2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın kızlar eşimi kandırdım Cuma günü gidelim diye ama hala doktor bulamadım 2 gün var

kızlar bugün dr randevum var çok heyecanlıyım umarım kuzum iyidir. ve cinsiyetini de öğrenebiliriz bugün 15+0 iz. öğrenilir demi zamanı gelmiş gbi

birde gebelik çizgisi çıkan oldu mu benim son zamanlarda çok hafif olarak vardı şimdi biraz daha belirgin ve göbek deligimin üst kısmına da çıkmış gögsüme doğru yani. sizlerde de oldu mu

Hadi hayırlısı kızın mı olacak kız senin yoksa :)

haberlerini bekliyoruz kuzum =) bence belli olur artık benimde 10 gün sonra randevum o zamana ben de öğreneceğim inş.

Ogrenirsin bence hdi hayirlisi
Benim gobek cizgim kizim da hic olmamisti, hic bi farkliklik yoktu yani bakalim bunda olucak mi suan bisey yok
AMA kizimda da boynum leke leke olmustu smdide oldu bi boyunla kalsa iyi olcak :)

Ogrenirsin bence hdi hayirlisi
Benim gobek cizgim kizim da hic olmamisti, hic bi farkliklik yoktu yani bakalim bunda olucak mi suan bisey yok
AMA kizimda da boynum leke leke olmustu smdide oldu bi boyunla kalsa iyi olcak :)
inş ögrenirim canım. benimki de bayağı belirmiş çizgi başka yerimde bi leke yok ayy annemin hamileyken yüzüne hep is düşerdi bilir misin onu. inş benimki öyle olmaz leke leke kara olurdu yüzü

10 gün dediler bana. hala çıkmadı

kızlar ben bugün başlayacam okumaya . niyeti gruptaki hamilelere diye mi yapacam . bu hafta bir isme okuyup haftaya başka isme mi okuyacaz.

Cinsiyet rahat belli olur bugün cnm 15 olmuşsun :)

Bende daha çizgi yok geçen öncekinde de çıkmamıştı sorun bende olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…