- 31 Temmuz 2017
- 146
- 85
- 98
Hadi inşallah, eli kulağındadır artık hafta olarak senin deİkili için mi bekliyorsun?
1 hafta 10 gün deniyor ama çok daha erken çıkabiliyor.
Benim de D vitaminim alt sınırın bir tık üstünde olduğu için takviye olarak başlattı, ilerleyen haftalarda bebeğin kemik gelişimi ve büyüme hızı artacağı için sanırım verdi.
Bir de ben ofiste neredeyse tüm gün kapalı ortamdayım, güneş ışığından her gün faydalanamıyorum.
Demirim de düşük sayılır, onu mecburen almam lazım
Acaba benimki de kız mi???Ben de oyle dusunuyorum..Ama kız da demiyor..:))Benim doktorum baya temkinli sanirim.erkek bebek cinsiyeti çok daha erken haftalarda belli oluyor, kız bebeklerde ise daha geç haftada ortaya çıkıyor
doktorcum da son kontrolde pozisyonu şu an uygun değil gibi kesin olarak görmezsem söylemem dedi, o öyle konuşurken benim bebiş açtı bacak arasını duymuş gibi, ben bile gördüm ortası bomboştu hahahahah
Bende ilk hamileliğimde magnezyum için bol bol muz ve sade soda tüketmiştim, ona rağmen yine kramp oluyorduBen şu an hiçbir vitamin almıyorum. Folik kullanmıştım solgarın.
Belki bu ay verir doktorum multi.
Magnezyum için badem çok iyi. Kramp başlayınca almıştım ilk hamileliğimin son aylarında.
Fazla vitamin böbrekleri yoran bir şey. Öncelikle besinlerden almak lazım, yiyemeyenlere genelde daha çok vitamin veriliyor sanki. Ceviz tüketmek en güzeli bence de.
İyot veriyor bazı doktorlar da, ben de iyotlu tuz kullanıyorum direkt iyot almak yerine
bana mı sordun canım eğer bana sorduysan , kız bebişCinsiyeti neydi sizin bebegin
Hayal kırıklığı yaşanmaması adına doktorların bence temkinli davranması gayet iyi oluyor, ben kızıma hamileyken 12. haftamda ikili test usg sırasında öğrendim, şimdi ki bebeğimi de aslında daha 12. haftada öğrenmiştim.Acaba benimki de kız mi???Ben de oyle dusunuyorum..Ama kız da demiyor..:))Benim doktorum baya temkinli sanirim.
bana mı sordun canım, anlamadım.Cinsiyeti neydi sizin bebegin
Rahim kapalı kutu gibi canım, doktorlar herşeyi usg'den maalesef %100 göremiyorlar, dediğin gibi testler de tamamen olasılık adına risk belirliyor. Otomatik olarak tamamen belirlenmiş verilere dayalı hesaplama yöntemi sadece bir çoğuBenim daha evvelden dusuk oldu iki tane sonra histerekopi falan oldum doktorum ikiliyi onermedi sen direk nipty yaptir dedi. Bende yaptirdim ama bazen diyorum cok mu panik yapip testlerle ugrasiyoruz olacak olanin onune gecemeyiz ki. Doktorlara kiziyorum bazen hemen amniyosentez yok bilmem ne insanlari tedirgin ediyorlar zaten hassas bir donem veriyorlar elimize kagitlari eve git dusun dur.
Basima ne geldi gecen hafta anlatayim hemen benim doktor ameliyat oldu bizde ikili yaptiralim kotu cikarsa nipty yaptiririz dedik. Doktor olmadiginfan baska doktora gittik. Gittigimiz doktor bu cocuk 11 haftalik dedi rahimin duvarlari pul pul olmus kabarmis sen cocugu calkalamissin dedi. Ben agla agla öldum tabi kendi doktoruma yazdim. Ultrason resmini attim. Pazartesi gel ben bakicam dedi ben oyle bisey gormuyorum dedi gittim direk nipty yaptir dedi. Sonra 1 hafta sonra o felaket doktora gittim ucretsiz muayene hakkim var diye cocugun 12 cikmasi gerekiyordu 12+6 dedi birde 3 hafta sonre yine gel diyo. Elimden gelse hic birine gitmicem ama insan kendini mecbur hissediyor.
Benim daha evvelden dusuk oldu iki tane sonra histerekopi falan oldum doktorum ikiliyi onermedi sen direk nipty yaptir dedi. Bende yaptirdim ama bazen diyorum cok mu panik yapip testlerle ugrasiyoruz olacak olanin onune gecemeyiz ki. Doktorlara kiziyorum bazen hemen amniyosentez yok bilmem ne insanlari tedirgin ediyorlar zaten hassas bir donem veriyorlar elimize kagitlari eve git dusun dur.
Basima ne geldi gecen hafta anlatayim hemen benim doktor ameliyat oldu bizde ikili yaptiralim kotu cikarsa nipty yaptiririz dedik. Doktor olmadiginfan baska doktora gittik. Gittigimiz doktor bu cocuk 11 haftalik dedi rahimin duvarlari pul pul olmus kabarmis sen cocugu calkalamissin dedi. Ben agla agla öldum tabi kendi doktoruma yazdim. Ultrason resmini attim. Pazartesi gel ben bakicam dedi ben oyle bisey gormuyorum dedi gittim direk nipty yaptir dedi. Sonra 1 hafta sonra o felaket doktora gittim ucretsiz muayene hakkim var diye cocugun 12 cikmasi gerekiyordu 12+6 dedi birde 3 hafta sonre yine gel diyo. Elimden gelse hic birine gitmicem ama insan kendini mecbur hissediyor.
İndirect coombsCanım ilk doğumunda aşı olmuşmuydun. O minik aşı o kadar cok işe yarıyorki. Ben işte o aşıyı olamadığım için risk altındayım..
Canım indirect coombs test sonucun pozitifmi çıkmıştı.Canım ilk doğumunda aşı olmuşmuydun. O minik aşı o kadar cok işe yarıyorki. Ben işte o aşıyı olamadığım için risk altındayım..
Kime gidiyodun canimIstanbulda oturuyorsan benim doktoruma bi gözük istersen çok detaylı inceliyor.. gereksiz hiç bir test istemiyor.
Benim kanama sebebini de o buldu
Kime gidiyodun canim
15+5 im arada kasık ağrım iki gündür de vajina ağrım varmerhaba kızlar
sürekli kasık ağrınız oluyormu 15.haftada ????
15+5 im arada kasık ağrım iki gündür de vajina ağrım var
Eskiden batıyor gibi de oluyordu ama iki gündür genel bi ağrı var vajina girişimdeVajina agrisi nasil ara ara icten hafif bise batiyor gibi oluyor bende 2 gundur
Eskiden batıyor gibi de oluyordu ama iki gündür genel bi ağrı var vajina girişimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?