2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
boyayla ilgili yazmışsınız kızlar . Bende de boya var beyazlarım olduğu için ama boya yapmayacağım. Kına düşünüyorum. Koyu olacak şekilde içine bir şeyler katacağım ki sene de bir defa falan yapardım zaten. Emzirme dönemi falan da derken kınayla bir kaç sene gideceğim. Bakalım

[/QUOTE]
Ben de farkindaysaniz onu yazdim.Yazdigimin aynisi ile bana cevap vermissiniz.Herkes adina herkesin hamilelik surecinin ve sorunlarinin farkli oldugunu,surekli farkli sorular geldigini soyledim.Benim tiroidlerimle ilgili sikintim var bunla ilgili soru yonellttim.Sadece tiroidi olanlar cevap verdi.Normal ve hakli olarak.Sadece bunu soyledim.

Evet tabi haklisin kuzum birbirimizi arkadas olarak gordugumuz icin eksikligimiz hissedilsin yazdiklarimiza onem verilsin istiyoruz neyse yazildigina gore herkes dikkat eder artik

arkadaşlar tartışılcak bir durum yok.
nezer159 in söyledikleri bikaç kişinin de yorumlamasıyla doğru bulundu.
gruplaşma yanlış cümle oldu demek istediği o deil tamamen duygusal yaklaışmıyor samimiyet oluşmadı gibi şeyler aslında. ve oda bende bildiğimiz şeye sadece cev veriyoruz. ikiliden anlamam onu yazana birşey diyemiyorum. sonuçu kötüyse dua edip atıyorum mesela.
sende ısrarla grupta birşey yok dedin ya bu sana göre sayfalar evet çok hızla gidiyor bende yetişemiyorum
ama arada yapılan bir çok şey kolay kaynıyor bende çözemedim.
lütfen kırılmayalım başındayız hepimiz kötü süreç geçirdik 2. dönemde güzel olacaktır eminim.

bende koç burcuyum . huyumu değiştiremiyorum keşke biraz rahat olabilsem ahh ne güzel olurdu . yok illa kafamda atıp tutup durmalıyım.
o arızayı okudum ama cevap veremedim korktum spamlanırım diye bide böyle bi ötleğim :):)

Geçen bende isim hakkında yazdım bana da kimse bişey yazmadı.Demekki begenmdiler diye düşündüm.
Ben de bunu soyluyorum.Grubumuz guzel bir grup.Aktif oldugu icin arada gormeyebiliyoruz,birbirimizi onemsemedigimiz icin degil dedim ama o da yanlis anlasildi..
Benim de attigim mesajlarin kaynadigi oldu.Cunku ayni anda farkli konular konusulabiliyor dedim..Daha ne diyeyim bilmiyorum.

bence yükslenin başak senin koç okadar irdelemez yada belli etmez bilmem :)))

Haklısın

Valla ben dogum kontrol hapi kullandim 2 sene ara vermek icin biraktim basima bu geldi iste dogum kontrol hapi yasmin kullandim cok guzel korudu cidden. Aylik igneler fln var ama onlar emzirme doneminde yapilior mu bilmiorum kuzum

siz benim yazmış oldugum sözlerden sadece gruplaşma kelimesini alıp, ben bu grupta gruplaşma oldugunu düşünmüyorum derseniz ben bi algı yarattıgınızı düşünürm çünkü öyle oldu. ayrıca yazmışım oraya bilgim olmasa da yazıyorum, ben yazıyorum diye kimse de yazmak zorunda değil diye. sadece kendim hassas dönemde olmuş olsaydım cevap yazanın %90 ı bana katılmazdı

Israrla miii???Sadece bir kez yazdim :))) O da grubun tadi kacmasin.Grupta sorun yok.Sadece aktif bir grup dedim..
Birkac kisi tarafindan hakli bulundu falan demek ne oluyor anlamadim??:))(Komiksiniz gercekten
Karar verildi Siz haksizsiniz .Susun mu diyorsunuz??Gercekten yazilanlar bu kadar yanlis anlasilabilir..

Evet canım,baktım simdi dün yazmışım,kaynamis arada
evet kuzum bebn tek tek ne kadar okuyabildiysem oudum ama nezerin konuya yazmaktan yorum yapamadım
naz koymuşun ya çok nazlımı onu sorcaktım sana
bizde yiğit koycaz dün bende yazdım tek yorum alamadım :))
anlamadığım sayfada yazım görünüyor onu atlayıp başkasına cev nası veriliyor.
inatla arkadaş kasti deil diyor bencede deilde şaşıyorum yukarda gördün yazmışım altdakine yorum yapıon bana yazmıyon önemsenmek neresinde bunun haksızmıyım

Valla ben dogum kontrol hapi kullandim 2 sene ara vermek icin biraktim basima bu geldi iste dogum kontrol hapi yasmin kullandim cok guzel korudu cidden. Aylik igneler fln var ama onlar emzirme doneminde yapilior mu bilmiorum kuzum
en güzeli sevişmemek :))) hahahaha adamda böyle diyordu
şaka bi yana yandım ben oy oy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…