Ya aynen canim..Bu aralar bel ve kasık agrim cok fazla..Acaba onu mu bahane etsem dedim..Tedirgin oldum..Sormak icin geldim falan derim dedim:))Kontrol duzenimi bozmis mu olurum acaba??Biraz daha mi beklesem..
Evet ya bir ay diyince insana o bir ay geçmiyor bi türlü ama benim doktorum ayda bir çağırıyor birde çok kalabalık eğer radevusuz gidersen 5 6 saat sıra bekliyorsun mecbur 3 hafta daha bekliycem ben senin yine bir haftan kalmış
Kızlar günaydın benimde karnım çok çıktı 6 aylık gibiyim sanırım 2.gebelik ondan ama hiç kilo almamışım halen 78 kg yim biara 80 olmuştum geri vermişim kızımda da toplamda 8 kg almıştım inş buda öyle olur. Bir dahaki randevum bi ay sonra çok uzun bi süre ve henüz cinsiyeti öğrenmedik tahminde bile bulunmadı bi dahaki randevumda 17 haftambitmiş olacak inş öğreniriz gönlümden erkek geçiyor ama sağlıklı olsun yeter
Bende euthyrox 75 mg kullanıyorum hergün bu ilacı ömür boyu kullancam ben hamilelikte sürekli kontrol altında olması lazım ayda bir yada 15 günde bir tahlil yaptır saglık ocagına çünkü hamilelikte değişebiliyor
Kizlar hepinize gunaydin..Beni doktorum haftaya cagirmisti.En son 30 unda gittim kontrole.25- 26 si gibi gel dedi ama kizlar ben cok sabirsizlaniyorum.Bugun gitsek mi diye dusunduk esimle. 14+4 deyim..Cinsiyet belli olur mu sizce??Yoksa bosuna gitmeyeyim..
Bende euthyrox 75 mg kullanıyorum hergün bu ilacı ömür boyu kullancam ben hamilelikte sürekli kontrol altında olması lazım ayda bir yada 15 günde bir tahlil yaptır saglık ocagına çünkü hamilelikte değişebiliyor
canım benm ki de geç ddöllenmeydi 25 ocak sattı dogru hatırladın yalnız önden gitmiş bir kaç gün ondan galiba. canım sence benim haftamda ki bebegin agırlıgı ne olmalı
canım çok sevindim darısı başımıza bende ctesi gidiyorum belki gösterir ama ben erkek hissediyorum en başından beri o yüzden merak etmiyorum sanırım erkek diye şartladım kendimi kızda olsa fena olmaz
canım benm ki de geç ddöllenmeydi 25 ocak sattı dogru hatırladın yalnız önden gitmiş bir kaç gün ondan galiba. canım sence benim haftamda ki bebegin agırlıgı ne olmalı
Evet ya bir ay diyince insana o bir ay geçmiyor bi türlü ama benim doktorum ayda bir çağırıyor birde çok kalabalık eğer radevusuz gidersen 5 6 saat sıra bekliyorsun mecbur 3 hafta daha bekliycem ben senin yine bir haftan kalmış
Canım normal gebeliklerde ayda 1 zaten kontrol :) sağlıklı olsun da ayda1 gör cinsiyet öğrenilecek bir türlü. Benim ki riskli diye 15 günde 1 gidiyorum görüyorum ama her seferinde yüreğim ağzımda. 2 haftadır ara ara kanamam da olunca her hafta doktordaydım son 3 haftadır . Sağlık herşeyin başı