2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım bende okurum inşallah

benim kardeşim erkek doğurana kadar kustu .bence hamilelik kişiye ve bebeğe göre bile değişebiliyor.

canım ben gruptaki tüm arkadaşlarım ve benim sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi olması için okuyorum dedim niyet doğrumu?

Doğru canım
Bende öyle dedim
Sonuç bekleyenlere hayırlı sonuçlar
Sorunsuz hamilelik süreci
Sağlıklı bebekler diye dedim

kızlar ben bugün başlayacam okumaya . niyeti gruptaki hamilelere diye mi yapacam . bu hafta bir isme okuyup haftaya başka isme mi okuyacaz.
Gruptaki herkes için canım... N Nihna1718 cook guzel bir niyet yazmıştı arka sayfalarda kaldı. Ben niyet edip basladım okumaya. Allah kabul etsin dualarımızı.

Kızlar ya Sizin karnınız çıktımı benim çok az çıktı hiç hamile gibi değilmişim ben herkez şaşırıyor
Sadece yemek yediğim zaman karnım çıkıyor sabah bi bakmışım çok az bir tümsek :) ama bugün sanki birazcık daha var,annemde 6 aylıktım ben yinede kimse anlamazdı dedi, çok sonra belli olacak demek ki, hergün kontroldeyim :)

Kızlar ya Sizin karnınız çıktımı benim çok az çıktı hiç hamile gibi değilmişim ben herkez şaşırıyor
benimki de çok az çıktıu . ben şeye bağlıyorum hamile kalmadan önce bana derlerdi senin boyun ve karın ksmın uzun karnın fazla çıkmaz derlerdi. yine çıkmış ama çok bariz değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…