2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Benim daha evvelden dusuk oldu iki tane sonra histerekopi falan oldum doktorum ikiliyi onermedi sen direk nipty yaptir dedi. Bende yaptirdim ama bazen diyorum cok mu panik yapip testlerle ugrasiyoruz olacak olanin onune gecemeyiz ki. Doktorlara kiziyorum bazen hemen amniyosentez yok bilmem ne insanlari tedirgin ediyorlar zaten hassas bir donem veriyorlar elimize kagitlari eve git dusun dur.
Basima ne geldi gecen hafta anlatayim hemen benim doktor ameliyat oldu bizde ikili yaptiralim kotu cikarsa nipty yaptiririz dedik. Doktor olmadiginfan baska doktora gittik. Gittigimiz doktor bu cocuk 11 haftalik dedi rahimin duvarlari pul pul olmus kabarmis sen cocugu calkalamissin dedi. Ben agla agla öldum tabi kendi doktoruma yazdim. Ultrason resmini attim. Pazartesi gel ben bakicam dedi ben oyle bisey gormuyorum dedi gittim direk nipty yaptir dedi. Sonra 1 hafta sonra o felaket doktora gittim ucretsiz muayene hakkim var diye cocugun 12 cikmasi gerekiyordu 12+6 dedi birde 3 hafta sonre yine gel diyo. Elimden gelse hic birine gitmicem ama insan kendini mecbur hissediyor.

Acaba benimki de kız mi???Ben de oyle dusunuyorum..Ama kız da demiyor..:))Benim doktorum baya temkinli sanirim.

Bende ilk hamileliğimde magnezyum için bol bol muz ve sade soda tüketmiştim, ona rağmen yine kramp oluyordu magnorm diye bir magnezyum takviyesi kullanmıştım, son trimestardaydı.
Bence de iyotlu tuz zaten en sağlıklısı

Acaba benimki de kız mi???Ben de oyle dusunuyorum..Ama kız da demiyor..:))Benim doktorum baya temkinli sanirim.
Hayal kırıklığı yaşanmaması adına doktorların bence temkinli davranması gayet iyi oluyor, ben kızıma hamileyken 12. haftamda ikili test usg sırasında öğrendim, şimdi ki bebeğimi de aslında daha 12. haftada öğrenmiştim.
Yine aynı perinatalog yapmıştı ve cinsiyette yanılmıyor hatun

Uzun zmandan sonra meraba kızlar. Bende sessiz takipcilerdenim. Yazdıklarınızı okuyorum ama ben yazamadim. Benmde dün kontrolüm vardı. Bi oğlum daha olacak nasip olursa. Bu arada canım baya sıkıldı. Doktor amniyotik bant görüntüsü var dedi. Bebekten uzaktaymış zarar vermez şu ana ama takip edicem dedi. Aynı zamanda da rahimde hunilesme oluşmuş. Yani rahim kasılması varmış. Dinlen kendini yoruyorsun dedi. O değil de şu bant olayı canımı sıktı baya...

Rahim kapalı kutu gibi canım, doktorlar herşeyi usg'den maalesef %100 göremiyorlar, dediğin gibi testler de tamamen olasılık adına risk belirliyor. Otomatik olarak tamamen belirlenmiş verilere dayalı hesaplama yöntemi sadece bir çoğu
Benim ofisten bir arkadaşım da geçen yıl detaylı için gittiği doktor demiş ki geçen bir hastam geldi, 38. haftada down tespit ettik demiş, bunun gibi çok örnekler var, Allah büyüktür; elimizden dua etmekten ve dikkat etmekten başka birşey gelmiyor maalesef.

Istanbulda oturuyorsan benim doktoruma bi gözük istersen çok detaylı inceliyor.. gereksiz hiç bir test istemiyor.
Benim kanama sebebini de o buldu

Canım ilk doğumunda aşı olmuşmuydun. O minik aşı o kadar cok işe yarıyorki. Ben işte o aşıyı olamadığım için risk altındayım..
İndirect coombs
Canım ilk doğumunda aşı olmuşmuydun. O minik aşı o kadar cok işe yarıyorki. Ben işte o aşıyı olamadığım için risk altındayım..
Canım indirect coombs test sonucun pozitifmi çıkmıştı.

Ya valla uzatmicam gereksiz bi gerginlik olsun istemiyorum üzerine alınıyorsan yapacak biseyim yok üstelik dalga geçtiğimi düşündüysen özür de dilerim dedim daha fazla bisey solemicem ne demek istediğimi nasıl anlamak isteyen ole anlamıştır ztn burdaki diğer arkadaşlar adına uzatmak istemiyorum

Kime gidiyodun canim

Jinekolog Dr.Ahmet Eren kuzum adam gercekten işinde çok iyi..

Medipol Megaya gidiyordum kanama kahveye dönünce onemsemedi doktor.. eski kan dedi sebebi ya bulamadi ya soylemedi. Bebege kalp atisina bakip 5 dk yolladi

Sonra Ahmet beye gittim çok detayli herseyi inceledi hatta bize de gosterdi plasentanin yerini.. dogumun nasil olmasi gerektigini herseyi anlatti
Hatta rahim maketi uzerinde bile esimle bana anlatti durumu. Adam zaten çok rahat .. onun rahatligi seni de rahatlatıyor

Bilmiyorum ben cok memnun kaldim.. dogumuma o girecek diye icimde cok rahat

valla kızlar açık konuşmak gerekirse bu gruptaki bazı şeylere canım sıkılmıyor değil, bi soru soruyoruz o da kötü olumsuz

endişe olabilecek bişey deği,l,bir kişi anca yazıyor yada yazmıyor. bu grubun amacı ne anlamadım hala . ben elimden

geldiğince işimden fırsat bulup yazmaya çalışıyorum ama görüyorum çoğunuzda o yok. kusura bakmayın cevap vermek

zorunda hiç değilsiniz fakat birbirimize destek olmak güzel şeyler paylaşmak halden anlamak daha önemli bana göre.

ama böyle olunca ne okumak nede yazmak istiyorum. böyle düşündükten sonra da yazmam sanırım zaten. siz kendi

içinizde gruplaşmış ve kendi kendinizin sorularını cevaplıyorsunuz sadece. hal böyle oluncada kendimi sanki alakasız bir

foruma gebelikle ilgili soru sormuş gibi hissediyorum. hepiniz allaha emanet olun. umarım hepinizde sağlıklı sorunsuz bir

gebelik geçirirsiniz.

Eskiden batıyor gibi de oluyordu ama iki gündür genel bi ağrı var vajina girişimde

Ben baktım kuzum netten bebek büyüdükce normal yazıyor.. hatta baska bi konuda bir cok kadin bu haftalarda bu agriyi hissediyordu.
Doktor kontrolume de baya var .. yine insanın kafası takılıyor ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…