2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kız bende varis çıkıyor ayaklarım çok ağrıyor bu yüzden napcam bilmiyorum

Bende aynısını düşünüyorum fotoğrafçılarda ordan temin ediyordur kesinlikle. Güzelce yıkanıp ütülense bişey olmaz heralde. Çok güzeller flower bayıldım hepsine.

Bende aynısını düşünüyorum fotoğrafçılarda ordan temin ediyordur kesinlikle. Güzelce yıkanıp ütülense bişey olmaz heralde. Çok güzeller flower bayıldım hepsine.
hic birsey olmaz hemde ayy hele o kizlarin dantelli olanlari yok mu bitiyorum onlara

Tecrübeli anneler ve bu konuda bilgi sahibi arkadaslar kaçıncıhaftadan itibaren sırtüstü yatmak sakıncalı ben soluma yatiyiru m ama kendini hep sırt üstü yatarken buluyorum açıkçası korkuyorum
Onu bilmiyorum amaaa biri bana dedi ki gece uyurken sagindan soluna döneceksin misal, kalk öyle dön dedi. Yatarak dönersen kordon dolanir bebegin boynuna dedi

Hanimlar yaa biz 13+5 olduk artik. Ilk hamileligim. Ve karnimda hareketler hissediyorum. Eminim bagirsak hareketleri falan degil. Ben bebegimi hissedebilir miyim bu haftalarda. Cok enteresan bir his. Yavrum benim huzursuzlugumu anladimi acaba diyorum

Tecrübeli anneler ve bu konuda bilgi sahibi arkadaslar kaçıncıhaftadan itibaren sırtüstü yatmak sakıncalı ben soluma yatiyiru m ama kendini hep sırt üstü yatarken buluyorum açıkçası korkuyorum
Canim ben simdiden bile sirt ustu yatinca rahatsiz oluyorum..Gece ben yuzustu uyurum ama genelde uyandigimda sirt ustu yatiyor olurum. 1 haftadir.Geceleri karin krampiyla uyaniyorum ve sola dondugumde geciyor ve genelde sirt ustu yatiyor oluyorum..Ben de yan yatmaya ozen gosteriyorum pek rahat edemesem de.

Tecrubeli degilim ama sirt ustu yatarken ben de rahatsiz hissettigim için internetten bakmistim. 20.haftadan itibaren sirtustu yatmamak lazimmis. Omurlardaki ana damarlara baski oldugu icin hem bizim.kalbimize hem bebege kan akisi yavasliyormus

Ben yegenimin esyalarını kullanacagım. Bir tane ufak besigi var onu yatak odama kurucam. Bir de park yatak var onu da salona kurarım. Yaklasık 1 yaşına kadar oda yapmayı düşünmüyoruz. Odası var ama düzenlemesini (takım alma işini) 1 yaşına bırakacagız.
Bu arada ben cok rahat yatıyorum. Genel olarak hic hamile gibi diilim hicbir şikayetim kalmadı Sadece ani kalkışlarda karın boşluğuma ağrı saplanıyor.
Bebegi haftada 1 görmeye alıştım... gecen salı gormusum. Randevumuz belli diil nasıl dayanıcam bilmiyorum, bir yandan testin sonuclarını bekliyoruz. Bir gelse cocugumu da bir görsem oh dicem
Hissedecegim günleri iple cekiyorum. 15 hafta olduk sanırım 2-3 hafta daha hissedemem? İlk bebek...

Kızlar benim merak ettiğimde yatak odamıza koyacağız çocuğun yatağını ama salondayken nasıl yapacam ayrı bir beşik mi almam lazım nasıl yapıyor herkes bilmiyorum
cnm ben park yatak alcam her yere götür cok-da kullanışlı 3 yaşına kadar yatıyor oğlumda kullandım memun kaldım kızımda oda yaptım hiç yatmadan attim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…