2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İkinci çocukta karın daha çabuk çıkarmış.
Ben bir de ilkinde çok kilo aldım. Geri verdim ama göbek karın bölgesi yağları karnım cok zayıflamama rağmen gitmemişti. Şimdi yine kilo alımı başladı. Göbek çıktı ama hamile karnından çok yağ benimki.

Canım 100 tane verdim o zaman
Kızlar 100 kaldı sadece

Kızlar kıllanma yazmissiniz. Bende tam tersi bacaklarım falan eskisine göre daha az çıkıyor. Ve göbek bölgemde az vardı zaten aynı şekilde duruyor. Bu bari beni da geçti

Canım bunu kendin photoshopla mı yaptın yoksa bir program mı kullandın?
hangi kismini sordun canim ? Fotografi kendim cektim zamanlayici sayesinde, pencere önünde durmamin sebebi ters ışık fotografi olmasini istemem, yani benim siyah golge gibi cikmamin sebebi pencere onunde durmam. Sonrasinda telefona aktarip basit bi uygulamayla bir iki rötuş yaptim o kadar

İkinci gebelik ama insülin direncim var diye dikkat ediyorum korkudan. 12. Haftayım 600 gram aldım. Dışardan anlaşılmıyor hala. Ama bundan sonra ne olur bilemiyorum

Kızlar kıllanma yazmissiniz. Bende tam tersi bacaklarım falan eskisine göre daha az çıkıyor. Ve göbek bölgemde az vardı zaten aynı şekilde duruyor. Bu bari beni da geçti
Ne güzel işte şanslısın olmadıgı daha iyi ama ilerleyen zamanlarda olabilir

Bence ilaçlardan oluyor kıllanma bende folik asit kullandım şimdi de imom verdi ona basladım omega icinde Bütün vitaminler var ben vitaminlerden oldugunu düşünüyorum
Ya sirdan bi cikayim guzel bi dr.a gidip o vitamini kullanmak istedigimi soylicem..cok guzel bi vitaminmis o..(nasiip olur da olursa) dogumdan sona kalmasalar bari :)

Bence ilaçlardan oluyor kıllanma bende folik asit kullandım şimdi de imom verdi ona basladım omega icinde Bütün vitaminler var ben vitaminlerden oldugunu düşünüyorum
bende imom kullaniyorum canim benimde tuylerimde artış söz konusu ve cok cabuk cikiyorlar

Ya sirdan bi cikayim guzel bi dr.a gidip o vitamini kullanmak istedigimi soylicem..cok guzel bi vitaminmis o..(nasiip olur da olursa) dogumdan sona kalmasalar bari :)
Evet bende burda okumuştum çok iyi oldugunu ama unuttum doktora söylemeyi bi baktım ondan vermiş doktor acaba bunu da tekrar değiştirir mi yoksa doguma kadar kullanır mıyım bilgin var mı

Evet bende burda okumuştum çok iyi oldugunu ama unuttum doktora söylemeyi bi baktım ondan vermiş doktor acaba bunu da tekrar değiştirir mi yoksa doguma kadar kullanır mıyım bilgin var mı
Bizim calsanlar hep bnu kullanmis kuzm ck guzel br vtamn ama ne zamana kdr kullanlck bilmyrm vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…