- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
Annemde coj fazla var acaba onada faydası olur mu teşekkür ederim canım bu aradaDamarların olduğu yere pamukla yada bezle sür günde 2 kez kısa bir zamanda azalmaya başlıyormuş deneyen var mı bilmiyorum da internette gördüm
cikarma bence canim bebegin besiginde uyurken sende orada dinlenebilirsin hatta emzirebilirsin bileKızlar ikeanın bi uygulaması var onunla bebeğimin odasını tasarladim.
Benim bitane alttan cekmeceli yukari kaldirinca cift kisilik yatak olan bi yatagim var misafir icin almistim.. acayip.kullanisli.
O cocuk odamda suanda cikarsam mi? Ileri de cocuk yatar ona diye bi yandan da cikarmak istemiyorum bi tasarim yaptim teldenEki Görüntüle 2270689 Eki Görüntüle 2270689 Eki Görüntüle 2270689
Olur tabi niye olmasın soğuk su uygulamasınıda deneyinAnnemde coj fazla var acaba onada faydası olur mu teşekkür ederim canım bu arada
cikarma bence canim bebegin besiginde uyurken sende orada dinlenebilirsin hatta emzirebilirsin bile
Anladım canım içine böyle sinceksebüyüyen beşiklerden olursa kullanabilir canim büyüyünce beşik boyutu 80*180 yani tek kisilik bir yataga donusuyor, cocuk odasindan sıkılırsa da ufak tefek degisikliklerle de bi sure idare edilebilir bence mesela arabali yatak degil de arabali halı vs alabilirim diye dusunuyorum, sonrasinda da genc odasi aliriz zaten
Mecbur yapacam kız özel hayat kalmıyor o zaman çocuk nasıl alışıyorsa öyle gidiyor örnek yeğenlerim hiç biri tek yatmıyor 8 yaşına kadar çektirdi hepsi bir arkadaşım var oda aynı ayıramıyorum eşimle sorun yaşıyorum diyorah canım keşke yatsa hele bir doğsun yanina almadan yapamazsin
Benden sonra cok değişti demekkimerhaba canim buyuyen besiklere ozel yataga gerek yokki zaten buyuyunce olculeri 80*180 oluyor o olcude de yataklar mevcut , farkli olculerde beşikler var mi bilmiyorum ama benim denk geldiklerim hep bu ölçüde
Kızlar ikeanın bi uygulaması var onunla bebeğimin odasını tasarladim.
Benim bitane alttan cekmeceli yukari kaldirinca cift kisilik yatak olan bi yatagim var misafir icin almistim.. acayip.kullanisli.
O cocuk odamda suanda cikarsam mi? Ileri de cocuk yatar ona diye bi yandan da cikarmak istemiyorum bi tasarim yaptim teldenEki Görüntüle 2270689 Eki Görüntüle 2270689 Eki Görüntüle 2270689
Bazende yuzustu donup oyle kalabiliyorlar. Cok tehlikeli yaa Allah korusun..Bende belli bir sure annenin odasinda kalmasi gerektigini dusunuyorum. Bilirsiniz cocuklarin hepsi bir degil mesela benim oglumm saniyede bir kusardi ve agiz dolusu fiskirir gibi kusardi. Gece onun yaninda olmasam bogulacagininn garantisini verebilirim. Kac defa nefessiz kaldigini anlayip kostum hep kusmuk doluyordu agzina bogulmak uzere kosuyordum. Aman diyim cok dikkatli olun cocuk kendini kurtarabilecek yasa gelene kadar ayirmayin yaninizda ben 1 bucuk 2 yas olarak dusunuorum. Hoş ben 3 yasinda ayirdim ayri odaya ama o benimle alakali yanimdan ayirmak istemiyordum
Yok gibi canım. Yeşil alan tehlikesiz bölge sonuçta. Oradasın.Kızlar ikili sonucum çıkmış anlayan varmi riskim 1/455 çıkmış doktor kötü değil çok iyi de değil yaşa göre orta risk grubu dedi sizinkiler nasıldı bakın grafigide ekliyorum ense kalinligi 1.9 olcmustu
E ondan sonra ayıramazsın ki amaAslında cok da yanlış değil canım. Güvenli bağlanma denilen bir zırtapoz var. İlk 6 ay annenin kalp atısını her istediğinde duyabilmeli. Hemde saat bası uyanacagın için ve süt üretebilmen içinde uyuman gerekli oldugundan mecbur kalıyorsun. Unnutma doğduktan sonra gak deyince meme guk deyince meme. 2 yasına kadar senınle aynı oadada kalması gerektiğini cogu uzman soyluyor. Ama Adem Güneş gibi bazı manyaklar 4 yasa kadar falan bile diyor.
2 yas ideal canım. Asıl o zaman senden ayrılmaya hazır oluyo.E ondan sonra ayıramazsın ki ama
Evet aynen oyle oluyor ben zaten surekli felaket senaryolari yazan biriyim mumkun degil baska odada yatirsam 10 saniyede bir odaya girer cikarm heraldeBenden sonra cok değişti demekkiÖnceden saçma olçulerde oluyordu.
Cıkarma canım bendede vardı misafirler için sadece yatağını değiştirdim. Şimdi onu kullanıyorum.
Bazende yuzustu donup oyle kalabiliyorlar. Cok tehlikeli yaa Allah korusun..
Yok gibi canım. Yeşil alan tehlikesiz bölge sonuçta. Oradasın.
Canım bilmiyorum ama bence o zaman ayrılmaz2 yas ideal canım. Asıl o zaman senden ayrılmaya hazır oluyo.
evet koynumda yatmıyor yatağında yatıyor.Aslında cok da yanlış değil canım. Güvenli bağlanma denilen bir zırtapoz var. İlk 6 ay annenin kalp atısını her istediğinde duyabilmeli. Hemde saat bası uyanacagın için ve süt üretebilmen içinde uyuman gerekli oldugundan mecbur kalıyorsun. Unnutma doğduktan sonra gak deyince meme guk deyince meme. 2 yasına kadar senınle aynı oadada kalması gerektiğini cogu uzman soyluyor. Ama Adem Güneş gibi bazı manyaklar 4 yasa kadar falan bile diyor.
Canım bilmiyorum ama bence o zaman ayrılmaz
bacım hayırlısıyla dogum yapalımda o zamanlarda gelir insallah:)Mecbur yapacam kız özel hayat kalmıyor o zaman çocuk nasıl alışıyorsa öyle gidiyor örnek yeğenlerim hiç biri tek yatmıyor 8 yaşına kadar çektirdi hepsi bir arkadaşım var oda aynı ayıramıyorum eşimle sorun yaşıyorum diyor
kız aynen benimkide reflüydüBende belli bir sure annenin odasinda kalmasi gerektigini dusunuyorum. Bilirsiniz cocuklarin hepsi bir degil mesela benim oglumm saniyede bir kusardi ve agiz dolusu fiskirir gibi kusardi. Gece onun yaninda olmasam bogulacagininn garantisini verebilirim. Kac defa nefessiz kaldigini anlayip kostum hep kusmuk doluyordu agzina bogulmak uzere kosuyordum. Aman diyim cok dikkatli olun cocuk kendini kurtarabilecek yasa gelene kadar ayirmayin yaninizda ben 1 bucuk 2 yas olarak dusunuorum. Hoş ben 3 yasinda ayirdim ayri odaya ama o benimle alakali yanimdan ayirmak istemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?