2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar benim sorum olacak size agzim zehir gibi ne yesem ne icsem olmuyor bulantim hafifledi ama simdi bu cikti. Afedersiniz ama istifra edersinde agzin boyle zehir olur ya hep oyle ayni durumu yasayan var mi?

Kizlar benim sorum olacak size agzim zehir gibi ne yesem ne icsem olmuyor bulantim hafifledi ama simdi bu cikti. Afedersiniz ama istifra edersinde agzin boyle zehir olur ya hep oyle ayni durumu yasayan var mi?
Benim hiç olmadı canım. Ne zor şu kadınların hayatı yaaa. Adamlar , oyun oynuyor, keyfine bakıyor biz neler neler yaşayıp derman arıyoruz.

Benim reflüm arttığında oluyor genelde. Yayarak uzanıyorsan oturarak uzan cnm mide suyun geri geliyor olabilir

Benim hiç olmadı canım. Ne zor şu kadınların hayatı yaaa. Adamlar , oyun oynuyor, keyfine bakıyor biz neler neler yaşayıp derman arıyoruz.

Cocugu daha dogurmadan panik atak oldum dogunca neler yaparim bilmiyorum vucudumun her tepkisinde odum kopuyor.Allah hepimize kolaylik versin sağ salim insallah alalim kucagimiza

Cocugu daha dogurmadan panik atak oldum dogunca neler yaparim bilmiyorum vucudumun her tepkisinde odum kopuyor.Allah hepimize kolaylik versin sağ salim insallah alalim kucagimiza
Amin canım. Herkesin vücudu farklı farklı tepkiler veriyor. Çok evham yapma canım. Takip et, sor, sorgula ama kafaya takma çok. Doktoruna sor istersen. İçin rahat etsin. En azından daha katlanılır olur tat bozukluğu

@Umithepvar canım naptın? Hala hastanede misin?
K Kutsal Alerji sonuclar yarın mı geliyor?
N Nihna1718 acaba hepimiz için bir kere okusak önce. Bakalım becerebilecek miyiz hani toplu niyetle okuyalım.

Evet bencede mantıklı
Yoksa içinden çıkamayabiliriz
Ama ben böyle liste tutamıyorum
Okurum diyenler adetle beraber bana özelden yazabilir mi
Bi liste yaparım
Fotosunu atarım size
Telden giriyorum o yüzden sayfa takibi zor oluyor
Bi kere hepimiz için 4444 e tamamlayalım

Ohh olsun olsun ilk sonuclar iyi cıkmıs ya cok şükür Cok sevindim canım

Kızlar bende varım ben ezberledim cok hızlı okuyorum yardımcı olayım bende

Ben öyleyim. Bulantı yok denecek kadar az bende. Yemek yerken de sorun yok ama yemekten sonra ağzım hep acı. Rahatsızlık veriyor geçecek diyorum. Bulantılar gibi bu da geçecek inşallah

Yok canım benim malesef nub gözükmüyor benim hafta da ileri zaten nub degil organ gösterdi bize
Nub baska bişi mi? Burda da organ gorunuyor ama doktora soylemeyin dedim eşim yanımda yoktu beraber ogrenelim istedim. Şimdi de meraktan ölcez

Eklentiler

• C9DD62D9-51BB-4998-B1F8-B9A643E80534.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…