Evet bende burda okumuştum çok iyi oldugunu ama unuttum doktora söylemeyi bi baktım ondan vermiş doktor acaba bunu da tekrar değiştirir mi yoksa doguma kadar kullanır mıyım bilgin var mı
Nasip olur insallah canım güzel düşünelim hepimiz Rabbim insallah hakkımızda hayırlısı versin sende inşallah bebişinle beraber sağlıklı bi şekilde evine dönersin aman tek derdimiz kıl tüm olsun napalm canları sağolsun yavrularımızın
Yok valla benimki gitti boşa artık tekrardan giderim bende napalım bide hamilelikte cıkan kıllar dogumdan sonra dökülür diyolar bilmem ne kadar doğrudur
Ya ben salat-ı tefriciye’yi okumaya başladım ama öncesinde yapılanları bilmiyordum, öyle namaz falan kılmadım. Duasını okudum besmele çektim başladım okumaya. Bir kişi namazını kılıp tesbihini çektiyse olmaz mı??
Kızlar benim karnım baya cıktı 5 aylık gibi kilolu biriside degilim sadece 2 kilo almışım hep tartılıyorum işk hamileligim degil endişelendim böyle büyümesine
hangi kismini sordun canim ? Fotografi kendim cektim zamanlayici sayesinde, pencere önünde durmamin sebebi ters ışık fotografi olmasini istemem, yani benim siyah golge gibi cikmamin sebebi pencere onunde durmam. Sonrasinda telefona aktarip basit bi uygulamayla bir iki rötuş yaptim o kadar
Kizlar bn ck killandm yaa bnm gobegimde sadece deligin etrafinda bi kac tel vardi anamm smdi berbatt ck fena kil kaplamiss varmi ayni durumda olan yahu
Gözün aydın canım kız olduğuna okadar sevindimki,bizde ilk gunden beri kızım diye seviyoruz inşllah bziimde gönlümüzdeki nasip olur
Sana ne zman erkek demisti biz 13 haftada gittik o zman bile tam belli değil diye söylemedi,haftaya tekrar gideceğiz o zman 17bhafta olacak inşllah söyler artık
sağol canım, inş sağlıkla sizinki de kızdır valla bu sene kız senesiymiş etrafımdakiler hep kız, bize 11. haftada demişti . ama kız dedikten sonra sanki içimde bi boşluk doldu ve ben tamamlandım o kadar iyi hissediyorum kendimi :) allahım devamını getirir inş
Kuzucum hayirli olsun ama bence alisverise baslama bana 12 de kiz demisti bir doktor bugunde erkek dendi. Kac haftaliksin bilmiorum ama bence 16 dan once alma biseyler yalnizca ortak ihtiyaclari al
sağol canım, canım bugün 15+5 iz yani yine allah bilir ama net dedi organını gösterdi :) zannetmiyorum degişmez. nerdeyse 2 gün sonra 4 aylık olacak anca yani ben kesin oldugunu düşünüyorum
Amon canım sağol da yok hiç bir yerde. Ecza depoları falan heryere baktık. Ülkede nerde ne tanıdık varsa yazdık ama yok. Üretimi daha yokmuş o yüzden hangi eczanede rafta egee kalmışsa bulacağız artık
aynrn canım bizde aradık taradık tüm eczaneleri aradık yok yok yok, en son sağolsun bi eczacı getirttirdi. yoksa bulamazdık o da sadece 4 tane gelmişti anca birini verdi digerlerinin de sahibi vardı. bak bizimki islahiyenin bi köyünden gelmişti sizde köy gibi yerlere sorsanız belki vardır