Merhaba teyzeler bakin ben burdayim diyebiliyorum artik
Anı kalması icin artik her ay ayni yerde fotografimi çekeceğim kizlar hep ozenirdim bana da nasip oldu nasip edene sonsuz şükür
Canım ya daha önceki sayfalarda bir arkadaş kağıdında grafik varmı diye sormuştu onu okuyup var diye yazınca mesajım zink diye seninkinin ardına gelmiş alıntı yapmıştım ama kaydırmışım galiba özür dilerim keşke olsa da versem çok isterdim
Canım ya daha önceki sayfalarda bir arkadaş kağıdında grafik varmı diye sormuştu onu okuyup var diye yazınca mesajım zink diye seninkinin ardına gelmiş alıntı yapmıştım ama kaydırmışım galiba özür dilerim keşke olsa da versem çok isterdim
Kızlar az once okulda lavaboya gittim. Afedersiniz büyük tuvalet icin istemeden ıkındım ve peceteye bir damla olmayacak kdr pembe kan geldi. Daha once de yine aynı şekilde hamileliğin 5.haftasında olmuştu. Doktorum kanama artarsa gel dedi ama bn yine de muallakta kaldim. Sizce ciddi bisi var mıdır bu arada agrım yok kanamanın devamı da gelmedi şimdilik.
KIzlar şimdi yazabildim doktordan geldik çok şükür herşey yolunda
Doktorun tahmini fos çıktı bebeğimiz kızmış yemin ederşm insan hissediyormuş en başından beri kızım çıkıyordu ağzımdan
Erkek dediği için ister istemez erkeğe yöneldik allahım kucağımıza koysun inş
Başlasın alışverişler