok şükür kötü bi durum yok. Ama takibe devam. Kötüye gitmeyeceği anlamına gelmiyor dedi doktor.
Allah hepinizden razı olsun. Dualarınızı eksik etmediniz . Rabbim kimseyi kötü haber almak zorunda bırakmasın. Hepiniz, hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı inşallah ♥♥
Cinsiyete gelince , şimdilik bi kızımız olacak gibi görünüyor. Allah sağlık versin önce tabii.
Allah şifa versin. inşaallah saglıklı kucağına alır.Kızlar kuzenim ikizlere hamile 21 haftalık. Nerdeyse 10 gündür çok sancıları oluyordu. Doktora gidiyor hep bir şey yok. Ağrı kesici serum falan gönderiyorlar. Ama ağrıları dayanılacak gibi değil. Dun yine gitti hastaneye çok ağrısı var ve kanama da basladi. 1 gece hastane de kaldi. Özel devlete yönlendirdi. Açılma varmış rahimde. Devlet de başka yere yönlendirdi yine. En azından 2 hafta daha kalsın bebekler içerde diye. Yoksa almak için çok çok erken. Daha 21 haftalık ya. O kadar zor ki. En azından 6 aylık olsa kuvez de kalır dediler. Gitti yere kadar gidecek işte . Gerçekten zor süreçler ya. Allah hepimize yardım etsin inşallah.
ay evet pardon canımKız yanlis yere yazdın:)
Yani burda kaç kişiyiz bilmiyorum
30 kişi olsak hepimiz için sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alma dileğiyle okuyabiliriz
30 kişiye 150 tane gibi düşer ki en fazla 2 günde bitiririz
Ama tam sayı ve okuyacakların listesi lazım
Kizlar nasil guzel bir ruya gordumm yaa . Dogumhanedeydim bebegimi dogurmusum o kadar guzel bir kiz ki anlatamam. Kukusunu goruyorum hattakizim olmus diyorum sonra kalkiyorum ben normal dogum mu yaptim hic agrim yok benim diorum dumduz yuruyyorum bebegimi kucagima aliyorum fln. Ay gozlerini gorseniz çipil çipil bakiyordu
İnşallah canım. Sağolasın. Herkese iyi haberler almak nasip olur inşallahİnşallah kesin sonuçlarda çok iyi gelir, Rabbim sağlık sıhhat versin, tamamına erdirsin, minik kuş kız demek ki maşallah maşallah ❤
Canım ben devlette perinatoloğa gidiyorum. Şimdilik kız dedi. Söylüyor yani :)Cinsiyeti belki olan arkadaşlar hayırlı olsun inşallah size bir sorum var devlete söylüyor mu
Allah sağlıkla sona erdirsin canım. Ben de kan ve demir ilaçlarına başladım. 16. Haftadayım. Bulantılar ara ara oluyor. Haftada bir kusuyorum hala. Ama çok şükür iyiyim.Merhaba arkadaşlar. Ben de 12 haftayı tamamladım. Dün ikili testte ense kalınlığı normal çıktı. Kan testi sonuçları sonra çıkacak. Cinsiyete iki hafta sonraki kontrolde bakılacak. Bir de ben kilo vermişim. Gerçi zaten fazla kilolu idim :) Bebeğin gelişimi iyi dedi doktorum. Folik asiti bıraktırdı. Yerine demir hapı ferrum ve elevit başladı. Bulantılarım da azaldı epey. Uykulu hallerim de geçti. Bu ikinci üç aylık dönem çok güzel geçermiş genelde. Öyle diyorlar. Sizlerin nasıl geçiyor?
Allah razı olsun canım. InşallahCnmm ck sevindm insallah diger sonuclar da temiz gelicek..ayrica duama kattiklarimdansin
Allah saplık sıhhat versin. Var olanları Allah bağışlasın. Bunu d sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. Devlet söyledi bana canım. Şimdilik kız dedi bakalım :)Yaa kızlar hakkınızı helal edin ortaya dalıyorum birden.Ben daha önce birkaç kez girmiştim kızlar buralardayim ama 13 haftayı bekleyeceğim demiştim. Bu benim beşinci bebeğim üç te 13 haftalık kaybı m var . İlk defa istemeden hamile kaldım. Hatta tedirgin oldum ertesi gün hapı k kullandım onunla hamile kaldım. Yaşım 39 du yazın 40 olacağım artık. Rabbim sağlıkla versin de inşllah çok çocuklu bir ailem olacak d emek ki. Ankara dayım. Batıkent te oturuyorum. Sıncan lokman herkimde pakize hanım doktorum. Ama tahlilleri yıldırım beyazıt ya yaptırıyorum.en son 10 haftalık gittik pakize hanım a. Önümüzdeki hafta devlet te randevum var ikili test sonuçları çıkacak. Ondan on gün sınra da pakize de yim ama 16 haftalık olacağız o zamana. Ben de merak ediyorum devlet te sorsam söyler mı.
Amin canım. InşallahHadi gözün aydın canım Allah hep iyi haberler almanı nasip etsin
Allah yardımcısı olsun canım. Inşallah daha uzun süre kalır bebekler . Rabbim sağlık versin.Kızlar kuzenim ikizlere hamile 21 haftalık. Nerdeyse 10 gündür çok sancıları oluyordu. Doktora gidiyor hep bir şey yok. Ağrı kesici serum falan gönderiyorlar. Ama ağrıları dayanılacak gibi değil. Dun yine gitti hastaneye çok ağrısı var ve kanama da basladi. 1 gece hastane de kaldi. Özel devlete yönlendirdi. Açılma varmış rahimde. Devlet de başka yere yönlendirdi yine. En azından 2 hafta daha kalsın bebekler içerde diye. Yoksa almak için çok çok erken. Daha 21 haftalık ya. O kadar zor ki. En azından 6 aylık olsa kuvez de kalır dediler. Gitti yere kadar gidecek işte . Gerçekten zor süreçler ya. Allah hepimize yardım etsin inşallah.
Ben de anlamıyorum ama erkek diye düşündümkızlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ben birşey anlamadım. doktora da sormadım
Kızlar bu sabah 5 te resmen ölümü hissettim abartmıyorum. Çok feci bi ağrıyla uyandım resmen kasıklarıma kramplar bıçaklar giriyodu olduğum yerde kıvrandım ne tarafa dönsem kar etmedi hayatımda böyle bi acı yaşamadım bi yandan da midem bulanıyo afedersiniz köpük köpük kustum eşim beni hemen gittiğimiz özel hastanenin aciline götürdü yol boyu kustum dedim kesin bebek karnımda öldü bende zehirleniyorum çok kötüydü ya(özel hastanenin acilinde ne nöbetçi bi dr var ne bişey hemşire kan tahlili istedi dedim şuan bebek yaşıyomu yaşamıyo mu onu mrk ediyorum ben kimse bakamıyormu yok dedi eşime dedim çıkalım burdan bi yandan da iki büklüm yürüyorum doğruca araştırma hast ne gittik orda saolsunlar ilgilendiler doğumhaneye yönlendirdiler usg den baktı dr çooook şükür bebeğim direk el salladı bana sanki anne mrk etme ben iyiyim der gibiydi sabah 7 buçuğa kadar hast koridorlarındaydık eşimle kan aldılar kan sonucum çıkmadı bazen cihaz bozuk çıkarıyomuş reddediyomuş hepsi bana denk geldi hani makineden fiş çıkarıyolar ya yapışkan o bile bende bitti çok şanssız bi insanım hast de çalışanların hepsi uyuyo biz girince uyanmaya çalışıyorlar falan offf zehir gibi bigündü şuan halen ağrım var
Kizlar benim de cuma günü ikili testim var. Girmeye korkuyorum aslinda. Bakalim neler olacak. Bir de catlak icin hindistan cevizi yagi almistim. Kullanmaya baslayacagim. Hangi bölgelerimize sürmeliyiz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?