2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İki kişinin görüşmesi yasak degil ama grup yasak burda konusu acıkdı daha önce canım

Kızlar salavat hatmi bitince nasıl duası yapılacak. Ben akşam teravih namazına gidiyorum. Hocaya dua ettirebilirim eğer isterseniz bir sürü başka hatimler de dua oluyor hem onların bereketini de alır bebekler. Yada başka fikri olan varsa onun dediğini yapalım

Teşekkür ederiz. Vallahi açılma çok olunca yapıyorlar yine. Ama şu an ilaçlarla iğnelerle çözüm buluyorlar. Bakalım ilerleyen günlerde ne olur.

Proluton depot mu kuzum ignenin ismi? Bende 1 tane var zor bulundugu icin bulduğum yerden 1 fazla almistim onu gonderebilirim son care
Evet canım o iğne. Teşekkürederiz allah razı olsun. Bi yerdenbir tane bulduk. 1 haftalikmis. Haftasonuna da almanyada bir tanıdığımız getirecek

Gören hamile demez vücudumdada göbek dışında değişim yok ama 4-5 kilo aldık şimdiden sonumuz ne olacak
Ben 54 'le başladım. 56 yim şu an. Doktor ayda 1 i geçmeyeceksin dedi. Benim de göbek var. Hele bacaklarım çok zayıf. Acık onlar şişse fena olmaz
Kıyafet alışverişine devam ettin mi canım?

Canım hoca daha iyi bilir aslında
Ben bilemedim
Bu arada K Kutsal Alerji ye de 100 tane verdim 300 kaldı
Süperiz ya
Allah hepimizden razı olsun

Canım hoca daha iyi bilir aslında
Ben bilemedim
Bu arada K Kutsal Alerji ye de 100 tane verdim 300 kaldı
Süperiz ya
Allah hepimizden razı olsun
Kızlar nasıl basladınız okumaya bilmiyorum ama ben bu hatmi defalarca yaptım. Önce iki rekat namaz kılınacak ardından 100 tövbe estağfurullah cekilecek sonra bir ayeti var o okunacak ne için okunduğu niyet edilip okunmaya baslanacak bu yalnızca bir kişi tarafından ilk baslarken bir defa yapılacak bitince de tekrar namaz kılınıp dua edilecek

Bende sadece bu sayfa görünüyor.Seninkinde grafik var mı peki.Bende pdf görüntüleye basınca bu çıktı

Eklentiler

• IMG_20190511_131742.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 44
Kizlar ben bugun o ruyalarin etkisinde kalip doktora gittim yine deli gibi merak ediorduk cinsiyetini birde tansiyonum dustu sanirim gozum kararip elim ayagm titremeye basladi acile git dedi annem bahane oldu resmen acile gittim kadin doguma yonlendirdiler. Normalde bugun 13+5 iz ama ultrasonda 15+2 ciktik cinsiyeti de iki defa bakti doktor erkek bu dedi bos bosuna gormuyormusum ruyalari anlicaginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…