2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kuzum iyi bir ultrason olsaydı görürdük bu kötü çekmiş pamuğu
Videodan ekran goruntusu aldım canım, mecbur sabredicem demek 2 hafta daha :) hem şu test sonucum da gelsin. Bir de kötü cıkarsa cinsiyetini bilmeyim de daha az üzülürüm. Ama cokk da merak ediyorum.

Videodan ekran goruntusu aldım canım, mecbur sabredicem demek 2 hafta daha :) hem şu test sonucum da gelsin. Bir de kötü cıkarsa cinsiyetini bilmeyim de daha az üzülürüm. Ama cokk da merak ediyorum.
benimde içimde hep korku var ya bişey olursa cinsiyeti öğrenince oldu işin ciddiyetini anladım herhalde
alışverişde yapmıyorum korkudan

Sor sor haftasıyla uyumlu mu diye

Kızlar tövbe çekip başladım ama namaz falan kılmadım bilmiyordum yani
Ben bana yazılan 100 ü bitirdim bi 100 daha yazabilirsiniz ama ancak yarın okuyabilirim.

Bir de ben şu şekilde okuyordum kendime de

Bu Salavat-i Serife Soyle Okunur ; Önce, ihlasla, 21 defa: “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar edilir.

Arkasından “Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okunur.

Sonra şu şekilde niyet edilir. “Yâ Rabbi! okuyacağım salavat-ı şerife hürmetine …….. şu niyetimi,şu rahatsızlığıma şifa ver.şu sıkıntımı gider.” n

Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyyet edilir. Mesela; ” Borcumdan kurtar, sınıfimı geçeyim, davam kazanayım…” diye niyyet edilir.

Sonra: “Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi`r-Rahmani`r-Rahim” denir.

Sonra, salavat-i serife okunmaya baslanır.

Kizlar ya biz suan 13+5 olduk. Benim deli gibi midem bulaniyordu. Hatta 5 kilo vermistim serumlarla besleniyordum. 4 gündür o kadar bulantim yok. Iştahim da kismen açıldi. Rahatladim ama korkmaya da basladim acaba bebegim iyi mi diye
Yok yok tam zamanı... benim de 1 hafta 10 gün önce aynen böyle oldu. 1 haftada 1 kg almışım hatta

Keske sen once öğrenip esine süpriz yapsaydın
Ya da cok merak ediyorsan doktoru ara belki hatirlar
Aaa cok bozulurdu oyle bişi yapsam. Dedim ına dün arayıp sor diye gidince ögreniriz dedi. Sanırım o da test sonucıundan korkuyor içten içe... 23 ü dogum günü insallah o güne iyi haberler alırız.

Canım 100 daha al 200 kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…