Yok kuzum annem birakmadi eve gideyim..ona geldim Yatiyrm bol bol herseyi annmle kardesim yapiyr vala..su ck onemli gercektnn iciyrm kuzumm tskr edermmGünaydın kızlaarrr ♥
Maşallah canım .
Benim de %25 genetik %15 fiziksel , toplamda %40 lik riskim var. Okursam kötü olurum, çok karışırım diye bu forumdan bi kaç örnek okuyup bıraktım. Her şeyin yolunda gideceğine inanıyorum. sadece olumsuza da alışmaya çalıştım. Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :)
Sağolasın canım. 17+5 olduk bugün. ♥
Şişkinlik olunca daha bi şişiyorvalla geçen hafta gittiğimde doktor 2 haftada yarım kilo almışsın. Aferin böyle devam dedi. Ayda 1 alacaksın dedi. Dün akşam tartıldım. Geçen salıdan bu salıya 1 kilo almışım bi haftada haftaya perşembe randevum. Doktor iyi paylayacak beni ay hep aynı şeyleri yiyorum. 1 haftada nasıl 1 kilo aldım anlamadım yaaa
Çok şükür canım. Evde de kendini yorma. Tedbiri elden bırakma canım. Allah ın izniyle hiç bi şey olmayacak. Sağlıkla kucağına alacaksın. Bol su içmeyi ihmal etme
valla kızlar açık konuşmak gerekirse bu gruptaki bazı şeylere canım sıkılmıyor değil, bi soru soruyoruz o da kötü olumsuz
endişe olabilecek bişey deği,l,bir kişi anca yazıyor yada yazmıyor. bu grubun amacı ne anlamadım hala . ben elimden
geldiğince işimden fırsat bulup yazmaya çalışıyorum ama görüyorum çoğunuzda o yok. kusura bakmayın cevap vermek
zorunda hiç değilsiniz fakat birbirimize destek olmak güzel şeyler paylaşmak halden anlamak daha önemli bana göre.
ama böyle olunca ne okumak nede yazmak istiyorum. böyle düşündükten sonra da yazmam sanırım zaten. siz kendi
içinizde gruplaşmış ve kendi kendinizin sorularını cevaplıyorsunuz sadece. hal böyle oluncada kendimi sanki alakasız bir
foruma gebelikle ilgili soru sormuş gibi hissediyorum. hepiniz allaha emanet olun. umarım hepinizde sağlıklı sorunsuz bir
gebelik geçirirsiniz.
Aynn kuzumm hastane gercektn zorluyodu bni kendime geldimm sukurler olsn..kanamalarla yasamaya da alistm :) saglikla gelsin miinikler insallah cekeriz napalim..guzel dilekelrin icin ck ck tskr ederm cnm bnm Allah razi olsn hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallahU Umithepvar gözünaydın tatlım. Şükür çıktın hastanedenne güzel annende de kalıyorsun bol bol dinlen keyfini çıkar. Çok sevindim senin için. Hastane zor geliyordu artık sana. Bundan sonra sağ salim geçer gerisi inşallah
Mesela ben zonklamayı sordum doktor mantardan olur dedi hiç önemsemedi batma benim de oluyordu o d rahim büyümesinden oluyormuş ama ağrıyı yaşayınca moralim bozuldu ağrı da yazıyor muydu netteBen baktım kuzum netten bebek büyüdükce normal yazıyor.. hatta baska bi konuda bir cok kadin bu haftalarda bu agriyi hissediyordu.
Doktor kontrolume de baya var .. yine insanın kafası takılıyor ister istemez
canım benim demek istedigim o değil mesela yazmışım boy kilo hepinizde kontrole gittniz illa ki bilgi sahibisiniz. illa hepinizi tek tek alıntılamalı mıyım bunun için . üzülüyorum görmezden gelinmesine aktif olmasam arada bir yazsam anlarım ama genel olarak herkesi cevaplıyorum bi fikrim olmasa bile bilemiyorum elbet bilen yazar diyorum o da bi cevap sonuçta değil mi . ha bunu ben yapıyorum diye kimse yapmak zorunda da değil zaten .Sayfalar çok hızlı ilerliyor.. ben bana biri yazdığında bile görmüyorum bir sürü bildirim geliyor.
Kimse kasıtlı böyle bir şey yapmaz.. kimse kimseyi tanımıyor ki gruplaşma olsun.
Sorulan soruya, gören ve bilgisi olan cevap verir.. bilmeyen zaten niye cevaplasın.
Eğer acil bi durumda etiketleme ve alıntılama yönetimini kullan öyle daha iyi görünüyor.. diğer türlü çok fazla yazının arasında kaybolabiliyor
Bana hic kilo solemediler daha kucuguz 2 hafta var aramizda :) tam 13 haftayi doldurdugu gun 70mm di boyuselam kızlar, kontrolde hangi haftada bebişlerinizin boyu ve kilosu neydi. yazabilir misiniz.
benim ki 15+4 de 121 gr 15 cm diumarım iyidir bebişimin kilosu
Mesela ben zonklamayı sordum doktor mantardan olur dedi hiç önemsemedi batma benim de oluyordu o d rahim büyümesinden oluyormuş ama ağrıyı yaşayınca moralim bozuldu ağrı da yazıyor muydu nette
Bugün gidicem Dr çıktığımda yazarım canimcanım benim demek istedigim o değil mesela yazmışım boy kilo hepinizde kontrole gittniz illa ki bilgi sahibisiniz. illa hepinizi tek tek alıntılamalı mıyım bunun için . üzülüyorum görmezden gelinmesine aktif olmasam arada bir yazsam anlarım ama genel olarak herkesi cevaplıyorum bi fikrim olmasa bile bilemiyorum elbet bilen yazar diyorum o da bi cevap sonuçta değil mi . ha bunu ben yapıyorum diye kimse yapmak zorunda da değil zaten .
Biz daha hiç boy kilo konuşmadık doktorla haftasıyla uyumlu mu gelişimi bitek ona bakıyorcanım benim demek istedigim o değil mesela yazmışım boy kilo hepinizde kontrole gittniz illa ki bilgi sahibisiniz. illa hepinizi tek tek alıntılamalı mıyım bunun için . üzülüyorum görmezden gelinmesine aktif olmasam arada bir yazsam anlarım ama genel olarak herkesi cevaplıyorum bi fikrim olmasa bile bilemiyorum elbet bilen yazar diyorum o da bi cevap sonuçta değil mi . ha bunu ben yapıyorum diye kimse yapmak zorunda da değil zaten .
anladım canım sağol cevabın için :)Bana hic kilo solemediler daha kucuguz 2 hafta var aramizda :) tam 13 haftayi doldurdugu gun 70mm di boyu
Bugün 7.progestan iğneyi olacağım ben de. Hem hap hem iğne verdi doktor. Yarın kontrolüm var bakalım. Umarım tez vakitte iyileşiriz. Mosmor oldum iğnedenCk sagl cnm sabah aksm progestan igne vuruluyrmm
Canım bilmiyorumki. Ama profa geçeceğim. O daha doğru bilir heralde.
canım benim demek istedigim o değil mesela yazmışım boy kilo hepinizde kontrole gittniz illa ki bilgi sahibisiniz. illa hepinizi tek tek alıntılamalı mıyım bunun için . üzülüyorum görmezden gelinmesine aktif olmasam arada bir yazsam anlarım ama genel olarak herkesi cevaplıyorum bi fikrim olmasa bile bilemiyorum elbet bilen yazar diyorum o da bi cevap sonuçta değil mi . ha bunu ben yapıyorum diye kimse yapmak zorunda da değil zaten .
tamam canım sağolBugün gidicem Dr çıktığımda yazarım canim
anladım canım küçük demek ki daha ondan söylememiştirBiz daha hiç boy kilo konuşmadık doktorla haftasıyla uyumlu mu gelişimi bitek ona bakıyor
Günaydın .. Bhcg mom değerin yüksesk olmadığı ve ense kalınlığı da normal olduğu için Sonucun down sendromu açısından yüksek risk içermiyor. Papp-a plesentadan kaynaklanan, dolayısıyla sadece gebelikte ürettilen protein yapıda bir madde. Plesantadaki her hangi bir sorun Pappa nın düşük seviyede kana geçmesne sebep olabiliiyor. İşte bundan dolayıdır ki doktorlar erken doğumla vs bağdaştırıyorlar. İyi bir Perinatolog dr Plesantanı incelesin şahsi fikrim.
Kuzum ne gruplasmasi ben hic ole bisi gormedim alinganlik yapmissin sorunu sorali daha ne kdr olmuski cvp verilsinvalla kızlar açık konuşmak gerekirse bu gruptaki bazı şeylere canım sıkılmıyor değil, bi soru soruyoruz o da kötü olumsuz
endişe olabilecek bişey deği,l,bir kişi anca yazıyor yada yazmıyor. bu grubun amacı ne anlamadım hala . ben elimden
geldiğince işimden fırsat bulup yazmaya çalışıyorum ama görüyorum çoğunuzda o yok. kusura bakmayın cevap vermek
zorunda hiç değilsiniz fakat birbirimize destek olmak güzel şeyler paylaşmak halden anlamak daha önemli bana göre.
ama böyle olunca ne okumak nede yazmak istiyorum. böyle düşündükten sonra da yazmam sanırım zaten. siz kendi
içinizde gruplaşmış ve kendi kendinizin sorularını cevaplıyorsunuz sadece. hal böyle oluncada kendimi sanki alakasız bir
foruma gebelikle ilgili soru sormuş gibi hissediyorum. hepiniz allaha emanet olun. umarım hepinizde sağlıklı sorunsuz bir
gebelik geçirirsiniz.
cnm yorma kendini yat dinlen15+5 im arada kasık ağrım iki gündür de vajina ağrım var
olsun peki sorun değil. ben sıkıntımı içimde tutmak istemediğim için yazmak istedim. belki bişeyler değişir umuduylaKuzum inan senin o sordugun soruyu simdi biri alintilamis öyle gördüm.. ust uste cok yazilinca arada kayboluyor iste boyle..
Ben gecen hafta gittigim icin suan guncel kilo boyunu bilmiyorum hic
Ahh ahh kuzum kac 7 vuruldum benBugün 7.progestan iğneyi olacağım ben de. Hem hap hem iğne verdi doktor. Yarın kontrolüm var bakalım. Umarım tez vakitte iyileşiriz. Mosmor oldum iğneden
Bence de görün cnm. Fetal DNA zaten kromozomsal detayları veriyor niye amniyosentez yapılsın ki? Hatta bu da tatmin etmezse başka doktora daha görün.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?