2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Haber ver ultrason olursa :)

Kızlar sadece eklediğim fotoda ismi yazanları bulabildim okurum diyen
Sayı belirtmeyenlere 100 adet yaZdım
Delirella sana üzümlü diye sorduğundan ve çalıştığından 50 tane yaZdım
Ama sayıları değiştirebilirim
Ama bi kaç gün daha bekleyelim
İsim yazdırıp bende okurum diyenler olabilir
Hem o zaman daha çabuk biter
Yoksa bu şekilde sayıları artırmak zorunda kalıcaz
Haydi kızlar mübarek günlerde hepimiz için bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alma niyetiyle okuyalım

Eklentiler

• ADE45256-C83B-4079-BACC-1A3740597766.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 29
Canım okuyacağımız duayı da yazar mısın ? Bilmiyorum ben

Kızlar duamız bu

Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.”İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima.
ayeti okunur ve Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlıyoruz….

Salat-ı Tefriciye
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

Cnm bnm kanamalarim oldugu icin emin olamadimm icim rahat etmez yani o sekilde okumaya okunur diyorsaniz okumayi isterm tabiki bilemiyrm cnku olurmu

Canım ben okurum okuyabildiğim kadar ama belli bir zamanı olcak mı? Mesela 3 gün içinde mi bitmesi gerekcek o önemli şuan benim için. Ona göre sayı vericem çünkü.

Canım ben okurum okuyabildiğim kadar ama belli bir zamanı olcak mı? Mesela 3 gün içinde mi bitmesi gerekcek o önemli şuan benim için. Ona göre sayı vericem çünkü.

Canım hafta sonuna doğru başlarız 4444 ü tutturunca
Yani 1 hafta da bitirsek iyi olur aslında
Ama çoğumuz çalışıyoruz bende dahil
Bi kaç gün de geç bitse sıkıntı olmaz
Kişi başı düşen adete göre belirleriz bitme süresini

bende okurum demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…