2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım benim bugün bir hafta oldu çıkmış yan tarafında belge indir yazıyordu oraya basınca gördüm sonuç sayfasında birşeyler vardı ama hiçbirşey yoktu anlaşmaya çalışırken ekli dosya mı pdf mı ne yazılıyordu bastım açıldı çok şükür yaşa rağmen tedirgin olsamda düşük risk yazıyor hastalıklara Allah ım hepsini esirgesin

Canım benimde erkek ama bulantidan mahvoldum gece gündüz kustum simi eh sabahları yine kusuyorum

Arkadaşlar geçen hafta tiroid tsh değerim 0.066 iken bugün 0.025 çıktı. Yani tiroid daha da hızlı çalışıyor. Kendi kadın doğum doktorum ilaç kullanma geçici bi süreç dedi fakat bugünkü gittiğim kadın doğum doktorum ilaç kullanman gerekiyor dedi. Artık çok kararsız kaldım. Hem cinsiyetini de söylemedi doktor daha erken dedi. Daha ne kadar bekleyecek isek artık. 13+5 sin ama bebek 14+5 görünüyor dedi bi de ona rağmen cinsiyet söyleyemedi

Evet whatsapp yasak başka şeylerde yasak burdan numara paylaşıp grup açarsak üyelik gidiyor. Aslında haklılar çünkü o zaman bu platform kullanılmıyor. Ama iki şeye çözüm bulsalar çok iyi olur. Birincisi yarın birgün biz bebeklerimizi birbirimizle paylaşmak isteyeceğiz ama forum ortamında yada nette herkes görecek o yüzden paylaşamayacağız ve bir diğer sorun da mesaj gelince ses gelme ayarı olsa iyi olur tabiki. Yanji anneler için bebekleri en mahrem şeydir. Böyle bebek bekleyen gruplara üyelik sistemi ve sadece üyelerin göreceği foto sistemi mutlaka konulmalı o zaman kimse face den filan grup yapmaz burdan hatırlatmış rica etmiş olalım

Kızlar merhaba ara ara mesajları takip ediyorum 12+2 olmuşuz dün ikili test için doktordaydım, cinsiyet için bişey diyemem ama yüzde 60 erkek gibi dedi siz ne düşünüyosunuz

Eklentiler

• D9EF46CA-ABD6-431F-87F9-7B2C623DAB1C.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 54
Whatsapp dan görüşmemizde engel degilki burası devam eder bizim 2010 annelleri grubumuz hem face tek var hemde küçük bir grup Whatsapp ta var hala görüşüyoruz çocuklarımız arkadasliklarina devam ediyorlar mümkün olduğunca toplaniyoruz vs.vs.

Biz şimdi aranızda birkaç kişiyle arkadaşlığımız ilerletmek görüşmek istesek nasıl olacak biz o zaman nasıl yaptık bilmiyorum bizim buradaki grupta duruyor hala baktım şimdi bir yolu olmalı özelden mesajlasanlar nasıl oluyor onlaridami takip ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…