Açıkçası net bir fayda göremedim ben daha erken diye düşünüyorum. Lieracla kullanıyorum önce yağ sonra lierac. Duştan duşa sürüyorum aslında sabah akşam kullanmak gerek
kızlar bugün dr randevum var çok heyecanlıyım umarım kuzum iyidir. ve cinsiyetini de öğrenebiliriz bugün 15+0 iz. öğrenilir demi zamanı gelmiş gbi
birde gebelik çizgisi çıkan oldu mu benim son zamanlarda çok hafif olarak vardı şimdi biraz daha belirgin ve göbek deligimin üst kısmına da çıkmış gögsüme doğru yani. sizlerde de oldu mu
kızlar bugün dr randevum var çok heyecanlıyım umarım kuzum iyidir. ve cinsiyetini de öğrenebiliriz bugün 15+0 iz. öğrenilir demi zamanı gelmiş gbi
birde gebelik çizgisi çıkan oldu mu benim son zamanlarda çok hafif olarak vardı şimdi biraz daha belirgin ve göbek deligimin üst kısmına da çıkmış gögsüme doğru yani. sizlerde de oldu mu
Ogrenirsin bence hdi hayirlisi
Benim gobek cizgim kizim da hic olmamisti, hic bi farkliklik yoktu yani bakalim bunda olucak mi suan bisey yok
AMA kizimda da boynum leke leke olmustu smdide oldu bi boyunla kalsa iyi olcak :)
Ogrenirsin bence hdi hayirlisi
Benim gobek cizgim kizim da hic olmamisti, hic bi farkliklik yoktu yani bakalim bunda olucak mi suan bisey yok
AMA kizimda da boynum leke leke olmustu smdide oldu bi boyunla kalsa iyi olcak :)
inş ögrenirim canım. benimki de bayağı belirmiş çizgi başka yerimde bi leke yok ayy annemin hamileyken yüzüne hep is düşerdi bilir misin onu. inş benimki öyle olmaz leke leke kara olurdu yüzü
Kizlar bugun yapildi 2li test pozisyon verdi sipa..olcumlerde sikinti cikmadi kani verdik hayirlisi..sonuc birseyi degistirmeyecegi icin cokta onemi yok bnm icin hayirlisi insallah
Canım liste yaparız öncelikle iyi haber bekleyenlerden başlarız
Sırayla hepimiz için 4444 kere okumuş oluruz
Yani herkes için 4444 kere okunacak
Ağır Mı olur
Günaydın
İkili testi devlette yaptıran arkadaşlar ,sonucunuz kaç günde çıktı?Yarın 1 hafta doluyor.Sonuç ekranında sadece papp-a ve fb-hcg görünüyor bende.Üstelik onaylı.Ortada hâlâ grafik yok.Acaba grafiği girmiyolar mı sisteme?Sonuç almaya gidince mi verecekler? Bilgisi olan bi aydınlatsa ya beni.. NNihna1718
canım 100 de bana yaz lütfen