Yanında uyuttuktan sonra odasına götürsen uyanırmı yada uyanınca sıkıntı çıkarır mı ben bir yaşından sonra odasında yatırmaya başladım çok şükür sıkıntı çıkarmadı ben çok zorlandım gece uyanıp uyanıp gittim tek başına odada napar diye çok evhamlandım ama alıştım çok şükür ama kızım hiç sıkıntı çıkarmadı inşallah seninki de çabucak alışır❤
ya ben 18 aylık bıraktım diye vicdandan ayırmadım kokluyorduk resmen birbirimizi
emmedide o bağı ancak öyle kurdum ben çok düşkün bana
ondan hallederim inş
Yanında uyuttuktan sonra odasına götürsen uyanırmı yada uyanınca sıkıntı çıkarır mı ben bir yaşından sonra odasında yatırmaya başladım çok şükür sıkıntı çıkarmadı ben çok zorlandım gece uyanıp uyanıp gittim tek başına odada napar diye çok evhamlandım ama alıştım çok şükür ama kızım hiç sıkıntı çıkarmadı inşallah seninki de çabucak alışır❤
Artık alt limit yok yurtdışından gelen tüm ürünlerde vergi var canım çok anlamı kalmadı.
Kargo veya posta yoluyla yurtdışından verilen siparişlerde vergi muafiyeti kalktı.
2018 yılı 22€ Altındakilere vergi yoktu artık 3 tl ilk de alışveriş yapsak vergi ödenecek.
AB ürünleri için yüzde 18, AB ülkeleri dışındaki ülkelerden ise yüzde 20 oranında vergi alınmasına karar verildi.
evet koynumda yatmıyor yatağında yatıyor.
adem güneş evet saçmalıyor
peygamber efenfimiz 2 de ayırın odasını demiş.
ben çalışmaya 18 aylıktı başladım zaten özlüyordu ayırmadım şimdi oda yaptık yatağımda yanımda yatarsan olur diyor oda beni zorluyor
geçen gün kardeşim gelsin odama geçicem bu beiği ona vericem dedi bakalım nolcak
birde çalışmayı bırakıcam inanıyorum odasına geçicektir.
korkuyorum diyor kıyamıyorm
alışsaydı baştan korkmazdı hata bende
Seninle cok ortak yonumuz var canım yaa. Bende 13 aylıkken baslamıştım çalışmaya üstelikde 21 aya kadar emzirdim cok zor olmuştu banada bebeişimede. İnan bana doyamadım kızıma..
ya ben 18 aylık bıraktım diye vicdandan ayırmadım kokluyorduk resmen birbirimizi
emmedide o bağı ancak öyle kurdum ben çok düşkün bana
ondan hallederim inş
Bende kızım 7 aylıkken işe döndüm birde bnmkide emmedi 11 aylıkken kestim artık emzirmeyi çünkü hep benim zorlamamla emiyodu bu bebeğim innnşallah emme isteğiyle doğar
kız aynen benimkide reflüydü
ama bende doymak istedim gündüz yokum yanında diye
şimdi odası hazır yakında yatırıcam ama benle yat diyor
bizim çocukluğumuzda anan baba çocuklar sobalı odada yerde hep beraber yattık noldu
sorun olmaz bence ama benim bebek gelmeden ayırmam lazım bu sefer de attım gibi geliyor üzülüyorum yine ya
Valla kuzum bende kizimi oyle yapmistim mecburen erken ayirdim yanimdan cunku 1 sene sonra hemen hamile kaldim ikisi bir odada olmaz ki bebek aglasa onu da uyandirir onun uykusu bolunmesin diye mecbur ayirdim . Oyle dusunme yani sen yine arada kacamak yapip gidip onun yaninda o uyuyana kadar yatarsin bende oyle yapiorum
Seninle cok ortak yonumuz var canım yaa. Bende 13 aylıkken baslamıştım çalışmaya üstelikde 21 aya kadar emzirdim cok zor olmuştu banada bebeişimede. İnan bana doyamadım kızıma..
evet çok zor doyamadım bende artık senle aynen ortak noktamız çok
ayırcam bakalım bende düşünüyorum öteki ağlarsa kızımda uyancak diye
çok düşününce bunalıyorum açıkçası saldım biraz
anne baba kararlı olursa 8 yaşına kalması imkansız iş bizde de bitiyor cnım
yeğenlerin başındakiler kararlı olamamış bence
çiş ve emzik biberon hepsinde kararlıydım istediğim an bıraktırdım. arkadaşınki 4 yaşında emzikle geziyordu seviyorum diyordu çocuk konuşmuyordu saçmalık
Arkadaşım var oda ayırmaya çalışmış yapamamış 2. Çocuğu 2 buçuk yaşında eşiyle bu yüzden sorun yaşıyor her yolu denedim olmuyor diyor kızın piskolojisi bozulmuş iyice
Kızlar ben kızıma ikea nın beşiğini almıştım ilk bir yıl kendi odama koymuştum beşiğin modelinden dolabını da almıştım dolap bebek odasındaydı beşik benim odamda iki yaşına doğru beşiğini de odasına götürdüm ayrıyeten de mothercare in uygun fiyatlı park yatağını almıştım onuda annemlere kayınvalidemlere giderken yanımızda götürüyorduk şimdi kızıma ikea nın uzayan karyolasından aldık beşiği kardeşine devredicez ben ikea dan çok memnunum hem hantal değil hemde kaliteli
Ismi neydi hangi beşiğini aldınız? Benimde ilk gebelik ama araştırmalarım sonucu bende bir dolap ve ikea beşiği almak istiyorum başta yatak odamda olur sonra kendinodasina taşıyacağım. Ve oturma odamda felan da kullanabileceğim bir park yatak düşünüyorum. Memlekete gidince yanımızda götürürüz diye. Benimde şimdilik fikrim bu yönde. Kesinlikle bebek odası almayı düşünmüyorum hiç kimse memnun değil aşırı hantal görüntüsü de hiç güzel değil bence zaten