2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

evet bende hep böyle yaptım N Nihna1718 duasını yaptı sanıyorum ben

İnşallah bizde az alırız ya
Valla dikkat etmeye çalışıyorum cnm. Ekmekten şekerden uzak Durmaya çalışıyorum. Tatlı ihtiyacımı hem bebek hem kendim için meyveden yana kullanıyorum gibi kendimce yöntemler işte :) 3. Aydan sonra alacağın kilo artıyor ister istemez ama ilk 3 aydaki performans zor

Bende dikkat etmeye calışıyorum canım

Tamam kuzucum cok gecmis olsun

Keske sen once öğrenip esine süpriz yapsaydın
Ya da cok merak ediyorsan doktoru ara belki hatirlar

Ben 54 'le başladım. 56 yim şu an. Doktor ayda 1 i geçmeyeceksin dedi. Benim de göbek var. Hele bacaklarım çok zayıf. Acık onlar şişse fena olmaz
Kıyafet alışverişine devam ettin mi canım?
Tişört aldım baya l beden. Şuan 4 pantolonum var canım biri mavi 3 ü lcw biri hediye geldi. Senin randevun nasıl geçti ben kaçırdım ?

Kizlar ya biz suan 13+5 olduk. Benim deli gibi midem bulaniyordu. Hatta 5 kilo vermistim serumlarla besleniyordum. 4 gündür o kadar bulantim yok. Iştahim da kismen açıldi. Rahatladim ama korkmaya da basladim acaba bebegim iyi mi diye

Kizlar ya biz suan 13+5 olduk. Benim deli gibi midem bulaniyordu. Hatta 5 kilo vermistim serumlarla besleniyordum. 4 gündür o kadar bulantim yok. Iştahim da kismen açıldi. Rahatladim ama korkmaya da basladim acaba bebegim iyi mi diye
İlk 3 ay 4-5 kg a kadar verme sorun değilmiş cnm doktoru. Demişti bana. 3. Aydan sonra verme önemli olan o. Bebek artık gelişti, büyümesi başlıyor canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…