2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet bende burda okumuştum çok iyi oldugunu ama unuttum doktora söylemeyi bi baktım ondan vermiş doktor acaba bunu da tekrar değiştirir mi yoksa doguma kadar kullanır mıyım bilgin var mı
Nasip olur insallah canım güzel düşünelim hepimiz Rabbim insallah hakkımızda hayırlısı versin sende inşallah bebişinle beraber sağlıklı bi şekilde evine dönersin aman tek derdimiz kıl tüm olsun napalm canları sağolsun yavrularımızın

haha sen mi ben mi yaa gebelikten once lazer kullaniyodum az da olsa azalmisti ama simdi eski haline geri döndü bosa gitti emeklerim
Ayy valla aynı dertteyiz lazerim yarım kaldı hamile olunca daha cok cıktı şimdi heryerimden paralarım boşa gitti

ben allahtan ev tipi almistim dogurunca tekrar baslayacagim insallah
Yok valla benimki gitti boşa artık tekrardan giderim bende napalım bide hamilelikte cıkan kıllar dogumdan sonra dökülür diyolar bilmem ne kadar doğrudur

Tamam kuzum tel uygulamasıyla yazdın yazıyı ve kalbi koydun... cok hosuma gitti ben de benzer bir şey yapacagım. İlerde cocugumuza gosteririz

sağol canım, inş sağlıkla sizinki de kızdır valla bu sene kız senesiymiş etrafımdakiler hep kız, bize 11. haftada demişti . ama kız dedikten sonra sanki içimde bi boşluk doldu ve ben tamamlandım o kadar iyi hissediyorum kendimi :) allahım devamını getirir inş

Kuzucum hayirli olsun ama bence alisverise baslama bana 12 de kiz demisti bir doktor bugunde erkek dendi. Kac haftaliksin bilmiorum ama bence 16 dan once alma biseyler yalnizca ortak ihtiyaclari al
sağol canım, canım bugün 15+5 iz yani yine allah bilir ama net dedi organını gösterdi :) zannetmiyorum degişmez. nerdeyse 2 gün sonra 4 aylık olacak anca yani ben kesin oldugunu düşünüyorum

aynrn canım bizde aradık taradık tüm eczaneleri aradık yok yok yok, en son sağolsun bi eczacı getirttirdi. yoksa bulamazdık o da sadece 4 tane gelmişti anca birini verdi digerlerinin de sahibi vardı. bak bizimki islahiyenin bi köyünden gelmişti sizde köy gibi yerlere sorsanız belki vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…