2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Saglıkla gelsin prenses Sana kacıncı haftada erkek demişti canım

Kızlar bugün 14+2yiz. Bulantım falan gecmişti zaten az oluyordu ama bugün bulantım oldu
Bir de bugün belim ve kasıklarım epey agrıyor...

Pruluton depot diye iğne arıyoruz kızlar. Elinde olan varsa kargo falan alabiliriz
CAnım onu doktor bana da yazmıştı 4 günde Anca bulduk eczacı şehirdışındsn getirtmişti işiniz zor allah yardımcınız olsun

Ya ben salat-ı tefriciye’yi okumaya başladım ama öncesinde yapılanları bilmiyordum, öyle namaz falan kılmadım. Duasını okudum besmele çektim başladım okumaya. Bir kişi namazını kılıp tesbihini çektiyse olmaz mı??

Kızlar bugün 14+2yiz. Bulantım falan gecmişti zaten az oluyordu ama bugün bulantım oldu
Bir de bugün belim ve kasıklarım epey agrıyor...
Benim bulantı devam bir gün var bir gün yok hatta. Tam bir hafta önce haftasonu belim ve kasıklarım çok ağrıdı bir gün sonra geçti. Özelliklede sırt üstü yattığımda oluyordu.

CAnım onu doktor bana da yazmıştı 4 günde Anca bulduk eczacı şehirdışındsn getirtmişti işiniz zor allah yardımcınız olsun
Amon canım sağol da yok hiç bir yerde. Ecza depoları falan heryere baktık. Ülkede nerde ne tanıdık varsa yazdık ama yok. Üretimi daha yokmuş o yüzden hangi eczanede rafta egee kalmışsa bulacağız artık

Saglıkla gelsin prenses ♥Sana kacıncı haftada erkek demişti canım
Kuzucum hayirli olsun ama bence alisverise baslama bana 12 de kiz demisti bir doktor bugunde erkek dendi. Kac haftaliksin bilmiorum ama bence 16 dan once alma biseyler yalnizca ortak ihtiyaclari al

Sadece dua degil mi ? Ben dua sandim :)

zaten bir kişi yapcaksa yeter diyordu arkadaşın biri.

Gözün aydın canım kız olduğuna okadar sevindimki,bizde ilk gunden beri kızım diye seviyoruz inşllah bziimde gönlümüzdeki nasip olur
Sana ne zman erkek demisti biz 13 haftada gittik o zman bile tam belli değil diye söylemedi,haftaya tekrar gideceğiz o zman 17bhafta olacak inşllah söyler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…