Aaa bak o konuda bende sana hak veririmnezer159 canım sana biraz hakverdim bende. Bende çoğu yazdığım msj a yorum alamıyorum sonrada arada kaynayıp gidiyor ve ben çok şükür olumsuz bir durum yaşamadım ama yaşarsam Allah korusun buraya yazmayı düşünmüyorum sessizce gruptan ayrılırım o kadar. Çünkü biri olumsuz bişey yazınca ben çok etkileniyorum okuldaki arkadaşlarım neden bu kadar stresli olduğumu rahat olmam gerektiğini söylüyolar sürekli ve ben stresimi burada okuduklarıma bağlıyorum kimseyi telaşlandırmaya evhamlandırmaya hakkımız yok bence. Şu da dikkatimi çekti ben bazen günlerce girmiyorum kimse beni sormuyo ama başkaları girmese nerdesin merak ettim falan kıskanıyorum açıkçası geçen gün isim düşüncemi falan yazdım bir arkadaşımla yorumlaştık sadece diğerleri beğenip geçti.
Valla bende 27 yasindayim bende şu saatten sonra kafam çocuk kaldirmaz diyorumBenimde 3.Birdaha 35 yaş sonrası stresi yaşayamam
Maşallah çokgüzel yaaBende Mart 2010 la başladım buraya çok güzel arkadaşlıklar edindik halada görüşüyoruz yüzyüze sürekli haberlsiyoruz hem Whatsapp tan hem face ten sonrasında bir sürü kardeşler oldu ailemiz genisledi
ya yemin ederim işte demekki tek değilim genel bi sorun var . oysa ki birisi 2 gün yazmadıgında merak edip etiketlesek birbirimizi. ya bilmiyorum belki de yapım gereği böyleyim samimi olmayı seviyorum huyum bu uzak kalamıyorum. cevap alamadıgım zaman ağlayasım geliyor desem inan. :) ama napıym ifade etmek istedim sorunumu görüyorum ki çok kişi de aynı düşünce var :) beni anladıgın için sana çook teşekkür ederim :)nezer159 canım sana biraz hakverdim bende. Bende çoğu yazdığım msj a yorum alamıyorum sonrada arada kaynayıp gidiyor ve ben çok şükür olumsuz bir durum yaşamadım ama yaşarsam Allah korusun buraya yazmayı düşünmüyorum sessizce gruptan ayrılırım o kadar. Çünkü biri olumsuz bişey yazınca ben çok etkileniyorum okuldaki arkadaşlarım neden bu kadar stresli olduğumu rahat olmam gerektiğini söylüyolar sürekli ve ben stresimi burada okuduklarıma bağlıyorum kimseyi telaşlandırmaya evhamlandırmaya hakkımız yok bence. Şu da dikkatimi çekti ben bazen günlerce girmiyorum kimse beni sormuyo ama başkaları girmese nerdesin merak ettim falan kıskanıyorum açıkçası geçen gün isim düşüncemi falan yazdım bir arkadaşımla yorumlaştık sadece diğerleri beğenip geçti.
Ben zaten google dan giriyorum uygulama yok bende cunku indirdim uygulamayi baktim ki hic bildirim haberi gelmiyor geri sildimHenüz isimlerimizi bile bilmediğimiz için birde şu aralar sürekli testlerden konuştuğumuz için genel sohbetler edemiyoruz birde TLF na bildirim gelmiyor uyuz oluyorum arada yazdinizmi diye bakıyorum
Aynen canım o çatalı ne görmek ne oturmak hiçbir şekilde istemiyorum.Valla bende 27 yasindayim bende şu saatten sonra kafam çocuk kaldirmaz diyorumzaten doktorla da konustum dogum sirasinda 10 yıllık spiral takin dedim olur dedi tabi 40 in cikinca gelip taktirman daha iyi dedi de biraz cekiniorum alttan muayeneden
maşallah kız 3. isteyerekmi oldu 1 kız bir oğlandı dimiKuzum bu 3. Zatencocuk dusunmuyorum daha
haaahh ağzın bal yesin alera, gruplaşmadan kastım buydu vallahi. ama napıym içimde duracağına yazayım dedim. aslında sadece kendine göre daha önemli şeylere cevap vermek yerine genel olarak yazılsa daha iyi insan harbi bozuluyor :)Kuzum benimde attigim bircok seyw hic cevap verilmedigi oldu . Tabi insan bozuluor biraz yalan olmasinama napalim kayniyor arada ya da herkes kendine gore daha onemli seylere cevap veriyor . Hamilelikten dolayi alingan ve duygusaliz biraz birbirimizi idare edicez artık
evet böyleymiş kızıma arkadaş olsun diye yaptım ama erkek çok uzaklaşıyor ne bileyim nasip kısmetYa kucukken yine arkadas oluyorlar tabiki ama buyuduklerinde cinsiyet farkli oldugu icin herkes farkli yola gidiyor arkadaslar ediniyor. Kiz olsa belki en iyi arkadasi o olacak. Ama hayirlisini istemek lazm tabi belki hayirlisi boyleydi biz bilemeyiz ki
Seninle benziyoruz kuzum bende önemsenmek isterim görmezden gelinmek beni çok üzer. Bnm dikkatimi çeken şey seninde çekmiş sürekli aynı kişilere aynı kişilerden yorum geliyor belki kasti değildir ama bende farkettim cnmya yemin ederim işte demekki tek değilim genel bi sorun var . oysa ki birisi 2 gün yazmadıgında merak edip etiketlesek birbirimizi. ya bilmiyorum belki de yapım gereği böyleyim samimi olmayı seviyorum huyum bu uzak kalamıyorum. cevap alamadıgım zaman ağlayasım geliyor desem inan. :) ama napıym ifade etmek istedim sorunumu görüyorum ki çok kişi de aynı düşünce var :) beni anladıgın için sana çook teşekkür ederim :)
benim ve nezerin dediklerine cev vermişim bu mes da :)))nezer159 canım sana biraz hakverdim bende. Bende çoğu yazdığım msj a yorum alamıyorum sonrada arada kaynayıp gidiyor ve ben çok şükür olumsuz bir durum yaşamadım ama yaşarsam Allah korusun buraya yazmayı düşünmüyorum sessizce gruptan ayrılırım o kadar. Çünkü biri olumsuz bişey yazınca ben çok etkileniyorum okuldaki arkadaşlarım neden bu kadar stresli olduğumu rahat olmam gerektiğini söylüyolar sürekli ve ben stresimi burada okuduklarıma bağlıyorum kimseyi telaşlandırmaya evhamlandırmaya hakkımız yok bence. Şu da dikkatimi çekti ben bazen günlerce girmiyorum kimse beni sormuyo ama başkaları girmese nerdesin merak ettim falan kıskanıyorum açıkçası geçen gün isim düşüncemi falan yazdım bir arkadaşımla yorumlaştık sadece diğerleri beğenip geçti.
ya inanır mısın okudugum gördügüm herkese yazıyorum belki sana öyle denk gelmiştir. bak şu fetal dna ikili test riski degerleri anlamadıgım için yazmıyorum ( onuda sonucum elimde olsa yazarım fakat dr kagıdı vermedi norml degerler dedi sadece) ama onun harici her şekilde yazıyorum canım :)Seninle benziyoruz kuzum bende önemsenmek isterim görmezden gelinmek beni çok üzer. Bnm dikkatimi çeken şey seninde çekmiş sürekli aynı kişilere aynı kişilerden yorum geliyor belki kasti değildir ama bende farkettim cnm☺
aynen öyleyim canım bu huyumu burayada yansıttım sonunda :) ama galiba çoğumuzda aynı sorun var öyle olsa hepsi de yazdıklarımın tersini yazardı diye düşünüyorum. o zaman bn kendimde hata arar, sizlere hak verirdimbenim ve nezerin dediklerine cev vermişim bu mes da :)))
demekki var birşey kızlar sayı gittikçe artıyor.
nezer159 sende benim gibi duygusalsın kardeşin gibi konuşsun ilgilensin istiyorsun gerçekçi yürkten olmak istiyorsun aynı ben ama üzülme zamanla olucaktır kuzum
valla bende inanılmaz gerçekçi olmayı ilgi görmeyi sıcacık olmayı seviyorum.aynen öyleyim canım bu huyumu burayada yansıttım sonunda :) ama galiba çoğumuzda aynı sorun var öyle olsa hepsi de yazdıklarımın tersini yazardı diye düşünüyorum. o zaman bn kendimde hata arar, sizlere hak verirdim
Neden yanlis anladinizki yazdigimi???Ben ne algisi olusturmaya calistim tam olarak??Bosbir alinganliginiz var şu an..Herkes hassas doneminde sadece siz degilsiniz.Oyle bir durumun olmadigini,sayfanin hizli ilerledigini ve o yuzden bazi sorulara cevap verilmedigini soyledim..Benim hicbir yazdigima cevap verilmedi mi dedim?? Bilgim ve tecrubem varsa yaziyorum dedim.Siz bilginiz olmayana da cevap verebilirsiniz..Ona da ben karisamam..Yok yere tartisma olmasin.gruplaşmadan kastımımarmelat2 tam olarak açıklamış ve bende yanlış anlamlar olmasın diye tekrardan açıkladım. neden diger yazıklarımı okumak yerine bir lafımı seçip algı yaratıyorsunuz ki bende bunu anlamadım. bende senin gördügüm sorularına bilgim olsa da olmasa da yazıyordum hatırlarsan
ya yemin ederim işte demekki tek değilim genel bi sorun var . oysa ki birisi 2 gün yazmadıgında merak edip etiketlesek birbirimizi. ya bilmiyorum belki de yapım gereği böyleyim samimi olmayı seviyorum huyum bu uzak kalamıyorum. cevap alamadıgım zaman ağlayasım geliyor desem inan. :) ama napıym ifade etmek istedim sorunumu görüyorum ki çok kişi de aynı düşünce var :) beni anladıgın için sana çook teşekkür ederim :)
Yok kuzum isteyerek degil afedersin ozel olacak biraz ama geri cekerek korunuyorduk yani hic kacirmadikta nasil oldu anlamadm doktor da iliski sirasinda da gidebilior 1 2 damla dedi oyle olmuş sanirim.maşallah kız 3. isteyerekmi oldu 1 kız bir oğlandı dimi
ay süper inş bu kızdır yaaaYok kuzum isteyerek degil afedersin ozel olacak biraz ama geri cekerek korunuyorduk yani hic kacirmadikta nasil oldu anlamadm doktor da iliski sirasinda da gidebilior 1 2 damla dedi oyle olmuş sanirim.evet 1 kiz bir oglan cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?