canım sadece bu soru değil ki :) zaten farkındayım soralı az bi zaman olmuş ben öncesini de düşünerek yazdım. arkadaş sorunca da örnek vermek için en son yazdıgım soruyu söyledim mesela diye.Kuzum ne gruplasmasi ben hic ole bisi gormedim alinganlik yapmissin sorunu sorali daha ne kdr olmuski cvp verilsin
canım bende şu an Mediol Mega'ya gidiyorum, bir önceki hamileliğimde de gitmiştim ve doğumum da orada olmuştu.Jinekolog Dr.Ahmet Eren kuzum adam gercekten işinde çok iyi..
Medipol Megaya gidiyordum kanama kahveye dönünce onemsemedi doktor.. eski kan dedi sebebi ya bulamadi ya soylemedi. Bebege kalp atisina bakip 5 dk yolladi
Sonra Ahmet beye gittim çok detayli herseyi inceledi hatta bize de gosterdi plasentanin yerini.. dogumun nasil olmasi gerektigini herseyi anlatti
Hatta rahim maketi uzerinde bile esimle bana anlatti durumu. Adam zaten çok rahat .. onun rahatligi seni de rahatlatıyor
Bilmiyorum ben cok memnun kaldim.. dogumuma o girecek diye icimde cok rahat
bravo sana dediğini yapmışın bende asla almıcam dedim ama tansiyon sorunundan ne bulsam yemek zorundayım ayakta duramıyorum ve 6 kg almışımHAhahahha tamam canım,gerekirse azarlarız da merak etme
Valla bende öyle bir irade varki ilk 5 ay kilo kalmıycak dedim 17 haftadayım daha gram almadım,5 aydan sonrada max 10 kilo doğuma kadar inşllah.
Sende yürüyüşlere başla birlikte yaparız kilo kontrolü
Canim yasım 36 nin içindeyim ense kalinligi 1.9 iyi olcmustu ikili sonucu yas riski 1/204 benim kombine risk 1/455 çıktı doktor fetal DNA istedi Ya da dedi ayrıntılı ultrasonda bakarız sonra amniyosentez yaparız ama değerlendirme yaparken papp a değerinden hiç bahsetmedi 1.1 yazıyo bende Burda 500 leri duyunca eyvah dedim benim 1 yazıyo daha dami risk yanı bu deyip kendimce kafayi yicem tarzında takıldım olay bu ..
Kızlar ben normalde Ekim grubundayım ama sizi de takipteyim böyle endişelenince yazmak istedim siz düzeltilmiş momdan bahsediyorsunuz arkadaş direk papp a sonuçtan bahsediyor mesela benim 1900 gibi bir şeydi düzeltilmiş mom 2 civarıydıNasıl yahu benim 2.49 ?? Bana hic oyle bişi söylenmedi..
kuzum kıyamam ben sana benimde bazen ruhum böyle hissetmiyor değil.valla kızlar açık konuşmak gerekirse bu gruptaki bazı şeylere canım sıkılmıyor değil, bi soru soruyoruz o da kötü olumsuz
endişe olabilecek bişey deği,l,bir kişi anca yazıyor yada yazmıyor. bu grubun amacı ne anlamadım hala . ben elimden
geldiğince işimden fırsat bulup yazmaya çalışıyorum ama görüyorum çoğunuzda o yok. kusura bakmayın cevap vermek
zorunda hiç değilsiniz fakat birbirimize destek olmak güzel şeyler paylaşmak halden anlamak daha önemli bana göre.
ama böyle olunca ne okumak nede yazmak istiyorum. böyle düşündükten sonra da yazmam sanırım zaten. siz kendi
içinizde gruplaşmış ve kendi kendinizin sorularını cevaplıyorsunuz sadece. hal böyle oluncada kendimi sanki alakasız bir
foruma gebelikle ilgili soru sormuş gibi hissediyorum. hepiniz allaha emanet olun. umarım hepinizde sağlıklı sorunsuz bir
gebelik geçirirsiniz.
Ya benim alakasız bir sorum var.. Saçı normalde boyalı olup da hamilelikte de boyatan var mı? ÖZellikle de sarı olan? 2 aydır boyamıyorum doktor 14. hafta dolsun sonra da organikle boyayablirsin çok sık olmadıkça dedi ama bi yandan da boaymanın şimdiye kadar tespit edilmiş kötü bir etkisi yok araştırmalarda dedi. siz ne yapıyorsunuz? Çok kötü görünmeye başladı artık moralimi bozuyor.
Bişey sorup cevap mı alamadın yoksa genel anlamda yazisma mi olmuyor diye anlattın ben onu ayırt edemedim ama ben de uzun zaman oldu sadece okuyorum çünkü açıkçası benim psikolojim bozuldu kimseye de kendi negatif enerjimi vermek istemiyorumvalla kızlar açık konuşmak gerekirse bu gruptaki bazı şeylere canım sıkılmıyor değil, bi soru soruyoruz o da kötü olumsuz
endişe olabilecek bişey deği,l,bir kişi anca yazıyor yada yazmıyor. bu grubun amacı ne anlamadım hala . ben elimden
geldiğince işimden fırsat bulup yazmaya çalışıyorum ama görüyorum çoğunuzda o yok. kusura bakmayın cevap vermek
zorunda hiç değilsiniz fakat birbirimize destek olmak güzel şeyler paylaşmak halden anlamak daha önemli bana göre.
ama böyle olunca ne okumak nede yazmak istiyorum. böyle düşündükten sonra da yazmam sanırım zaten. siz kendi
içinizde gruplaşmış ve kendi kendinizin sorularını cevaplıyorsunuz sadece. hal böyle oluncada kendimi sanki alakasız bir
foruma gebelikle ilgili soru sormuş gibi hissediyorum. hepiniz allaha emanet olun. umarım hepinizde sağlıklı sorunsuz bir
gebelik geçirirsiniz.
Benim doktorum 6 aya kadar yasak demişti ilk konuşmamızdaYa benim alakasız bir sorum var.. Saçı normalde boyalı olup da hamilelikte de boyatan var mı? ÖZellikle de sarı olan? 2 aydır boyamıyorum doktor 14. hafta dolsun sonra da organikle boyayablirsin çok sık olmadıkça dedi ama bi yandan da boaymanın şimdiye kadar tespit edilmiş kötü bir etkisi yok araştırmalarda dedi. siz ne yapıyorsunuz? Çok kötü görünmeye başladı artık moralimi bozuyor.
müthişşşş kız geliyor desene ne güzel anne için servettir kız çocuk.erkek bebek cinsiyeti çok daha erken haftalarda belli oluyor, kız bebeklerde ise daha geç haftada ortaya çıkıyor
doktorcum da son kontrolde pozisyonu şu an uygun değil gibi kesin olarak görmezsem söylemem dedi, o öyle konuşurken benim bebiş açtı bacak arasını duymuş gibi, ben bile gördüm ortası bomboştu hahahahah
neden psikolojin bozuldu ?Bişey sorup cevap mı alamadın yoksa genel anlamda yazisma mi olmuyor diye anlattın ben onu ayırt edemedim ama ben de uzun zaman oldu sadece okuyorum çünkü açıkçası benim psikolojim bozuldu kimseye de kendi negatif enerjimi vermek istemiyorum
Canim benim oluyordu..Kasik ve bel agrisi.Doktoruma soyledim enfeksiyon olabilir.Dışlamamiz lazim.Eger yoksa bebek buyudugu icindir dedi..Malesef bende enfeksiyon varmis..Ilaç kullandim.merhaba kızlar
sürekli kasık ağrınız oluyormu 15.haftada ????
hahaha dr un komedi ya ondan ona uygun görmüşünAbuk sabuk cinsiyetle ilgili rüyalar görüyorum . Muayeneye gidiyorum bana sıra gelmiyor bir türlü.47 dakika bekle diyo doktorNiye 47 bilmem Sonra odaya bi giriyorum en az 10 tane hamile resmen ultrasona bağlılar üstelik çıplaklar.Bütün ultrasonlar dolu diyo doktor.Bu manyak doktor benide soyacak deyip çıkıyorum odadan Doktor da Furkan Kayabasoglu'ymuş sözde Allahım
benim 2. ama sanki bi ufak birşey hissediyorum bazen emin değilim bi hareketlense içim rahatlasaBu arada ikinci gebeliği olup ta bebeğinin hareketlerini hisseden var mı ??
kasık ağrım benim de vardı doktor magnezyum efervesan verdi canım.15+5 im arada kasık ağrım iki gündür de vajina ağrım var
Neden bozuldu moralin? Benzer şeyler yaşıyoruz genelde paylaşınca yalnız olmadığını birilerinin seni anladığını görüyorsun.Bişey sorup cevap mı alamadın yoksa genel anlamda yazisma mi olmuyor diye anlattın ben onu ayırt edemedim ama ben de uzun zaman oldu sadece okuyorum çünkü açıkçası benim psikolojim bozuldu kimseye de kendi negatif enerjimi vermek istemiyorum
seninde benimkine yakın benimki baya ciddi büyükSelam teyzeler. Son haftalar, sınavlar , projeler , notlar... yoğun geçiyor okul. Eve gelince de okul için çalışmalara devam tabii.pek giremiyorum. Bir göbüş fotosu da ben paylaşayım istedim. bu da benim göbüşüm ve bebişim ♥
Ben de bu gebelikten bir şey anlamadım dahaAhh ahh kuzum kac 7 vuruldum benartk donemiyrm sagima soluma o derece annelik boyle bir sey ki hala diyrm sipa iyi olsun da onenli degil su gunler bi gecseydi hamileligin tadini bi alsaydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?