2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aynen beşik ikea ve şifonyerle idare ettik bugüne kadar ikiside süper. duruyorlar hala sonra uzayan yatak aldım birde dolap odasını yaptım bir alıştırmak kaldı seninki geçtimi yeni odasına

aynen beşik ikea ve şifonyerle idare ettik bugüne kadar ikiside süper. duruyorlar hala sonra uzayan yatak aldım birde dolap odasını yaptım bir alıştırmak kaldı seninki geçtimi yeni odasına
Zaten odasında yatıyordu canım iki yıldır şimdi yatağını yeniledik halen kargoya verilmedi heyecanla bekliyor kızımdolabı da ikea birde oyuncak dolabı var trofast hepsini çok beğenerek almıştık

anne baba kararlı olursa 8 yaşına kalması imkansız iş bizde de bitiyor cnım
yeğenlerin başındakiler kararlı olamamış bence
çiş ve emzik biberon hepsinde kararlıydım istediğim an bıraktırdım. arkadaşınki 4 yaşında emzikle geziyordu seviyorum diyordu çocuk konuşmuyordu saçmalık

ay süperr olmuş benimkide oda yapınca aylardır teşekkür ediyor çok sevindi bende bunu yaşamak için yapmadım oda ama alıştırınca rahat olur bakalım

Benim kızımda tam tersi ben onunla yatmak istiyorum bazen hayır ben odamda yatıcam diyormerak
Evet oda çok güzel indirimdeydi hemde
benimki çok korkak ürkek kuruyor kafada istemiyorum diyor eşim takılma diyor ben halletcem diyor.
eşim istemiyor daha çok gitmesini bakalım nlcak

benimki çok korkak ürkek kuruyor kafada istemiyorum diyor eşim takılma diyor ben halletcem diyor.
eşim istemiyor daha çok gitmesini bakalım nlcak
Yanında uyuttuktan sonra odasına götürsen uyanırmı yada uyanınca sıkıntı çıkarır mı ben bir yaşından sonra odasında yatırmaya başladım çok şükür sıkıntı çıkarmadı ben çok zorlandım gece uyanıp uyanıp gittim tek başına odada napar diye çok evhamlandım ama alıştım çok şükür ama kızım hiç sıkıntı çıkarmadı inşallah seninki de çabucak alışır

Büyüyen üen yata"flowersp, post: 59981272, member: 421648"]
Oda yapmayacak olan arkadaslar dolap konusunda sansli sanirim mesela benim kiyafetlerini koyabilecegim extra hic dolabim yok mecbur bi dolap almak zorundayim almisken de biri anya biri konya olmasin takim olsun birde buyuyen beşikli olsun 8-9 yasina kadar kullansin diye dusunuyorum, e birazda heves ediyorum tabi odasi olmasina
[/QUOTE]
Büyüyen yatakların eni 70 cm oluyo, çocuk büyüdükçe yatakta dönüyor enden dar geliyor, ikeanın boydan 2 kademeli enden geniş mobilya yatakları var bunlarda parmaklıksız olduğundan ilk zaman için yine masraf yapman lazım, diğer büyüyen beşikler bana göre uzun süreli kullanılmıyor.

Artık alt limit yok yurtdışından gelen tüm ürünlerde vergi var canım çok anlamı kalmadı.

Kargo veya posta yoluyla yurtdışından verilen siparişlerde vergi muafiyeti kalktı.
2018 yılı 22€ Altındakilere vergi yoktu artık 3 tl ilk de alışveriş yapsak vergi ödenecek.
AB ürünleri için yüzde 18, AB ülkeleri dışındaki ülkelerden ise yüzde 20 oranında vergi alınmasına karar verildi.

Büyüyen yatakların eni 70 cm oluyo, çocuk büyüdükçe yatakta dönüyor enden dar geliyor, ikeanın boydan 2 kademeli enden geniş mobilya yatakları var bunlarda parmaklıksız olduğundan ilk zaman için yine masraf yapman lazım, diğer büyüyen beşikler bana göre uzun süreli kullanılmıyor.
[/QUOTE]
benim baktiklarimin hepsinin eni 80 cm canim

yaa duymustum boyle birsey gercekmis demek üzdü

Kombine riski bende 1/8000 yaş 1/250 ense kalınlığı nt riskin düşük çıkmış önceden düşüğün varmıydı riski etkileyen başka bi durum var gibi

geri gelmicek eşim hep
canm senin bebiş erkek gibi duruyor doktorlar kemik yapısından bile anlıyor cinsiyeti benim

Ah be kuzum, tez zamanda yeni bebek nasip etsin Rabbim. Çok üzüldüm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…