2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de varım canım

Son
Cnm ne niyetle baslicaz hepimizin evlatlarini saglikla kucagina almasi niyetiyle mi

Şuan tek düşüncemiz bebeklerimiz
Sonuç bekleyen arkadaşlar var Hastenede yatanlar var düşük tehlikesi olan kanaması olan bulantısı olan ağrısı olan evinde huzuru olmayıp strese giren mutsuz olan herkes için sağlıklı, mutlu , huzurlu ,ağrısız ,kanamasız bi gebelik geçirip bebeklerimizi Allah’ın izniyle sapasağlam hayırlı evlat olarak kolay doğumlarla kucağımıza alma niyetiyle okuyabiliriz

3394 kaldı
Güncel listeyi ekledim
Biraz daha sayıya ihtiyacımız var

Eklentiler

• 2E67A3AE-3D2B-4D37-B4E0-6B41FDFA42EC.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 41
Tmm kuzum

Ne okuyorsunuz kızlar ben sayfaları takip edemiyorum beni de bilgilendirin

Cnm bnm kanamalarim oldugu icin emin olamadimm icim rahat etmez yani o sekilde okumaya okunur diyorsaniz okumayi isterm tabiki bilemiyrm cnku olurmu
Salavat türü olduğu için her durumda okunur canım. Sonuçta eline kuran ı Kerim alıp okuma işi değil bu. Hem kanama olunca ezberinden ya da Türkçesinden dua okumada da bi sıkıntı görülmüyor. Yoksa biz bayanlar adet dönemlerimizde duaya da sığınamazsak halimiz ne olur. Her şeyi kolaylaştıran bir dinimiz var çok şükür

Bana da 100 yazabilir misiniz

Kuzum bnde bu sekilde biliyrm da yine de belirtmek istedim toplu bi okuma olacagi icin bir kisi istemezse hakkina girmeyeyim diye fikir almak istedim icim rahatladi okurum smdi rahat rahat :)

Kızlar benim göbek bölgem kaşınmaya başladı çatlak kremi falan da kullanmaya başlamadım ya canim sıkıldı gec mi kaldim acaba

Benim de oyle canim..Mide bulantim kesildi cok sukur.Simdi de bu basladi..Hatta agzimda bu tat oldugu icin bir sey yemek bile istemiyorum fazla.Insallah hamileligin sonuna kadar surmez.
[/QUOTE]

Sanki dilim boyle yaniyor aci oluyor berbat bisey yangin var agzimin icinde

Ne iyi bir doktormuş valla benimki zor söyledi baska doktora gittim emin olmak için

Benide ekle canım 100 tane

benimde alamamıştı ozeldeki doktorum yarim saat uğraştı dönmedi devlete gittim oldu şükürki haftaya çıkacak sonucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…