En son çare olarak yapacaklar. Açılma varmış baya. 3 hastane gezdi canım. Riskli olduğu için kadın doğum hastanesi kabul etti sadece. Burda devam edecek belli süre. Iğne vermişler şimdi aradım.o iğne de hiç bir yerde yok. Büyük eczaneler de arıyorlar tanıdıklarınız var da. Allah düşürmesin hastanelere ya..
Rabbim sıcak yüzünü göstersin hepimize bebişlerimizin Nasıl hissediyordunuz içinize mi doğdu,yoksa hani bazı şeyler vardır ya işte karın ileridir tatlı filn yersin yüzün güzelleşir bende merak ediyorum erkek gibi hissediyorum hayırlısı bakalım
Benim de erkek
Ben hem hissetmistim hem de aci eksi ve yemek türü şeyleri yiyebiliyordum. Tatli agzima suremiyordum.
Aksam bulanti kusmalarim vardi
Gobegim aşağıda büyüyor
Cildim güzelleşti sivilce vardi birkac tane onlar falan hep gitti
Belim cok agriyordu
Cin takvimi erkek diyordu
Yuzuk testi kan testi hep erkek çıktı
Benim de erkek
Ben hem hissetmistim hem de aci eksi ve yemek türü şeyleri yiyebiliyordum. Tatli agzima suremiyordum.
Gobegim aşağıda büyüyor
Belim cok agriyordu
Benim de erkek
Gobegim aşağıda büyüyor
Belim cok agriyordu
Kuzum kötüyü düşünme çağırma bence sonuçların temiz çıkacak doktorlar bütün faktörleri değerlendirmek zorunda öyle düşün birde yurt dışında çok daha detaycılar biliyorum.İnşallah sağlıklı sıhhatli olur ben kızın olacağını düşünüyorum nazlı bir kızın.
Canım sana 50 tane yazıyorum o zaman
4444 kere okunan dua salatı tefriciye
Hepimizin sağlıkla bebeklerimize kavuşmamız sonuç bekleyenlerim hayırlı güzel sonuçlar alması için okuyalım dedik canım
Günaydın
İkili testi devlette yaptıran arkadaşlar ,sonucunuz kaç günde çıktı?Yarın 1 hafta doluyor.Sonuç ekranında sadece papp-a ve fb-hcg görünüyor bende.Üstelik onaylı.Ortada hâlâ grafik yok.Acaba grafiği girmiyolar mı sisteme?Sonuç almaya gidince mi verecekler? Bilgisi olan bi aydınlatsa ya beni.. NNihna1718
canım 100 de bana yaz lütfen
Evet bencede mantıklı
Yoksa içinden çıkamayabiliriz
Ama ben böyle liste tutamıyorum
Okurum diyenler adetle beraber bana özelden yazabilir mi
Bi liste yaparım
Fotosunu atarım size
Telden giriyorum o yüzden sayfa takibi zor oluyor
Bi kere hepimiz için 4444 e tamamlayalım
Kizlar smdi okuyorum daha bana da 100 tane yazarmisiniz ..
Bu cuma ikiliye gidicem burdaki herkesin sonuclarini okuyunca bi anda cok tedirgin olup bi anda sakinliyorum bana da dua edin
Grubun en kucuklerindeniz hep onumde orneksiniz opuyorum hepinizi
Günaydın
İkili testi devlette yaptıran arkadaşlar ,sonucunuz kaç günde çıktı?Yarın 1 hafta doluyor.Sonuç ekranında sadece papp-a ve fb-hcg görünüyor bende.Üstelik onaylı.Ortada hâlâ grafik yok.Acaba grafiği girmiyolar mı sisteme?Sonuç almaya gidince mi verecekler? Bilgisi olan bi aydınlatsa ya beni.. NNihna1718
canım 100 de bana yaz lütfen
Benim 10 gün de çıktı ama seninki demekki çıkmış grafiği göremiyo olabilirsin
E nabızdan bakınca çıktığı halde bende göremedim tahlil adı var ama değer yoktu
Bende gidince verdiler sonucu elime