2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya ister istemez algıda seçicilk oluyor özellikle de bir problem varsa ona odaklanıyor diğer şeyleri göremiyorsun bile...Kimse özellikle yapmıyrdur eminim, ben mesela ilk defA 2014 de kızıma hamileyken tanıştım bu platformla, o dönem yazmmışım paylaşmışım bişeyler.. Şimdi tekrar hamile olunca dün aklıma burası geldi bi şifreyi deniyim dedim doğru hatırlmaşım. İkili testimin sonucuyla ilgili endşemden dolayı acaba benzer durumda olanlar var mıdır diye yazdım. Buna odaklanmıştım yavaş yavaş açılıyorum

kızlar dünde kuzen benim canımı sıktı aslında kız kötü birşey demedi öğretmen kendi dediki ortam çok kötü gençler iğrenç benimde kızım var çok korkuyorum evladım neler görecek napıcam dedi.
ula ben 2. ciye hamileyim zate kurgulamamak için neler yapıyorum.
bu dünyaya gtirmesemiydim sorusu hep vardı bide o öyle dedi hakket ya dedim ben napcam
biz hamileler iyice uçtuk bence

Sprey boyalar yıkayınca çıkıyor sanırım dimi... İki kutu her zamanki boyamdan aldım cesaretim gelince diplere çok yedrmemeye çalışarak boyatıcam :)

bende 2015 ağustos annesi grubundaydım
hala telefonda ve instagramda görüşüyoruz
çok seviyorum özellikle 2 kişiyi sanki yüzyüze görüşmüşüm gibi enerjileri var grup acaip sıcaktı ama
oraylada kıyaslayınca banada anormal geldi yüzeysel kaldı burası oraya göre

Şahsen ben bitkisel boya aldim.onunla boyayacağım.ilk gebeligimde 20. Haftada boyamıştım.simdi beyazlarım çok belli olduğu için daha fazla beklemicem acikcasi.zaten doktorumda onay verdi.

gruplaşmadan kastımı marmelat2 tam olarak açıklamış ve bende yanlış anlamlar olmasın diye tekrardan açıkladım. neden diger yazıklarımı okumak yerine bir lafımı seçip algı yaratıyorsunuz ki bende bunu anlamadım. bende senin gördügüm sorularına bilgim olsa da olmasa da yazıyordum hatırlarsan

Doğru söylüyorsun canım ama işte yazamayana da diyemiyoz ortam gerilmesin diye ama işte herkes birbirine yardimci olmalı bence

Ya kucukken yine arkadas oluyorlar tabiki ama buyuduklerinde cinsiyet farkli oldugu icin herkes farkli yola gidiyor arkadaslar ediniyor. Kiz olsa belki en iyi arkadasi o olacak. Ama hayirlisini istemek lazm tabi belki hayirlisi boyleydi biz bilemeyiz ki

Yâ aslında herkesin aklından geçeni yada çevrede gördüğünü dile getirmiş ama inşallah biz gerekeni çocuğumuza verelim de gerisi Allaha emanet olsunlar

Ben 2015 mart annelerindeydim. Şimdi kızım 4 yaşında oldu o zmanda bazı endişeler yaşamışım hey gidi günler dedim mesajlarıma bakınca :) burası bir nevi gnlük oluyor dönüp dönüp okuyabilirsin :) ya ben bu gruptan da güzel enerji alıyorum bilmem ki

Kuzum boyle onemli sonuclar aldiginizda lutfen tek bir doktorla kalmayin. Internetten arastirip iyi bir doktora daha gorunun. Belki de farklli bir doktor o kadar da korkulacak birsey olmadigini soyleyecektir. Sen gonlunu ferah tut umarm korktugun olmaz

Ben 2012 hende 2013 annelerine buradan başlıyorum ilerleyen zamanda face'e taşınıyoruz gruplaşmalar başlıyo dağılıp gidiyo 4,5 kişi kalıyor görüştüğüm

nezer159 canım sana biraz hakverdim bende. Bende çoğu yazdığım msj a yorum alamıyorum sonrada arada kaynayıp gidiyor ve ben çok şükür olumsuz bir durum yaşamadım ama yaşarsam Allah korusun buraya yazmayı düşünmüyorum sessizce gruptan ayrılırım o kadar. Çünkü biri olumsuz bişey yazınca ben çok etkileniyorum okuldaki arkadaşlarım neden bu kadar stresli olduğumu rahat olmam gerektiğini söylüyolar sürekli ve ben stresimi burada okuduklarıma bağlıyorum kimseyi telaşlandırmaya evhamlandırmaya hakkımız yok bence. Şu da dikkatimi çekti ben bazen günlerce girmiyorum kimse beni sormuyoama başkaları girmese nerdesin merak ettim falan kıskanıyorum açıkçasıgeçen gün isim düşüncemi falan yazdım bir arkadaşımla yorumlaştık sadece diğerleri beğenip geçti.

Kuzum benimde attigim bircok seyw hic cevap verilmedigi oldu . Tabi insan bozuluor biraz yalan olmasin ama napalim kayniyor arada ya da herkes kendine gore daha onemli seylere cevap veriyor . Hamilelikten dolayi alingan ve duygusaliz biraz birbirimizi idare edicez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…