merhaba arkadaşlar sessiz takip edenlerdenimbugün 14 haftalık olduk ve allah nasıp ederse erkek bebek annesi olucam isimler düşünülmeye başlanmış bile bizimde yusuf tuğra veya yusuf alp olucak ama hangisi karar veremedim bu arada öksürüktendolayı şikayetçi arkadaşlar var bir tarifte ben verebilirim akşamdan soğanı dörde bölün ve balın içine koyun diger gün içinde o bali tüketin hemen rahatlatıyor insanı diş etleri içinde diş ipi kullanmayı ihmal etmeyin
Karnı çıkmayanlar üzülmesin özellikle 20. Haftadan sonra fırlıyor o karınlar
Bu arada can sıkıntısından ali expresse bakınayım dedim. Yenidoğan foto çekim kostümleri var çok güzeller, çok minnoşlar bayıldım. Ali expressten kılık kıyafet asla almam normalde hele hele bebeğime ama bunlar gerçekten çok güzeller. Napayım bilemedim hiç, kafam karıştı..
Ayni durumdayiz ben o yuzden alisverisleri erken baslayip bitircem diyorum. Cunku ilerde şisince daha agirlasior nefeste ve yurumekte zorluk cekiorum sende oyle yap bence
Kızlar benim merak ettiğimde yatak odamıza koyacağız çocuğun yatağını ama salondayken nasıl yapacam ayrı bir beşik mi almam lazım nasıl yapıyor herkes bilmiyorum
Bu arada can sıkıntısından ali expresse bakınayım dedim. Yenidoğan foto çekim kostümleri var çok güzeller, çok minnoşlar bayıldım. Ali expressten kılık kıyafet asla almam normalde hele hele bebeğime ama bunlar gerçekten çok güzeller. Napayım bilemedim hiç, kafam karıştı..
internette gerçekten çok güzel şeyler var insanın hepsini alası geliyor ama çocuk kıyafetlerini görmeden almanı tavsiye etmem canım çünkü kumaş bakımından nasıl ürün geleceği belli olmuyor ve bebekte alerji yapma olasılığı olabiliyor
Ya aslında benim icin hic problem değil bebek sağlıklı olsin yeter ama her gören karnın hic çıkmamış diyor sanki sağlıklı bir gebeliğin tek göstergesi karin büyüklüğü gibi konuşuyorlar. Ister istemez etkileniyorum esim de bosver kimseyi dinleme diyor ama ben biraz takıntı yaptim sanirim surekli ayni şeyi duymaktan
Ne kadar güzel bende tam tersi hiç bir şey olmuyor artık kıyafet olarak aldım ama eski halimi özledim şimdiden . milletin lafına bakma kuzum bebeğin sağlıklı sen sağlıklı ol inşallah gerisi önemli değil.. o millet hiç susmayacak çünkü ne hamileyken ne de anne olduktan sonra . herkes çok biliyor çünkü
Allah aşkına sadece kendinizi ve bebeğinizi düşünün gerisine gülün geçin..
internette gerçekten çok güzel şeyler var insanın hepsini alası geliyor ama çocuk kıyafetlerini görmeden almanı tavsiye etmem canım çünkü kumaş bakımından nasıl ürün geleceği belli olmuyor ve bebekte alerji yapma olasılığı olabiliyor
Çocuk kıyafetleri değil canım eğer bebeğim kızsa bütün kıyafetleri hazır zaten. Sadece yenidoğan fotoğraf çekimi için kostümler bu bahsettiğim. En fazla 10 dk giyeceği şeyler.
Bence de benim de karnım çokbüyüdü daha şimdiden altı aylık gibiyim herkes uğraşıyor benle yani sağlıklı olsunda bebislerimiz karın çıkar her türlü zamanla aslında çok karnı büyümeyeler şanslı çatlak oluşumu az olur
Bende bebk odası yapmak istiyorum şimdiden araştırmalara basladim ama ayrıca yatak odasınada beşik almak gereklimi acaba...
Ilk zamanlar odamızdaki yatmalı,ahhhhh bu acemilik
canim yatak odan musaitse takimdaki besigi koyabilirsin bi sure ama o kadar alanim yok dersen sepet besiklerden alabilirsin ben onu gorumcemden aldim mesela ama oda da yapacagim ordada buyuk besigi olacak
Yarı ortopedik olması gerektiğini biliyorum. Yataşın bebek yatağını almıştım çokta sağlamdı memnun kaldık ama yatağından çok bizimle yatarak büyüdüğünden eskitemeden büyük ebatlı yatağa geçtik.
bende o kostumlerden almayi dusunuyorum canim hatta biraz abartip evi kucuk bi fotograf studyosuna cevirebilirm bende ordan kiyafet alinmasina karsiyim ama bunlari neredeyse anlik giyecekleri icin sorun olmaz diye dusundum, fotografcilarin coguda oradan temin ediyor zaten
Tecrübeli anneler ve bu konuda bilgi sahibi arkadaslar kaçıncıhaftadan itibaren sırtüstü yatmak sakıncalı ben soluma yatiyiru m ama kendini hep sırt üstü yatarken buluyorum açıkçası korkuyorum