2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bugun de bebek yataklarina taktim kafayi netten de tam bilgi sahibi olamadim burda tecrubeli annelerimiz var sizler bebekleriniz icin hangi yatagi tercih ettiniz yada edeceksiniz yayli visko lateks ?
Yarı ortopedik olması gerektiğini biliyorum. Yataşın bebek yatağını almıştım çokta sağlamdı memnun kaldık ama yatağından çok bizimle yatarak büyüdüğünden eskitemeden büyük ebatlı yatağa geçtik.

merhaba arkadaşlar sessiz takip edenlerdenimbugün 14 haftalık olduk ve allah nasıp ederse erkek bebek annesi olucam isimler düşünülmeye başlanmış bile bizimde yusuf tuğra veya yusuf alp olucak ama hangisi karar veremedim bu arada öksürüktendolayı şikayetçi arkadaşlar var bir tarifte ben verebilirim akşamdan soğanı dörde bölün ve balın içine koyun diger gün içinde o bali tüketin hemen rahatlatıyor insanı diş etleri içinde diş ipi kullanmayı ihmal etmeyin

Annisler ya benim karnım minicik hatta mininkten daha minik acaba benim gibi karni belirgin olmayan var mi ? Ilk gebeligim ve cikmamasi normal mi bilmiyorum. Bu arada 55le hamile kaldim ama 53e düştüm son iki haftadır 55.5a yaklaştım yani kilom daha yeni normale döndü

canım karnın çıkması ic karna bağlı olan bir durum eğer ic karnın genişse hamileliğin geç belli olur bende de aynı durum var çok az bir göbeğim var bazı arkadaşlar hamile kıyafetleri giymeye başlamışlar özeniyorum onlara gerçekten aynı kıyafetlerimi giymeye devam ediyorum

İkili testte sadece yaştan riskli olduğum için(1/250) eski doktoruma test sonuçlarını danışıp nipt yaptırmalımıyım diye sormuştum "Bana göre hiçbirşey e gerek yok. Ama hocalarımızın tavsiyesi risk 1/10000 bile olsa hasta garanti istiyorsa amnisentez bile yaptırırsınız şeklinde. Ben bu sonuca bakarak ileri tetkikin gerekmediği kanaatini taşıyorum. Zira bu testler geresiz amniosentezi azaltmak için yapılır"cevabı bu şekilde oldu

Ya aslında benim icin hic problem değil bebek sağlıklı olsin yeter ama her gören karnın hic çıkmamış diyor sanki sağlıklı bir gebeliğin tek göstergesi karin büyüklüğü gibi konuşuyorlar. Ister istemez etkileniyorum esim de bosver kimseyi dinleme diyor ama ben biraz takıntı yaptim sanirim surekli ayni şeyi duymaktan

Benim de karnim minicik ama tam tersi millet nasil hayran kaliyor cok sanslisin falan diyorlar

Benim de karnim minicik ama tam tersi millet nasil hayran kaliyor cok sanslisin falan diyorlar
Yaaaa ne güzel benim etrafımdaki iki kişi dışında kimse şanslısın demiyor her gören aaa karnın hic çıkmamış diyor hatta daha 12.haftamda kayinvalidem karnın hic çıkmamış dedi canim çok sıkıldı

ilk bebekse ondan dolayıdır canım inan bende hiç hamilelik yaşıyor gibi değilim sadece nefes darlığı var o yüzden bu günlerin kıymetini biliyorum istediğimi giyip gezip dolaşıyorum sende aynısını yap canım elinde sonunda o göbek çıkacak çünkü

Canım bende daha bikaç gündür hamileye benzedim banada diyorlar aynısın nasıl hamilesin sen diye hiç takma millet konuşur

Canim ne tarz isim dusunuyorsun? Klasik mi?Yeni isimlerden mi?Hem modern hem eskimeyen isimlerden mi? Bir de soyadiniz ne?Soyadi ile uyumu onemli.Erkek oldugu icin soyadi degismeyecek..
Canım soyadımız Yılmaz. Ben iki isim olsun biri Efe olsun istiyorum. Ona göre efe nin yanına giden güzel bir isim olması lazım. Eski Türk isimlerinden Tuğrul ve çağrı kardeşlerden Tuğrul Efe olsun dedik Tuğrul ismi zor bir isim gibi geldi. Çağrı da abimin adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…