2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar benim sorum olacak size agzim zehir gibi ne yesem ne icsem olmuyor bulantim hafifledi ama simdi bu cikti. Afedersiniz ama istifra edersinde agzin boyle zehir olur ya hep oyle ayni durumu yasayan var mi?
Benim de oyle canim..Mide bulantim kesildi cok sukur.Simdi de bu basladi..Hatta agzimda bu tat oldugu icin bir sey yemek bile istemiyorum fazla.Insallah hamileligin sonuna kadar surmez.

Kızlar merhaba ara ara mesajları takip ediyorum 12+2 olmuşuz bugün ikili test için doktordaydım, cinsiyet için bişey diyemem ama yüzde 60 erkek gibi dedi siz ne düşünüyosunuz

Eklentiler

• F2B02186-A9DF-4D13-9735-C3E4A7EE66AB.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 57
Cinsiyeti belki olan arkadaşlar hayırlı olsun inşallah size bir sorum var devlete söylüyor mu
Devlet pek söylemiyor canım
Benim doktorum söyledi devlet hastanesi. Yarım saat ilgilendi. Çok iyi bir doktordu. 3 foto verdi. Tüm organları inceledi. Ders anlatır gibi anlattı. Çok şükürr oğluşumu da gösterdi. 14.haftada cinsiyeti öğrendik. En önemlisi sağlıklı olması. Kız olsa da aynı sevinci yaşardım. İlk günden beri hissediyordum erkek olacağını. Sağlıkla doğsunlar inşallah tüm bebişler.

U Umithepvar canım naptın? Hala hastanede misin?
@Kutsal Alerji sonuclar yarın mı geliyor?
@Nihna1718 acaba hepimiz için bir kere okusak önce. Bakalım becerebilecek miyiz hani toplu niyetle okuyalım.
Cnm evet cikarmadilar hala bu hafta cikariz umarimki..bugun ikili test icin goturduler sipa pozisyon vermedi alamadilar olcu mesai bitimine doru oldugundan sadece 10 dk ugrastilar yarin sabahtn deneyelim dediler..belki o alininca cikarirlar insallah kuzum ya..

İnşallah yarın ben de öğrenebilirim

Ay hadi inşallah canımm ya hayırlısıyla dön evine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…