Kızlar merhaba ara ara mesajları takip ediyorum 12+2 olmuşuz dün ikili test için doktordaydım, cinsiyet için bişey diyemem ama yüzde 60 erkek gibi dedi siz ne düşünüyosunuz
Biz şimdi aranızda birkaç kişiyle arkadaşlığımız ilerletmek görüşmek istesek nasıl olacak biz o zaman nasıl yaptık bilmiyorum bizim buradaki grupta duruyor hala baktım şimdi bir yolu olmalı özelden mesajlasanlar nasıl oluyor onlaridami takip ediyorlar
Kızlar salavat hatmi bitince nasıl duası yapılacak. Ben akşam teravih namazına gidiyorum. Hocaya dua ettirebilirim eğer isterseniz bir sürü başka hatimler de dua oluyor hem onların bereketini de alır bebekler. Yada başka fikri olan varsa onun dediğini yapalım
Kızlar benim teyzemin 9 düştüğü var en sonunda onunda rahmini diktiklerini söylerdi annem hep.Ve 9 ay lavabo harici kalkmamış ayağa.Gala bu işlem yapılıyormu çok şaşırdılar acil şifalar diliyorum.
Ben 54 'le başladım. 56 yim şu an. Doktor ayda 1 i geçmeyeceksin dedi. Benim de göbek var. Hele bacaklarım çok zayıf. Acık onlar şişse fena olmaz
Kıyafet alışverişine devam ettin mi canım?
Kızlar dua için hepinizden allah razı olsun. Hepimiz adına okuyorsunuz. Yatıya misafirim olacak. Okurum derim okuyamam olmaz bu sefer. Malesf kayinpederim geldi memleketten. Benim.kendime mecalim yok oysaki. Okuyandan allah razı olsun
Kızlar salavat hatmi bitince nasıl duası yapılacak. Ben akşam teravih namazına gidiyorum. Hocaya dua ettirebilirim eğer isterseniz bir sürü başka hatimler de dua oluyor hem onların bereketini de alır bebekler. Yada başka fikri olan varsa onun dediğini yapalım
Kızlar nasıl basladınız okumaya bilmiyorum ama ben bu hatmi defalarca yaptım. Önce iki rekat namaz kılınacak ardından 100 tövbe estağfurullah cekilecek sonra bir ayeti var o okunacak ne için okunduğu niyet edilip okunmaya baslanacak bu yalnızca bir kişi tarafından ilk baslarken bir defa yapılacak bitince de tekrar namaz kılınıp dua edilecek
Canım benim bugün bir hafta oldu çıkmış yan tarafında belge indir yazıyordu oraya basınca gördüm sonuç sayfasında birşeyler vardı ama hiçbirşey yoktu anlaşmaya çalışırken ekli dosya mı pdf mı ne yazılıyordu bastım açıldı çok şükür yaşa rağmen tedirgin olsamda düşük risk yazıyor hastalıklara Allah ım hepsini esirgesin
Kizlar ben bugun o ruyalarin etkisinde kalip doktora gittim yine deli gibi merak ediorduk cinsiyetini birde tansiyonum dustu sanirim gozum kararip elim ayagm titremeye basladi acile git dedi annem bahane oldu resmen acile gittim kadin doguma yonlendirdiler. Normalde bugun 13+5 iz ama ultrasonda 15+2 ciktik cinsiyeti de iki defa bakti doktor erkek bu dedi bos bosuna gormuyormusum ruyalari anlicaginiz