- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Ben de bunu soyluyorum.Grubumuz guzel bir grup.Aktif oldugu icin arada gormeyebiliyoruz,birbirimizi onemsemedigimiz icin degil dedim ama o da yanlis anlasildi..
Benim de attigim mesajlarin kaynadigi oldu.Cunku ayni anda farkli konular konusulabiliyor dedim..Daha ne diyeyim bilmiyorum.
inşallah canım aynen öyle canım anlayışın için çok sağoll :)Evet tabi haklisin kuzum birbirimizi arkadas olarak gordugumuz icin eksikligimiz hissedilsin yazdiklarimiza onem verilsin istiyoruzneyse yazildigina gore herkes dikkat eder artik
Yok anam ne sevismemesi benimki hergun bir hevesle geliyor anlamadim kien güzeli sevişmemek :))) hahahaha adamda böyle diyordu
şaka bi yana yandım ben oy oy
canım benim demek istedigim o değil mesela yazmışım boy kilo hepinizde kontrole gittniz illa ki bilgi sahibisiniz. illa hepinizi tek tek alıntılamalı mıyım bunun için . üzülüyorum görmezden gelinmesine aktif olmasam arada bir yazsam anlarım ama genel olarak herkesi cevaplıyorum bi fikrim olmasa bile bilemiyorum elbet bilen yazar diyorum o da bi cevap sonuçta değil mi . ha bunu ben yapıyorum diye kimse yapmak zorunda da değil zaten .
Ben de bunu soyledim ama hâla hakli haksiz tartisiliyor.Cok komik..%90 hak vermis.Neye gore olculduyse.Hepimiz hassasiz.Yok yere alinganlik olmasin.Onemsemedigimiz yok ama grup aktif dedim.Kac kere yazdim ama neyse.:)Bende senin gibi düşünüyorum.. çok kalabalığız, bazen çogumuz aynı anda aktif oluyoruz.. yorumlar kaynayıp gidiyor. Ben bazen bir giriyorum 10 sayfa ilerlemiş.. bastan hepsini nasıl okuyayım.
Bir de birbirinizi tanımıyoruz. Bir çok kişi neden dikkat çekiyor? Ortak sorunlarımız olduğu icin..
Ben mesela kanama sorunu yasadigim icin, kanamasi olan arkadas bir kac gun girmeyince neden gelmedigini merak edebilirim.
Sayımız çok fazla herkesle aynı muhabbette olunması zaten beklenemez..
belli etmez canım :)bence yükslenin başak senin koç okadar irdelemez yada belli etmez bilmem :)))
Masallah senin hafizaya da bayildim eşine bana 10 yıl önce şu saatte şunu soylemistin diyormusunzaten senlede uzun uzun hassas yazıştık bir ara hahaha :
anladım canım sağol neden üzgünsün pekiBende dün gittim doktor boy kilo olarak birşeyler söyledi ama.inanilmaz stresli ve üzgün olduğum.icin hic.bir şey hatiamiyorum
canım 3 yazın varsa 3 ündede grupda birşey yok dedin kendinde bi kaç şeye cevap alamadım dedin bende grupta sorun yok diyorum. fakat sayfanın üstünü okudun atlıyosun altdakine cev veriyorsun bilgisi olana yazdı dyorsun inatla da grup gayet normal diyorsun. hoş birşey mi ben isim soruyorum okuyosun yorumlamıyorsun diğerine cev veriyorsun bunda bilgin olması lazımmı mesela diyorum. biz hassas insanlarız bence yapı gereği.Israrla miii???Sadece bir kez yazdim :))) O da grubun tadi kacmasin.Grupta sorun yok.Sadece aktif bir grup dedim..
Birkac kisi tarafindan hakli bulundu falan demek ne oluyor anlamadim??:))(Komiksiniz gercekten
Karar verildi Siz haksizsiniz .Susun mu diyorsunuz??Gercekten yazilanlar bu kadar yanlis anlasilabilir..
Canım tansiyonun düşüyor ise tuzlu ayran iç geç, bir şey yemek zorunda değilsin. Açlık hissi baskın ise beştir al sütle karıştır onlar tok tutuyor hem de çok kilo almazsın. 6 kg biraz fazla. Doğumdan sonra verirsin fiziksel olarak demiyorum. Normal doğum istiyorsan özellikle kiloya dikkat etmek gerekiyor. Miden asit yapıyorsa da sarı leblebi al, ben iş yerimde masama bile koydum :)bravo sana dediğini yapmışın bende asla almıcam dedim ama tansiyon sorunundan ne bulsam yemek zorundayım ayakta duramıyorum ve 6 kg almışım
ağlıcam ama kabullendim bu benim hamileliklerim böyle inş 2. yarıda düzelirim yemem
allah seni almasın evetMasallah senin hafizaya da bayildim eşine bana 10 yıl önce şu saatte şunu soylemistin diyormusunben yapiorum da nefret edior o huyumdan
Ben de bunu soyledim ama hâla hakli haksiz tartisiliyor.Cok komik..%90 hak vermis.Neye gore olculduyse.Hepimiz hassasiz.Yok yere alinganlik olmasin.Onemsemedigimiz yok ama grup aktif dedim.Kac kere yazdim ama neyse.:)
Ya bu arada sen boy kiloyla alakali ne sordun ben gormedim de. Cunku en son kilo ne olmali bu haftalarda diye sormustun bende 80 ile 150 gram demistim diye hatrliyorum baska bir ssfer daha mi sordunbelli etmez canım :)
Canim ben inat etmiyorum..Sadece bu konuda bir alinganliginiz ya da uzuntunuz varsa yok yere diyorum..Cunku cok hizli ilerliyor diyorum..Neden israrla yanlis anliyorsunuz? Benim de yazdiklarima cevap verilmedigi oldu diyorum.Kimseyi hakli ya da haksiz cikarma derdinde degilim..Sayfanin bir akisi var ve hizli akiyor.Bunu soyledim..Neyin israrinda,inadindayim..evet kuzum bebn tek tek ne kadar okuyabildiysem oudum ama nezerin konuya yazmaktan yorum yapamadım
naz koymuşun ya çok nazlımı onu sorcaktım sana
bizde yiğit koycaz dün bende yazdım tek yorum alamadım :))
anlamadığım sayfada yazım görünüyor onu atlayıp başkasına cev nası veriliyor.
inatla arkadaş kasti deil diyor bencede deilde şaşıyorum yukarda gördün yazmışım altdakine yorum yapıon bana yazmıyon önemsenmek neresinde bunun haksızmıyım
madem hepimiz hassasız bana da kendine oldugun gibi hassas bi şekilde yaklaşabilirdin. güzel güzel yazabilirdin benim sıkıntımı beni alıntılamayıp başkalrına yazmak hiç doğru değil.Ben de bunu soyledim ama hâla hakli haksiz tartisiliyor.Cok komik..%90 hak vermis.Neye gore olculduyse.Hepimiz hassasiz.Yok yere alinganlik olmasin.Onemsemedigimiz yok ama grup aktif dedim.Kac kere yazdim ama neyse.:)
Aynen ben de boyle dusunuyorum.Aynen haklı - haksız diye bi kavram olamaz.. burası bi plartform sonuçta.
Ben biraz fazla hassas düşünüldüğünü düşünüyorum..
Aynen cidden igrenc bir burçallah seni almasın evet
hatta sülalede birçok kişinin düğün doğum gününü aklımdan derim
eşim bıktı benden başakkkk iğrenç bir burcuz yavrum
daha ne arıca huylarımız var ah ahhhh
evet canım farklı bi konu olsun bebeklerimizin boy ve kilosu hangi haftada neydi diye sormuştum. bugün sordum yeni yaniYa bu arada sen boy kiloyla alakali ne sordun ben gormedim de. Cunku en son kilo ne olmali bu haftalarda diye sormustun bende 80 ile 150 gram demistim diye hatrliyorum baska bir ssfer daha mi sordun
Ben de çalışıyorum ve dehşet beyazım var. 12. Hafta dolana kadar doktor yasak dedi o yüzden sprey boya kullandım veya maskara olan boyalardan kullandım saç derisine temas etmeden. Onun dışında doktorum organik boyaya pek inanmıyor, hepsinde kimyasal olduğu kanısında. Ancak organ oluşumları 3 ay olduğundan büyüme sürecinde 13. Haftadan itibaren boyayabilirsin dedi bana da. Hafta sonu boyatmaya gideceğim. Kesin bir bulgu yok çünkü hamilelerde test edilecek bir konu değil saç boyama. Çevremdeki saçı normalde boyalı olan tüm arkadaşlarım hamileleliklerinde de boyattı 3. Ayı bitirince. Ben boyatacağım yani. Herkesin kendi takdiri.Ya benim alakasız bir sorum var.. Saçı normalde boyalı olup da hamilelikte de boyatan var mı? ÖZellikle de sarı olan? 2 aydır boyamıyorum doktor 14. hafta dolsun sonra da organikle boyayablirsin çok sık olmadıkça dedi ama bi yandan da boaymanın şimdiye kadar tespit edilmiş kötü bir etkisi yok araştırmalarda dedi. siz ne yapıyorsunuz? Çok kötü görünmeye başladı artık moralimi bozuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?