2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Proluton depot mu kuzum ignenin ismi? Bende 1 tane var zor bulundugu icin bulduğum yerden 1 fazla almistim onu gonderebilirim son care

Benim de erkek
Ben hem hissetmistim hem de aci eksi ve yemek türü şeyleri yiyebiliyordum. Tatli agzima suremiyordum.
Aksam bulanti kusmalarim vardi
Gobegim aşağıda büyüyor
Cildim güzelleşti sivilce vardi birkac tane onlar falan hep gitti
Belim cok agriyordu
Cin takvimi erkek diyordu
Yuzuk testi kan testi hep erkek çıktı

Ay ben de erkek hissediyorum yaa bakalim ne cikacak :) hatta erkek bebek kiyafetleri bakiyorum hep

Hadi bakalım gözün aydın sen öğrenmişsin ne güzel ☺ geçen hafta denizlide doktor 15 dk uğraştı bacaklarını kapattı benim yavru bi türlü bakıtmadı

Canımmm ne güzel yazmışsın aminnnn

Ya bende alayim ne okuyacaz ben bilmiyorum bu arada zorsa az alayim kolaysa alayim baya annemedeveririm

Canım sana 50 tane yazıyorum o zaman
4444 kere okunan dua salatı tefriciye
Hepimizin sağlıkla bebeklerimize kavuşmamız sonuç bekleyenlerim hayırlı güzel sonuçlar alması için okuyalım dedik canım

Kızlar 2150 oldu 2294 kaldı
Artık bittikçe tekrar sayı yazdırıp okuruz
Listeyi ekliyorum

Eklentiler

• 2BD61739-E77D-4473-BF02-EB643B0097D7.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 32
Günaydın
İkili testi devlette yaptıran arkadaşlar ,sonucunuz kaç günde çıktı?Yarın 1 hafta doluyor.Sonuç ekranında sadece papp-a ve fb-hcg görünüyor bende.Üstelik onaylı.Ortada hâlâ grafik yok.Acaba grafiği girmiyolar mı sisteme?Sonuç almaya gidince mi verecekler? Bilgisi olan bi aydınlatsa ya beni..
N Nihna1718 canım 100 de bana yaz lütfen

bende okurum canım adet söylerseniz

Kizlar smdi okuyorum daha bana da 100 tane yazarmisiniz ..
Bu cuma ikiliye gidicem burdaki herkesin sonuclarini okuyunca bi anda cok tedirgin olup bi anda sakinliyorum bana da dua edin
Grubun en kucuklerindeniz hep onumde orneksiniz opuyorum hepinizi
İyi düşün canım stres yapma

Benim 10 gün de çıktı ama seninki demekki çıkmış grafiği göremiyo olabilirsin
E nabızdan bakınca çıktığı halde bende göremedim tahlil adı var ama değer yoktu
Bende gidince verdiler sonucu elime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…