2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok kuzum annem birakmadi eve gideyim..ona geldim Yatiyrm bol bol herseyi annmle kardesim yapiyr vala..su ck onemli gercektnn iciyrm kuzumm tskr edermm

Sayfalar çok hızlı ilerliyor.. ben bana biri yazdığında bile görmüyorum bir sürü bildirim geliyor.
Kimse kasıtlı böyle bir şey yapmaz.. kimse kimseyi tanımıyor ki gruplaşma olsun.
Sorulan soruya, gören ve bilgisi olan cevap verir.. bilmeyen zaten niye cevaplasın.

Eğer acil bi durumda etiketleme ve alıntılama yönetimini kullan öyle daha iyi görünüyor.. diğer türlü çok fazla yazının arasında kaybolabiliyor

Aynn kuzumm hastane gercektn zorluyodu bni kendime geldimm sukurler olsn..kanamalarla yasamaya da alistm :) saglikla gelsin miinikler insallah cekeriz napalim..guzel dilekelrin icin ck ck tskr ederm cnm bnm Allah razi olsn hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah

Ben baktım kuzum netten bebek büyüdükce normal yazıyor.. hatta baska bi konuda bir cok kadin bu haftalarda bu agriyi hissediyordu.
Doktor kontrolume de baya var .. yine insanın kafası takılıyor ister istemez
Mesela ben zonklamayı sordum doktor mantardan olur dedi hiç önemsemedi batma benim de oluyordu o d rahim büyümesinden oluyormuş ama ağrıyı yaşayınca moralim bozuldu ağrı da yazıyor muydu nette

canım benim demek istedigim o değil mesela yazmışım boy kilo hepinizde kontrole gittniz illa ki bilgi sahibisiniz. illa hepinizi tek tek alıntılamalı mıyım bunun için . üzülüyorum görmezden gelinmesine aktif olmasam arada bir yazsam anlarım ama genel olarak herkesi cevaplıyorum bi fikrim olmasa bile bilemiyorum elbet bilen yazar diyorum o da bi cevap sonuçta değil mi . ha bunu ben yapıyorum diye kimse yapmak zorunda da değil zaten .

Mesela ben zonklamayı sordum doktor mantardan olur dedi hiç önemsemedi batma benim de oluyordu o d rahim büyümesinden oluyormuş ama ağrıyı yaşayınca moralim bozuldu ağrı da yazıyor muydu nette

Evet evet rahimde ağrı batma bunlar yaziyordu.. sonra o dedigim konuya baktim bir suru kadin yaşamis yazmis.
Ya doktorlarda ayri cins mantardan olur nedemek? Insan inceler, bakar öyle teşhis koyar.. ben kronik vajinal enfeksiyon sorunu yaşadım o yüzden bu batma ağrı benim için cok önemli bir konu baya baktım netten bir cok kadin bu haftalarda yasamis.
Hatta karin agrisi da yasaniyormus bebek yukari dogru cikmaya basladikca
Ama yine doktoruma soracagim bende tedbiri elden birakmamak lazim

Kaşıntı var mı sende? Mantar kaşıntı da yapar

Bugün gidicem Dr çıktığımda yazarım canim

Biz daha hiç boy kilo konuşmadık doktorla haftasıyla uyumlu mu gelişimi bitek ona bakıyor

Ck sagl cnm sabah aksm progestan igne vuruluyrmm
Bugün 7.progestan iğneyi olacağım ben de. Hem hap hem iğne verdi doktor. Yarın kontrolüm var bakalım. Umarım tez vakitte iyileşiriz. Mosmor oldum iğneden

Canım bilmiyorumki. Ama profa geçeceğim. O daha doğru bilir heralde.

Bence de görün cnm. Fetal DNA zaten kromozomsal detayları veriyor niye amniyosentez yapılsın ki? Hatta bu da tatmin etmezse başka doktora daha görün.

Kuzum inan senin o sordugun soruyu simdi biri alintilamis öyle gördüm.. ust uste cok yazilinca arada kayboluyor iste boyle..

Ben gecen hafta gittigim icin suan guncel kilo boyunu bilmiyorum hic

Günaydın .. Bhcg mom değerin yüksesk olmadığı ve ense kalınlığı da normal olduğu için Sonucun down sendromu açısından yüksek risk içermiyor. Papp-a plesentadan kaynaklanan, dolayısıyla sadece gebelikte ürettilen protein yapıda bir madde. Plesantadaki her hangi bir sorun Pappa nın düşük seviyede kana geçmesne sebep olabiliiyor. İşte bundan dolayıdır ki doktorlar erken doğumla vs bağdaştırıyorlar. İyi bir Perinatolog dr Plesantanı incelesin şahsi fikrim.

Kuzum ne gruplasmasi ben hic ole bisi gormedim alinganlik yapmissin sorunu sorali daha ne kdr olmuski cvp verilsin

Kuzum inan senin o sordugun soruyu simdi biri alintilamis öyle gördüm.. ust uste cok yazilinca arada kayboluyor iste boyle..

Ben gecen hafta gittigim icin suan guncel kilo boyunu bilmiyorum hic
olsun peki sorun değil. ben sıkıntımı içimde tutmak istemediğim için yazmak istedim. belki bişeyler değişir umuduyla

Ahh ahh kuzum kac 7 vuruldum ben artk donemiyrm sagima soluma o derece annelik boyle bir sey ki hala diyrm sipa iyi olsun da onenli degil su gunler bi gecseydi hamileligin tadini bi alsaydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…