2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar nipty testi yaptiran yok mu aramizda ben ikili tarama yaptirmadim nipty yaptirdim sonucu gelmedi daha meraktan catliyorum.
canım inşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın ben prenatest yaptırıyorum ctesi günü fetal dna yani 10-11 günde sonuç gelecekmiş Almanya'ya gönderiyorlarmış doktorum ikili istemedi direk bunu istedi.

dua et ve sabret güzel şeyler olsun hepimiz için

Haa dogru buyukmus baya ben 13 haftalik flndir dedim benimki gibi ikimizde 25 ocaktik diye hatrladim da o yuzden gerci benimki gec dollenmeydi
canım benm ki de geç ddöllenmeydi 25 ocak sattı dogru hatırladın yalnız önden gitmiş bir kaç gün ondan galiba. canım sence

Yaptırdım geçen hafta perşembe . haftaya perşembe veya cuma çıkacak sonucu canım beklemedeyim

Benimde ikiliye gerek yok yanilma payi var falan dedi bizde buna yoneldik. Herseyi normal cikan bir kadinin test sonucunu gosterdi bana onda sorun cikmiz trimozol 21 varmis kizin bebeginde ama normalde hic bulgu vermedi dedi bizde korktuk bunu yaptiralim dedik. Simdi sonucu beklemekte korkutucu geliyo Allahin izniyle atlaticaz hepsini iyi olcak hersey. Sabretmek nasil zormus

Kizlar nipty testi yaptiran yok mu aramizda ben ikili tarama yaptirmadim nipty yaptirdim sonucu gelmedi daha meraktan catliyorum.
11+3 ken kan verdik sanıyorum 9. Ya da 10. Gün çıktı sonuç ama haftasonunu saymayın iş günü olarak, hamdolsun temiz,darısı size ve diğer tüm sonuç bekleyenlere olsun inşallah tertemiz haberler almayı nasip etsin Rabbim

Canim bebegi gordukten sonra ilk 1 hafta merakim gidiyor ama 2 hafta bitince boyle sabirsizlik basliyor bende:))

İkili test %70 doğruluk içeriyormuş bu fetal DNA Testleri %99 deniyor. O yüzden de pahalı. Kendine özel tüpü ve sıvısı var, ikili testten içeriği çok farklı. Geç çıksın sonucu da kötü olmasın beklenir bir şekilde cnm

Aynen öyle canım sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil. İnsallah seninde kanaman falan geçer için rahatlar saglıklı bi şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız hayırlısıyla hepimiz

Amin canım, her şey bir düzene girse de gebeliğin tadını çıkarsam inşallah. Hep bir diken üstündeyim.

canım çok sevindim darısı başımıza bende ctesi gidiyorum belki gösterir ama ben erkek hissediyorum en başından beri o yüzden merak etmiyorum sanırım erkek diye şartladım kendimi kızda olsa fena olmaz

Canım biz de erkek diye gittik
Tüm şeylerde erkek çıkıyordu yüzük testi çin takvimi etten tiksindim falan
Herkeste senin oğlun olur diyodu
Gönlümüz kızdan yanaydı ama erkek olcak heralde demeye başlamıştık
Doktor kız diyince çok şaşırdık
Kızı erkeği yok tabi hepsi de evlat allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza Almayı nasip etsin inş
İnş sen de hayırlı haberlerle gelirsin canım benim

Amin canım, her şey bir düzene girse de gebeliğin tadını çıkarsam inşallah. Hep bir diken üstündeyim.
İnşallah canım içini ferah tut herşey güzel olcak inşallah annesi sen stres yapınca bebeğine etkileniyor unutma güzel düşün bundan sonra birşey olmaz Allahın izniyle benim iki arkadasım var biri 6 aylık diğeri 8 aylık hamile hep kanamaları oldu başından beri hala da ara ara oluyormuş seninde öyledir belki

İlkinde hiç kanama görmedim bu sefer çok korkuttu o yüzden . Günde 200 mg progestan alıyorum. Rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah cnm

İlkinde hiç kanama görmedim bu sefer çok korkuttu o yüzden . Günde 200 mg progestan alıyorum. Rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah cnm ❤
Her hamilelik farklı oluyormuş işte oluyo canım yine De dikkat et kendine yorma kendini. Amin canım insallah

Kizlari oyle 30 saniye icinde gorebiliorlar mi ya benim kizda bir o tarafa cevirdi bir bu tarafa oyle kiz dedi
Denk geldi demek ki kuzum... video yuklense gosterecegim... O saglıklı mı beslenmesi ne durumda diye bakmak için açmıştı aslında ama bir anda gördü demek...

Her hamilelik farklı oluyormuş işte oluyo canım yine De dikkat et kendine yorma kendini. Amin canım insallah
Aynen canım gerçekten farklı oluyormuş. Hayırlısı kuzum yok korktum artık bir daha yormam kendimi ekstra. Kalbim dayanmayacak yoksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…