2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kuzum ne gruplasmasi ben hic ole bisi gormedim alinganlik yapmissin sorunu sorali daha ne kdr olmuski cvp verilsin
canım sadece bu soru değil ki :) zaten farkındayım soralı az bi zaman olmuş ben öncesini de düşünerek yazdım. arkadaş sorunca da örnek vermek için en son yazdıgım soruyu söyledim mesela diye.

canım bende şu an Mediol Mega'ya gidiyorum, bir önceki hamileliğimde de gitmiştim ve doğumum da orada olmuştu.
sen kime gidiyordun? doktorum benim Nagihan Kaya

bravo sana dediğini yapmışın bende asla almıcam dedim ama tansiyon sorunundan ne bulsam yemek zorundayım ayakta duramıyorum ve 6 kg almışım
ağlıcam ama kabullendim bu benim hamileliklerim böyle inş 2. yarıda düzelirim yemem

Nasıl yahu benim 2.49 ?? Bana hic oyle bişi söylenmedi..
Kızlar ben normalde Ekim grubundayım ama sizi de takipteyim böyle endişelenince yazmak istedim siz düzeltilmiş momdan bahsediyorsunuz arkadaş direk papp a sonuçtan bahsediyor mesela benim 1900 gibi bir şeydi düzeltilmiş mom 2 civarıydı endişe etmeyin

Son düzenleme:
Ya benim alakasız bir sorum var.. Saçı normalde boyalı olup da hamilelikte de boyatan var mı? ÖZellikle de sarı olan? 2 aydır boyamıyorum doktor 14. hafta dolsun sonra da organikle boyayablirsin çok sık olmadıkça dedi ama bi yandan da boaymanın şimdiye kadar tespit edilmiş kötü bir etkisi yok araştırmalarda dedi. siz ne yapıyorsunuz? Çok kötü görünmeye başladı artık moralimi bozuyor.

kuzum kıyamam ben sana benimde bazen ruhum böyle hissetmiyor değil.
banada genelde hiç yazılmıyor.
belli kişiler var genelde ortak yaşadıklarını görenler birbirine yazıyor herhalde
ben okuyabildiğim herkese bilgimde varsa yazıyorum yada yorum yapıyorum.
yapmıyorsam kaçırmışım demektir.
ama bende bebeğimin resmini attım 2.3 kişi yazdı gerisi umursamadı bile halbuki resmi tam yemelik yorumluk bence ben bayılırdım yorumda yapardım.
dediğim gibi gruplaşma deil de herkes fikri olana yazıyor sanırım

Bişey sorup cevap mı alamadın yoksa genel anlamda yazisma mi olmuyor diye anlattın ben onu ayırt edemedim ama ben de uzun zaman oldu sadece okuyorum çünkü açıkçası benim psikolojim bozuldu kimseye de kendi negatif enerjimi vermek istemiyorum

Benim doktorum 6 aya kadar yasak demişti ilk konuşmamızda

müthişşşş kız geliyor desene ne güzel anne için servettir kız çocuk.

neden psikolojin bozuldu ?

Merhaba, benim de saçlarım röfleliydi, dipler çıktığı için aşırı pasaklı görünmeye başlamıştı, saç derisine değdirmeden boyamama izin verdi doktorum. Banu Çiftçi falan da boyanın gebeliğe zararı tespit edilmedi diye açıklamış.. Ama yine de sende doktoruna danış..

hahaha dr un komedi ya ondan ona uygun görmüşün yani furkan kayabaşoğlu alem adam.

Neden bozuldu moralin? Benzer şeyler yaşıyoruz genelde paylaşınca yalnız olmadığını birilerinin seni anladığını görüyorsun.

seninde benimkine yakın benimki baya ciddi büyük
kilo aldınmı ben çok aldım

Ahh ahh kuzum kac 7 vuruldum ben artk donemiyrm sagima soluma o derece annelik boyle bir sey ki hala diyrm sipa iyi olsun da onenli degil su gunler bi gecseydi hamileligin tadini bi alsaydik
Ben de bu gebelikten bir şey anlamadım daha . Doktora her gittiğimde yüreğim ağzımda. Sonu güzel olsun bu sürecimizin inşallah canım. Öyle düşünmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…