2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Bende senin gibi düşünüyorum.. çok kalabalığız, bazen çogumuz aynı anda aktif oluyoruz.. yorumlar kaynayıp gidiyor. Ben bazen bir giriyorum 10 sayfa ilerlemiş.. bastan hepsini nasıl okuyayım.
Bir de birbirinizi tanımıyoruz. Bir çok kişi neden dikkat çekiyor? Ortak sorunlarımız olduğu icin..
Ben mesela kanama sorunu yasadigim icin, kanamasi olan arkadas bir kac gun girmeyince neden gelmedigini merak edebilirim.
Sayımız çok fazla herkesle aynı muhabbette olunması zaten beklenemez..

Evet tabi haklisin kuzum birbirimizi arkadas olarak gordugumuz icin eksikligimiz hissedilsin yazdiklarimiza onem verilsin istiyoruz neyse yazildigina gore herkes dikkat eder artik
inşallah canım aynen öyle canım anlayışın için çok sağoll :)

Bende dün gittim doktor boy kilo olarak birşeyler söyledi ama.inanilmaz stresli ve üzgün olduğum.icin hic.bir şey hatiamiyorum

Ben de bunu soyledim ama hâla hakli haksiz tartisiliyor.Cok komik..%90 hak vermis.Neye gore olculduyse.Hepimiz hassasiz.Yok yere alinganlik olmasin.Onemsemedigimiz yok ama grup aktif dedim.Kac kere yazdim ama neyse.:)

canım 3 yazın varsa 3 ündede grupda birşey yok dedin kendinde bi kaç şeye cevap alamadım dedin bende grupta sorun yok diyorum. fakat sayfanın üstünü okudun atlıyosun altdakine cev veriyorsun bilgisi olana yazdı dyorsun inatla da grup gayet normal diyorsun. hoş birşey mi ben isim soruyorum okuyosun yorumlamıyorsun diğerine cev veriyorsun bunda bilgin olması lazımmı mesela diyorum. biz hassas insanlarız bence yapı gereği.
maksadım hiç bir zaman kimseyi kırmak olmadı.
diğerleri hak verdi sen sus asla diyecek biri değilim.
sadece var bizim gibi takılanlar az da olsa sende bize hak ver diyorum
olay nerelere gidiyor ya birşey yok demişin kaç kez yazmışın şimdi uzatmak istemiyorum var bana göre yok sana göre kendince haklısın de geç kırılacak ne var burda

Canım tansiyonun düşüyor ise tuzlu ayran iç geç, bir şey yemek zorunda değilsin. Açlık hissi baskın ise beştir al sütle karıştır onlar tok tutuyor hem de çok kilo almazsın. 6 kg biraz fazla. Doğumdan sonra verirsin fiziksel olarak demiyorum. Normal doğum istiyorsan özellikle kiloya dikkat etmek gerekiyor. Miden asit yapıyorsa da sarı leblebi al, ben iş yerimde masama bile koydum :)

Masallah senin hafizaya da bayildim eşine bana 10 yıl önce şu saatte şunu soylemistin diyormusun ben yapiorum da nefret edior o huyumdan
allah seni almasın evet
hatta sülalede birçok kişinin düğün doğum gününü aklımdan derim
eşim bıktı benden başakkkk iğrenç bir burcuz yavrum
daha ne arıca huylarımız var ah ahhhh

Ben de bunu soyledim ama hâla hakli haksiz tartisiliyor.Cok komik..%90 hak vermis.Neye gore olculduyse.Hepimiz hassasiz.Yok yere alinganlik olmasin.Onemsemedigimiz yok ama grup aktif dedim.Kac kere yazdim ama neyse.:)

Aynen haklı - haksız diye bi kavram olamaz.. burası bi plartform sonuçta.
Ben biraz fazla hassas düşünüldüğünü düşünüyorum..

Canim ben inat etmiyorum..Sadece bu konuda bir alinganliginiz ya da uzuntunuz varsa yok yere diyorum..Cunku cok hizli ilerliyor diyorum..Neden israrla yanlis anliyorsunuz? Benim de yazdiklarima cevap verilmedigi oldu diyorum.Kimseyi hakli ya da haksiz cikarma derdinde degilim..Sayfanin bir akisi var ve hizli akiyor.Bunu soyledim..Neyin israrinda,inadindayim..

madem hepimiz hassasız bana da kendine oldugun gibi hassas bi şekilde yaklaşabilirdin. güzel güzel yazabilirdin benim sıkıntımı beni alıntılamayıp başkalrına yazmak hiç doğru değil.

allah seni almasın evet
hatta sülalede birçok kişinin düğün doğum gününü aklımdan derim
eşim bıktı benden başakkkk iğrenç bir burcuz yavrum
daha ne arıca huylarımız var ah ahhhh
Aynen cidden igrenc bir burç seevdigim tek tarafi var o da başak ne yaparsa yapsin en iyisini yapmaya odaklanir.

Ya bu arada sen boy kiloyla alakali ne sordun ben gormedim de. Cunku en son kilo ne olmali bu haftalarda diye sormustun bende 80 ile 150 gram demistim diye hatrliyorum baska bir ssfer daha mi sordun
evet canım farklı bi konu olsun bebeklerimizin boy ve kilosu hangi haftada neydi diye sormuştum. bugün sordum yeni yani

Ben de çalışıyorum ve dehşet beyazım var. 12. Hafta dolana kadar doktor yasak dedi o yüzden sprey boya kullandım veya maskara olan boyalardan kullandım saç derisine temas etmeden. Onun dışında doktorum organik boyaya pek inanmıyor, hepsinde kimyasal olduğu kanısında. Ancak organ oluşumları 3 ay olduğundan büyüme sürecinde 13. Haftadan itibaren boyayabilirsin dedi bana da. Hafta sonu boyatmaya gideceğim. Kesin bir bulgu yok çünkü hamilelerde test edilecek bir konu değil saç boyama. Çevremdeki saçı normalde boyalı olan tüm arkadaşlarım hamileleliklerinde de boyattı 3. Ayı bitirince. Ben boyatacağım yani. Herkesin kendi takdiri.

Ya neyse konulari dagitayim kizlar size soyledigimiz gibi dun iftardaydik esimin sulalesi basladilar bebekten konusmaya gorumcem atladi tabi Ufuk koymicakmisiniz diye bende hayir dedm eşim aslinda ben istiyorum dedi. Gorumcemin esı yenge bir ismini sen koy bir ismini o koysun iste dedi ay herseye karisan insanlar niye var bilmiorum ki ne yapsam bir bilene sordurayim ben onun ismini koysam onun gibi olur mu diye evet derse kesinlikle koymam esime de kirici olmak istemiorum ama artik ona da acik acik soylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…