2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba teyzeler bakin ben burdayim diyebiliyorum artik
Anı kalması icin artik her ay ayni yerde fotografimi çekeceğim kizlar hep ozenirdim bana da nasip oldu nasip edene sonsuz şükür
Canım bunu kendin photoshopla mı yaptın yoksa bir program mı kullandın?

Kızlar selam tekrardan yoğun ramazan günleri malum hızlı geçiyor. Bence duamızı birimiz de yapsak olur bitince dualarkende aynı şeyi söylesek de olur. Burda önemli olan niyetimiz. Rabbimin hoşuna gittiyse her şekilde kabul eder. Tabiki böyle şeylerde en başından abdestli hatta seccade üstünde okumak vs bir sürü tavsiye ve yöntem var. Bütün bunlar duanın makbul olması için yapılabilecek ön aşamalar. Olmaz sa nolur birşey olmaz olursa nolur daha güzel olur. Açıkçası ben bu salavat i hiç okumam yani okurum da bir niyet için 4444 defa okumam bunun da bir nedeni var . Daha önce dinlediğim bir hoca bu salavat in çok tesirli olduğunu söylemişti. Öyle ki kişi bu salavat i bir niyet için niyet edip başlasa peygamber efendimiz manevi makamında kalkıp salavat bitene kadar oda ilticada bulunurmuş. Bu yüzden hangi dünyalık için biz peygamberimizi rahatsız edeceğiz diye düşünüp yıllarca okumadım. Ama tabiki sağlık başka birşey birde kalabalıkla çok çabuk biter diye bende katıldım. İnşallah yarın akşama bitirelim de cuma gecesi ben teravih de hocaya soyleyim dualasın. Herkes olur derse

Arkadaşlar tiroid için tyromazol ilacı kullanan var mı? Gebelikte kesinlikle kullanılmaması gereken ilacı dahiliye doktoru bana yazdı. Fetüse geçen bir ilaç olduğu için bebeğe tamamen zararı olan bir ilaç imiş. Gebelik kategorisi de D bir de. Yarın endokrin doktoruna gitmeye karar verdim

Kesinlikle sormadan kullanma canım ilacı ilk defa duydum. Bende hasimato var daha önce dokuz ay ilaç aldığım oldu ama şu an herşey yolunda di gidiyor takipteyim o yüzden . Benim bildiğim gebelikte troid için iki ilaç var bunun dışında hiç duymadım

Olmazmi kuzum ck guzel olurr

Kızlar benim karnım baya cıktı 5 aylık gibi kilolu biriside degilim sadece 2 kilo almışım hep tartılıyorum işk hamileligim degil endişelendim böyle büyümesine

Kullanmadım cnm açık açık yazıyor ilacı kullanan hamile kadınların doğurduğu çocuklarda bu belirtiler görülür diye çeşit çeşit anomali listelenmişler en barizi saç derisinde meydana gelen bozukluklar. Sanırım bazı yerlerinde saç çıkıyor ya da deri rengi değişiyor

Kızlar benim karnım baya cıktı 5 aylık gibi kilolu biriside degilim sadece 2 kilo almışım hep tartılıyorum işk hamileligim degil endişelendim böyle büyümesine

Benimde öyle 6 aylık gibiyim ikinci çocuk karnı daha büyük olurmuş internette araştır göreceksin. sağlıkla gelsinler yapacak bir şey yok :)

Benimde öyle 6 aylık gibiyim ikinci çocuk karnı daha büyük olurmuş internette araştır göreceksin. sağlıkla gelsinler yapacak bir şey yok :)
Ay içim rahatladı neden böyle oldum diye stres oldum evet 6 aylık gibiyim bende 2 kilo almışım kilo normal ama bu karın normal durmuyor haftasına göre

Saol canım benim
Son 200 kaldı
Almak isteyen var Mı

Ay içim rahatladı neden böyle oldum diye stres oldum evet 6 aylık gibiyim bende 2 kilo almışım kilo normal ama bu karın normal durmuyor haftasına göre
Zayıflarda daha belli oluyor kilo olunca az daha kilo almış sanıyorlar

Büyük tuvalet yaparken geldi ise vajinadan olmayabilir rektal kanama olabilir yüne de doktora görün için rahat olsun

Selamlar.
Arada girip okuyorum ama yazamıyorum. Cinsiyetler belli oluyor tarama sonuçları çıkıyor, herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olsun inşallah
İkili tarama normal çıktı bizim. İnşallah sağlıkla gelir sıpa. 13. haftada bakıldığında büyük ihtimalle erkek demişti doktor. İkinci oğlum olacak. Çok güzel çok mutluyum ben cinsiyet ne olursa olsun müthiş bir şey... Erkek olduğunu duyunca çok sevindim. Çünkü oğluma daha candan bir oyun arkadaşı olacak
Daha kardeş gibi buyuyecekler biliyorum. Bazıları ikinci de mi erkek deyip üzüldüğünü dile getiriyor. Birincide epey sıkıntı çekmiş bir insan olarak söylüyorum Allah sağlık sıhhat versin uzun ömür versin. Kız erkek farkı yok. Evlat canın parçası
.
Ve bir de şu var
Erkek çocuk anneye öyle güzel bir bağ ile bağlı oluyor ki... O bakışı sevisi... Allah'a şükürler olsun bize bu güzellikleri nasip ettiği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…