2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
neden psikolojin bozuldu ?
Yaa hep ense kalınlığı olsun amniyosentezler olsun yada etrafımda da durduk yere bebeğini kaybedenler oldu hepsi için çok uzgünüm ama bebek küçük hissedemiyorum da acaba bebeğim yaşıyor mü acaba ben de kötü sonuç mu alıcam diye psikolojim bozuldu bir de ilaç iğne takviyesi de etkiliyor kendimi berbat hissediyorum bugün randevum var ikili sonucumu soyleyecek ayaklarım geri geri gidiyo ya kötü bişey derse ya bebeğin kalbi durmuş derse diye

15+5 im arada kasık ağrım iki gündür de vajina ağrım var
Vajina agrisi nasil ara ara icten hafif bise batiyor gibi oluyor bende 2 gundur

Kızlar beim de vardı kaşık ağrılarım. Arada vajinada da batmalar oluyor. Dün doktoruma sormuştum. Bu dönem de bunlar çok normal dedi ama yine de magnezyum takviyesi verdi. Takip edelim dedi. Bilginiz olsun sizin de

Kızlar beim de vardı kaşık ağrılarım. Arada vajinada da batmalar oluyor. Dün doktoruma sormuştum. Bu dönem de bunlar çok normal dedi ama yine de magnezyum takviyesi verdi. Takip edelim dedi. Bilginiz olsun sizin de

Sagoll kuzumm ben de arayim o zaman doktoru belki takviyelik durum vardir randv. tarihime cok var cunku

Kizlar ben bu grupta asla gruplasma oldugunu dusunmuyorum..Sadece aktif bir grup ve cok hizli ilerliyor..Bazi mesajlar arada kaynayabiliyor.Ben de bebegimin ultrason fotosunu attim.Cinsiyeti ne olabilir dedim.Bir Allah in kulu cevap yazmadi.Begenildi sadece.Gittim baska gruba koydum.Ordan cevap aldim bir iki tane ama hic boyle dusunmedim..Ayni anda birkac konu konusuluyor.Herkesin yasadigi sorun ve hamilelik sureci farkli oldugu icin farkli sorular geliyor ayni anda..Ben okuyorum bilgim varsa cevapliyorum.Yoksa geciyorum.Bilenler cevaplasin diyorum..

Benimde sarı ve kötü görünüyor hele çalışan biri için çok kötü ben haftaya boyaticam kimyasalı en aza indirilmiş boyayla etrafimda herkes boyatti Allah'a emanet yavrularimiz

Neden bozuldu moralin? Benzer şeyler yaşıyoruz genelde paylaşınca yalnız olmadığını birilerinin seni anladığını görüyorsun.
Evet canim o açıdan öyle gerçekten hepinizi daha gormeden çok seviyorum ama etrafımda yaşanan olumsuz durumlardan kendimin bi onceki düşüğün etkisiyle yine mi olacak korkusundan vs moralsiz hissediyorum canım hiç birşey yapmak istemiyor yemek yemekten oturmaktan kalmaktan hiç birseyden mutlu olmuyorum kusura bakmayın bak işte negatif enerji yaydım işte

Bizim kiz da oyle bana ilk kiz dediklerinde ona soylemistim.cocuk ne hayaller kurdu simdi erkek fikrine alistiramiyorum erkek dogurmayin nefret ediyorum erkeklerden diyor
benim kız daha hamile değilken karnımı severdi kardeşim napıyo derdi ne olcak derdim erkek olcak derdi. tutturdu
o kız olursa nasıl bir cenneti yaşayacağını bilmiyor benimki
erkek geliyor sanki çok şey paylaşamayacaklar bi yanım buruk bilemedim ikiside hayırlı olsunlar inş

kuzum benim allah ol derse o bebek olacak.
bende birinci çocukda düşüğüm olmadığı halde paniktim herşeyi düşünüyordum hamileliği çok anlayamadım
ama bunda saldım allah ne derse o biz onun kulunu dünyaya getiricez teslim ol ve lütfen tadını çıkar olacağa ağlasanda çare yok bunun için hamileliğini kaçırma ilerde eminim pişman olacaksın rahat ol lütfen..

bakalım canım. Haftaya 2 farklı doktora daha gideceğim. Şimdi şöyle düşünüyorum. Mantıklımı sizcede. Gebelik srecimde benii iyi bilgilendirecek yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastaneye mümkünse profa devam etmek. Eğer bebekde kan uyaşmazlığı ile ilgili sorun cıkarsa sadece üniveriste hastanesi bakarmış ki o durumda acil olarak sevk edilirm. Hemen birinin özel muayenesine gidip orda devam ederim. O ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Tabiki bunun için 2 farklı hoca adı var elimde.

CAnım gebelik şekeri ilede ilgili olabilirmiş diye okudum. Benim hamilelik öncesi insulın direncim vardı ve açlık kan şekerim yuksek cıkardı onunla alakalı olabilir mi acaba. Ben diyet mi yapsam ki..

F foodme noldu kaçırdım ben sayfalar 50 şer gidiyor yakalayamıyorum ya
neden sorun var dedi dr anlamadım

CAnım papp a denilen bir değerim düşükmüş. Onunda riskleri mevcutnuş. Erken doğum, preeklaampsi, Bebeğin gelişememesi, düşük doğum ağırlıklı doğması falan gibi.

Öyle şey olurmu canım, bebeğin boy kilosunu sormuşsun şahsen ben bebeğin boy kilosuna önem vermiyorum haftasına uyumlu ise sorun yoktur ve usg sonucumda yazmadığı için mesajına cevap yazmadım

Hayır ya aksine okurken ben tebessüm ettim:) çünkü gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben de geçen sene bir düşük yaşadım. Başlarda azcık ben de korkuyordum yine mi olur diye. Ama bu haftaya kadar sorunsuz geldik çok şükür. Şimdi şöyle düşünüyorum; benim bedenim demek ki problemli gebelikleri sonlandırıyor e buda devam ettiğine tutunduğuna göre demek ki sapasağlam :)... Tadını çıkarmaya bak

yavrum ya şimdi buldum yazını ağlama bi dur.
başka dr a da görün ne riski sebep ne anlamadım.
kan uyuşmazlığından mı olmuş hiç birşey anlayamadım lütfen sakinleş başka iyi bir dr a daha görün

Sagoll kuzumm ben de arayim o zaman doktoru belki takviyelik durum vardir randv. tarihime cok var cunku
Bakımca harbiden ağrılar oluyor. Bacaklarımda da başladı. Benim değerlerim çok iyi cıktı hep testlerde ama bebisler bizden aldıkça bizim değerlerde azalıyor ister istemez. Muz hiç sevmem ve yemem ama bugün kabak çekirdeği alayım dedim onda da magnezyum değeri baya yüksekmiş.

Canim benim kimse bilerek yapmıyordur o an Ya görmemiş oluyo bende çoğu zaman bi bakıyorum 5 sayfa birden artmış atlaya atlaya okuyorum ama bana da cidden hiç ne boy ne kilo söylenmedi küçük olduğu icin heralde

Bi sakinleşebilsem. Kan uyuşmazlığından değilmiş canım bu.

Çok sağol canım benim inşallah bugünki randevum olumlu geçer de bi nefes alırım bebeği özledim ama gitmek de içimden gelmiyo ya kötü bişey derse diye icim çok sıkılıyor çok doğru cümleler yazmışsın canım bide gönlüme dinletebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…