2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar benim göbek bölgem kaşınmaya başladı çatlak kremi falan da kullanmaya başlamadım ya canim sıkıldı gec mi kaldim acaba
benimde dunden beri kaşınıyor bugunde goguslerim kaşınmaya basladi dun yatmadan hindistan cevizi yagi sürdüm artik surmemiz gerekiyor sanirim

Arkadaşım bana 250 tane yazar mısın

Rabbim sıcak yüzünü göstersin hepimize bebişlerimizin Nasıl hissediyordunuz içinize mi doğdu,yoksa hani bazı şeyler vardır ya işte karın ileridir tatlı filn yersin yüzün güzelleşir bende merak ediyorum erkek gibi hissediyorum hayırlısı bakalım

Kızlar benim teyzemin 9 düştüğü var en sonunda onunda rahmini diktiklerini söylerdi annem hep.Ve 9 ay lavabo harici kalkmamış ayağa.Gala bu işlem yapılıyormu çok şaşırdılar acil şifalar diliyorum.

Kuzum kötüyü düşünme çağırma bence sonuçların temiz çıkacak doktorlar bütün faktörleri değerlendirmek zorunda öyle düşün birde yurt dışında çok daha detaycılar biliyorum.İnşallah sağlıklı sıhhatli olur ben kızın olacağını düşünüyorum nazlı bir kızın.

Ben hepinize dua ediyorum kuzum inşallah sağlıkla bebeğini alacaksın kucağına iyi düşün iyiyi çağır.

Cinsiyeti belli olan arkadaslar nub görünen ultrason goruntunuz varsa paylaşır mısınız?
Canım senin bence kız yani bana öyle doğdu. Bende bak mesajlarıma daha önce koymuştum aşağıya doğru paralel. Birde doktoruma nub teorisinden bahsettim güldü önce bi.Sonra bacak arasına baktı çıkıntı yoktu koz gibi %70 dedi.12 haftadan sonra pipi çıkarsa bilemiyorum tabi hahahah.

Sen ne hissediyorsun?

Darısı başımıza biz de bi kesinleştirsek olacaktı. 10+2 de erkeğe yakın demişti fakat yarın 13+6 olacak devlet hastanesindeki doktor bilebilir mi hiç emin değilim
Canım işin ehli doktor ikili testini yaparken bilir genelde ve yanılmaz derler ama Rabbim sağlıkla gönlündekini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…