Ya ister istemez algıda seçicilk oluyor özellikle de bir problem varsa ona odaklanıyor diğer şeyleri göremiyorsun bile...Kimse özellikle yapmıyrdur eminim, ben mesela ilk defA 2014 de kızıma hamileyken tanıştım bu platformla, o dönem yazmmışım paylaşmışım bişeyler.. Şimdi tekrar hamile olunca dün aklıma burası geldi bi şifreyi deniyim dedim doğru hatırlmaşım. İkili testimin sonucuyla ilgili endşemden dolayı acaba benzer durumda olanlar var mıdır diye yazdım. Buna odaklanmıştım yavaş yavaş açılıyorumevet ikiliyle ilgili yüz yorum var arada ben foto atmışım kimse birşey demedi
bir çok kez beni heralde sevmediler sıkıntılımı buluyorlar acaba diye düşündüm
hak veriyorum sana dediğini yaşadım.ama takılmıyorum akışa bırak boşver herkesin algısıyla alakalı demekki
aynen canım,hakkımızı yemeyelim ikili yazışma dışında diger yazılanlara da cevap vermiştik :)nezer benziyoruz senle bi ara baya ikili yazışmıştık :)
Sprey boyalar yıkayınca çıkıyor sanırım dimi... İki kutu her zamanki boyamdan aldım cesaretim gelince diplere çok yedrmemeye çalışarak boyatıcam :)3 aya kadar bekledim, beyazlarım olduğundan diplere çok getirmeden boyadım. Bazı markaların geçici sprey boyaları var araştırabilirsin sadece görünen yere püskürtürsünçokta boyamak istemiyorum bi 3 ay daha boyamam.
bende 2015 ağustos annesi grubundaydımYa ister istemez algıda seçicilk oluyor özellikle de bir problem varsa ona odaklanıyor diğer şeyleri göremiyorsun bile...Kimse özellikle yapmıyrdur eminim, ben mesela ilk defA 2014 de kızıma hamileyken tanıştım bu platformla, o dönem yazmmışım paylaşmışım bişeyler.. Şimdi tekrar hamile olunca dün aklıma burası geldi bi şifreyi deniyim dedim doğru hatırlmaşım. İkili testimin sonucuyla ilgili endşemden dolayı acaba benzer durumda olanlar var mıdır diye yazdım. Buna odaklanmıştım yavaş yavaş açılıyorum
Şahsen ben bitkisel boya aldim.onunla boyayacağım.ilk gebeligimde 20. Haftada boyamıştım.simdi beyazlarım çok belli olduğu için daha fazla beklemicem acikcasi.zaten doktorumda onay verdi.Ya benim alakasız bir sorum var.. Saçı normalde boyalı olup da hamilelikte de boyatan var mı? ÖZellikle de sarı olan? 2 aydır boyamıyorum doktor 14. hafta dolsun sonra da organikle boyayablirsin çok sık olmadıkça dedi ama bi yandan da boaymanın şimdiye kadar tespit edilmiş kötü bir etkisi yok araştırmalarda dedi. siz ne yapıyorsunuz? Çok kötü görünmeye başladı artık moralimi bozuyor.
tabi beni habire komple bir sayfada görmek mümkünaynen canım,hakkımızı yemeyelim ikili yazışma dışında diger yazılanlara da cevap vermiştik :)
gruplaşmadan kastımıKizlar ben bu grupta asla gruplasma oldugunu dusunmuyorum..Sadece aktif bir grup ve cok hizli ilerliyor..Bazi mesajlar arada kaynayabiliyor.Ben de bebegimin ultrason fotosunu attim.Cinsiyeti ne olabilir dedim.Bir Allah in kulu cevap yazmadi.Begenildi sadece.Gittim baska gruba koydum.Ordan cevap aldim bir iki tane ama hic boyle dusunmedim..Ayni anda birkac konu konusuluyor.Herkesin yasadigi sorun ve hamilelik sureci farkli oldugu icin farkli sorular geliyor ayni anda..Ben okuyorum bilgim varsa cevapliyorum.Yoksa geciyorum.Bilenler cevaplasin diyorum..
Kuzum bu 3. ZatenNeyse üçüncü de olur belki kızının kız kardeşiBenim kız kardesim var çok güzel bişey eğer kızım olursa onunda kız kardeşi olmasını çok isterim ama tabiki Rabbim ne verirse bilemeyiz
ahahahah allahım yatabi beni habire komple bir sayfada görmek mümkün
Doğru söylüyorsun canım ama işte yazamayana da diyemiyoz ortam gerilmesin diye ama işte herkes birbirine yardimci olmalı benceaynen işte yalnız değilmişim , demekki ufakta olsa bu grupta iletişim bozukluğu var ve çözümlenmesi gerek yoksa ilerleyen zamanda sayı gittikçe azalacak gibi görünüyor. çünkü gerçekten canım sıkılıyor böyle olmasına. bu grupta ne için varız amacımız ne , ne diye girip okuyup yazıyoruz bunları gerçekten anlamamız gerek.
Ya kucukken yine arkadas oluyorlar tabiki ama buyuduklerinde cinsiyet farkli oldugu icin herkes farkli yola gidiyor arkadaslar ediniyor. Kiz olsa belki en iyi arkadasi o olacak. Ama hayirlisini istemek lazm tabi belki hayirlisi boyleydi biz bilemeyiz kibenim kız daha hamile değilken karnımı severdi kardeşim napıyo derdi ne olcak derdim erkek olcak derdi. tutturdu
o kız olursa nasıl bir cenneti yaşayacağını bilmiyor benimki
erkek geliyor sanki çok şey paylaşamayacaklar bi yanım buruk bilemedim ikiside hayırlı olsunlar inş
aynen öyle anlatmak istedigimde buydu. aynı durumdan muzdarip olanlar anlıyor zatenDoğru söylüyorsun canım ama işte yazamayana da diyemiyoz ortam gerilmesin diye ama işte herkes birbirine yardimci olmalı bence
Yâ aslında herkesin aklından geçeni yada çevrede gördüğünü dile getirmiş ama inşallah biz gerekeni çocuğumuza verelim de gerisi Allaha emanet olsunlarkızlar dünde kuzen benim canımı sıktı aslında kız kötü birşey demedi öğretmen kendi dediki ortam çok kötü gençler iğrenç benimde kızım var çok korkuyorum evladım neler görecek napıcam dedi.
ula ben 2. ciye hamileyim zate kurgulamamak için neler yapıyorum.
bu dünyaya gtirmesemiydim sorusu hep vardı bide o öyle dedi hakket ya dedim ben napcam
biz hamileler iyice uçtuk bence
Ben 2015 mart annelerindeydim. Şimdi kızım 4 yaşında oldu o zmanda bazı endişeler yaşamışım hey gidi günler dedim mesajlarıma bakınca :) burası bir nevi gnlük oluyor dönüp dönüp okuyabilirsin :) ya ben bu gruptan da güzel enerji alıyorum bilmem kibende 2015 ağustos annesi grubundaydım
hala telefonda ve instagramda görüşüyoruz
çok seviyorum özellikle 2 kişiyi sanki yüzyüze görüşmüşüm gibi enerjileri var grup acaip sıcaktı ama
oraylada kıyaslayınca banada anormal geldi yüzeysel kaldı burası oraya göre
Kuzum boyle onemli sonuclar aldiginizda lutfen tek bir doktorla kalmayin. Internetten arastirip iyi bir doktora daha gorunun. Belki de farklli bir doktor o kadar da korkulacak birsey olmadigini soyleyecektir. Sen gonlunu ferah tut umarm korktugun olmazkizlar aglamakdan helak oldum. bu doktorada gosterdim.2 li test sonucumu. papp a degerin dusuk diger hersey normal dedi. o degerde erken doguma preeklampiye neden olurmus. eger bebek uyusmazlikdan etkilenirse normal yogun bakimlarda bisey yapamazmis universite hastaneleri belki dedi. 3 lu teste gore amniyosentez yapilacakmis.cinsiyeti goremedi ama tum organlarina bakti herseyi normal dedi. haftaya yine kontrol. indirrkt coombs testi ueniledi.
Ben 2012 hende 2013 annelerine buradan başlıyorum ilerleyen zamanda face'e taşınıyoruz gruplaşmalar başlıyobende 2015 ağustos annesi grubundaydım
hala telefonda ve instagramda görüşüyoruz
çok seviyorum özellikle 2 kişiyi sanki yüzyüze görüşmüşüm gibi enerjileri var grup acaip sıcaktı ama
oraylada kıyaslayınca banada anormal geldi yüzeysel kaldı burası oraya göre
Benimde 3.Kuzum bu 3. Zatencocuk dusunmuyorum daha
Kuzum benimde attigim bircok seyw hic cevap verilmedigi oldu . Tabi insan bozuluor biraz yalan olmasingruplaşmadan kastımımarmelat2 tam olarak açıklamış ve bende yanlış anlamlar olmasın diye tekrardan açıkladım. neden diger yazıklarımı okumak yerine bir lafımı seçip algı yaratıyorsunuz ki bende bunu anlamadım. bende senin gördügüm sorularına bilgim olsa da olmasa da yazıyordum hatırlarsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?