2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimkide oyle dün gidip baska bir doktordan ogrendm 26 veya 27 sinde kendi doktorumla muayenem var orda kesinlesir sanirim insan ogrenmden duramior
Aynen saglıklı olsunlar önemli olan o ama insan öğrenmeden de duramıyor hayırlısı bakalım ❤

Ya aynen canim..Bu aralar bel ve kasık agrim cok fazla..Acaba onu mu bahane etsem dedim..Tedirgin oldum..Sormak icin geldim falan derim dedim:))Kontrol duzenimi bozmis mu olurum acaba??Biraz daha mi beklesem..
Daha muayene ne iki hafta var ben olsam giderdim heralde ahahhah

Ayyy nasil sabredecegim bilmiyorum valla. Bu 1 aylik periyodlar bana cok uzun geliyor yaa.
Evet ya bir ay diyince insana o bir ay geçmiyor bi türlü ama benim doktorum ayda bir çağırıyor birde çok kalabalık eğer radevusuz gidersen 5 6 saat sıra bekliyorsun mecbur 3 hafta daha bekliycem ben senin yine bir haftan kalmış

Kızlar günaydın benimde karnım çok çıktı 6 aylık gibiyim sanırım 2.gebelik ondan ama hiç kilo almamışım halen 78 kg yim biara 80 olmuştum geri vermişim kızımda da toplamda 8 kg almıştım inş buda öyle olur. Bir dahaki randevum bi ay sonra çok uzun bi süre ve henüz cinsiyeti öğrenmedik tahminde bile bulunmadı bi dahaki randevumda 17 haftambitmiş olacak inş öğreniriz gönlümden erkek geçiyor ama sağlıklı olsun yeter

merhaba canım bende haşimato var ben euthyrox 25 kullanıyorum hergün araştırmadım ama doğumdan öncede kullanıyordum doktorum devam et dedi.
Bende euthyrox 75 mg kullanıyorum hergün bu ilacı ömür boyu kullancam ben hamilelikte sürekli kontrol altında olması lazım ayda bir yada 15 günde bir tahlil yaptır saglık ocagına çünkü hamilelikte değişebiliyor

Ben 13+2 de gittim aynıyız sizinle % 90 kız dedi büyük olasılıkla değişmez dedi sıkı sıkı sordum :) belli olur diye düşünüyorum

evet canım bende ömür boyu kullanacağım yeni baktırdım şuan iyi ama dediğin gibi sürekli kontrol altında olacağım.

Haa dogru buyukmus baya ben 13 haftalik flndir dedim benimki gibi ikimizde 25 ocaktik diye hatrladim da o yuzden gerci benimki gec dollenmeydi
canım benm ki de geç ddöllenmeydi 25 ocak sattı dogru hatırladın yalnız önden gitmiş bir kaç gün ondan galiba. canım sence benim haftamda ki bebegin agırlıgı ne olmalı

Kızlar %99 kız dedi doktor
Allah gönlümüze göre verdi şükürler olsun
Sağlıklı sıhatli olsunda hayırla gelsin inş

canım çok sevindim darısı başımıza bende ctesi gidiyorum belki gösterir ama ben erkek hissediyorum en başından beri o yüzden merak etmiyorum sanırım erkek diye şartladım kendimi kızda olsa fena olmaz

Kizlar nipty testi yaptiran yok mu aramizda ben ikili tarama yaptirmadim nipty yaptirdim sonucu gelmedi daha meraktan catliyorum.

canım benm ki de geç ddöllenmeydi 25 ocak sattı dogru hatırladın yalnız önden gitmiş bir kaç gün ondan galiba. canım sence benim haftamda ki bebegin agırlıgı ne olmalı
Kuzum sanirim 80 le 150 gram arasinda degisiyor gelisimine gore

Canım normal gebeliklerde ayda 1 zaten kontrol :) sağlıklı olsun da ayda1 gör cinsiyet öğrenilecek bir türlü. Benim ki riskli diye 15 günde 1 gidiyorum görüyorum ama her seferinde yüreğim ağzımda. 2 haftadır ara ara kanamam da olunca her hafta doktordaydım son 3 haftadır . Sağlık herşeyin başı

Kizlar nipty testi yaptiran yok mu aramizda ben ikili tarama yaptirmadim nipty yaptirdim sonucu gelmedi daha meraktan catliyorum.
Yaptırdım geçen hafta perşembe . haftaya perşembe veya cuma çıkacak sonucu canım beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…