2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ya ben 18 aylık bıraktım diye vicdandan ayırmadım kokluyorduk resmen birbirimizi
emmedide o bağı ancak öyle kurdum ben çok düşkün bana
ondan hallederim inş

uaynırda bıraktı beni der diye çekiniyorum yalan konuşmamak için şuan hala diretmiyorum aslında

Canım ben hollanda’da yaşıyorum.

Seninle cok ortak yonumuz var canım yaa. Bende 13 aylıkken baslamıştım çalışmaya üstelikde 21 aya kadar emzirdim cok zor olmuştu banada bebeişimede. İnan bana doyamadım kızıma..

ya ben 18 aylık bıraktım diye vicdandan ayırmadım kokluyorduk resmen birbirimizi
emmedide o bağı ancak öyle kurdum ben çok düşkün bana
ondan hallederim inş
Bende kızım 7 aylıkken işe döndüm birde bnmkide emmedi 11 aylıkken kestim artık emzirmeyi çünkü hep benim zorlamamla emiyodu bu bebeğim innnşallah emme isteğiyle doğar

Kombine riski bende 1/8000 yaş 1/250 ense kalınlığı nt riskin düşük çıkmış önceden düşüğün varmıydı riski etkileyen başka bi durum var gibi
Yok cnm düşugum fln
Doktorun mutlaka fetal DNA tarzı bir test önerdiği arkadaslar sizin sonuçlar ne çıkmıştı

Valla kuzum bende kizimi oyle yapmistim mecburen erken ayirdim yanimdan cunku 1 sene sonra hemen hamile kaldim ikisi bir odada olmaz ki bebek aglasa onu da uyandirir onun uykusu bolunmesin diye mecbur ayirdim . Oyle dusunme yani sen yine arada kacamak yapip gidip onun yaninda o uyuyana kadar yatarsin bende oyle yapiorum

Seninle cok ortak yonumuz var canım yaa. Bende 13 aylıkken baslamıştım çalışmaya üstelikde 21 aya kadar emzirdim cok zor olmuştu banada bebeişimede. İnan bana doyamadım kızıma..
evet çok zor doyamadım bende artık senle aynen ortak noktamız çok
ayırcam bakalım bende düşünüyorum öteki ağlarsa kızımda uyancak diye
çok düşününce bunalıyorum açıkçası saldım biraz

Arkadaşım var oda ayırmaya çalışmış yapamamış 2. Çocuğu 2 buçuk yaşında eşiyle bu yüzden sorun yaşıyor her yolu denedim olmuyor diyor kızın piskolojisi bozulmuş iyice

Ismi neydi hangi beşiğini aldınız? Benimde ilk gebelik ama araştırmalarım sonucu bende bir dolap ve ikea beşiği almak istiyorum başta yatak odamda olur sonra kendinodasina taşıyacağım. Ve oturma odamda felan da kullanabileceğim bir park yatak düşünüyorum. Memlekete gidince yanımızda götürürüz diye. Benimde şimdilik fikrim bu yönde. Kesinlikle bebek odası almayı düşünmüyorum hiç kimse memnun değil aşırı hantal görüntüsü de hiç güzel değil bence zaten

Pardon mesajınızı şimdi gördüm:) benimde düşündüğüm böyle birşey
Buda dolabımız canım beşikte dolapta hensvik ama ben 2016 yılında almıştım şimdi bunlardan yok ama benzerleri var ikea tam benim tarzım

Eklentiler

• Screenshot_20190520-162154.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…