2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
sağol canım, canım bugün 15+5 iz yani yine allah bilir ama net dedi organını gösterdi :) zannetmiyorum degişmez. nerdeyse 2 gün sonra 4 aylık olacak anca yani ben kesin oldugunu düşünüyorum
Haa dogru buyukmus baya ben 13 haftalik flndir dedim benimki gibi ikimizde 25 ocaktik diye hatrladim da o yuzden gerci benimki gec dollenmeydi

Gunaydinn Kizlar dün doktor pipi gosterip usg resmi vermisti bana bacak arasi resmi diye cok bisey anlamadm ama bi isaretledigim yer mi oluor baska bir yer mi

Eklentiler

• 20190515_210133.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 65
  • 20190515_205819.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 71
Kizlar hepinize gunaydin..Beni doktorum haftaya cagirmisti.En son 30 unda gittim kontrole.25- 26 si gibi gel dedi ama kizlar ben cok sabirsizlaniyorum.Bugun gitsek mi diye dusunduk esimle. 14+4 deyim..Cinsiyet belli olur mu sizce??Yoksa bosuna gitmeyeyim..

Belli olabilir ama bence biraz sabret haftaya git kesin olsun. Ben geçen hafta gittim göstermedi bir ay sonra gitcez şimdi nasıl dayancam bilmiyorum daha 3 hafta var

Olur canım, benim 14+1 de gordu hemen.

14+4 te cinsiyet tabiki belli olur ama ne diceksin cinsiyet ogrenmeye geldik te olmaz simdi bir bahane lazm

14+4 te cinsiyet tabiki belli olur ama ne diceksin cinsiyet ogrenmeye geldik te olmaz simdi bir bahane lazm
Belli olur da işte göstermiyorlar bazen biz cinsiyet öğrencez diye hevesle gittik göstermedi diğer seferde göstermezse bilmiyorum artık

Sana ilk defa 14+1 de mi yorum yaptilar kuzum cinsiyeti neydi
12 ve 13 te kız olma şansı yüksek dedi. Ama bir şey demicem biraz daha büyüsün bebek dedi. Biz 14+1 de down sendromu riskli cıktıgı için kan vermeye gitmiştik o zaman gel bir bakalım bebegin saglıgına dedi. Ultrasonu actı 30 saniye sonra gordum cinsiyeti dedi :) ben söyletmedim eşim yanımda olmadıgı için... yani demem o ki cok rahat gordu her ne gorduyse... bu haftada belli oluyor.

Tok git canım yani 1 saat yarım saat once bişiler yemiş ol. Hareketli oluyor o zaman.
Aslında çok hareketliydi canım sürekli hareket etti kahvaltı yapıp çikolata yiyip gittim ama yan döndü arkasını döndü eliyle bacak arasını kapattı göstermek istemedi utandı heralde

merhaba canım bende haşimato var ben euthyrox 25 kullanıyorum hergün araştırmadım ama doğumdan öncede kullanıyordum doktorum devam et dedi.

Benim kardesim 7 aya kadar göstermedi öyle olur diye korkuyorum valla eşimde benden meraklı zaten bidaha mı gitsek doktora diyip duruyor
Benimkide oyle dün gidip baska bir doktordan ogrendm 26 veya 27 sinde kendi doktorumla muayenem var orda kesinlesir sanirim insan ogrenmden duramior

Kizlari oyle 30 saniye icinde gorebiliorlar mi ya benim kizda bir o tarafa cevirdi bir bu tarafa oyle kiz dedi

Ya aynen canim..Bu aralar bel ve kasık agrim cok fazla..Acaba onu mu bahane etsem dedim..Tedirgin oldum..Sormak icin geldim falan derim dedim:))Kontrol duzenimi bozmis mu olurum acaba??Biraz daha mi beklesem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…