2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bence Azra tek başına güzel eşimin yeğenin ismi çok sakin akıllı bir kız maşallah ama Nil her zaman favorimdir kuzum
Yaa, burdan biri daha dedi akıllı ve uslu oluyorlarmış
İsimlerin aurasına çok inanırım
Nil'i Azra'nın önünde denedik olmadı, ama tek güzel bir isim, ben de severim

Canım kendi fikrimi yazıyorum. İlk doğumu genel anestezi ile yaptım. Sezeryan anında ters giden bir takım olaylar olmuş bende mesela rahmim hemen toparlanmamış kan kaybetmişim. O yüzden epidural olsaydım bunların hepsine anında tanık olacağım için panikten tansiyonum fırlardı. Beni odaya alırlarken kendime geldim ve bebeğim anında odada kucağıma verildi. Doktor da o akşam söyledi bu yaşanan olumsuzlukları 2. Doğumunda doktorunu bilgilendir rahmin kolay toparlanmadı hazırlıklı olsun çok kan kaybettin dedi. Ama tabi ben birşey görüp hissetmediğim için hiç oralı olmadım ve çok şükür doğumdan 3. Gün sonra stadyumda yürüyüş yapıyordum. Ne bel ağrısı ne baş ağrısı hiç birşey yaşamadım. 2. Doğumu da genel isticem. Çocuğumu ilk babası ile anneannesi görsün şimdilik de nasıl olsa diğer zamanlar nasipse hep bende duracak

Maşallah kuzum bir daha ki randevunda daha da belli olacak Turuncu saç mı harika olur inşallah benzer kuzu
hiç görmedim ama duydum canım, ofisten bi arkadaş ve bi akraba orada doğum yapmıştı
ben de medipol megaya gidiyorum
Arkadaşlarım memnun kaldı 3 kişide orada yaptı 2 tanesi hatta benim doktorumda
Yaa, burdan biri daha dedi akıllı ve uslu oluyorlarmış
İsimlerin aurasına çok inanırım
Nil'i Azra'nın önünde denedik olmadı, ama tek güzel bir isim, ben de severim
O zaman Azra da eşin ısrarcıysa Azra olsun canım tek başına kıza ben 2 ismi sevmiyorum nedense erkekte oluyor da benim fikrim tabi ileri de kendi soyadını kullanmak isterse evlenince oldukça uzar

Çok özür dilerim gercekten görmedim ..
Ilk gebeliğim bu doktorumda çıkar ama yeterli yere ulaşmaz dedi o yüzden sürekli takipte olacagiz dedi. Ama kesin sezryan gozuyle bakiyor.
Ayfer'e gittim kuzum aslinda kadin cok guzel ilgileniyordu ama kanama kahveye donunce eski kan dedi plasentadan da hic bahsetmedi.
Ustune basa basa kanama neden diye sorduk kesede kan yok kahveye donuncede eski kan dedi.
Iyi ki sebebin ustune dogru gitmisiz

insallah kuzumm her doktor zamani biraz tedirgin oluyorum yarin guzel haberlerle gelirim sende ayni sekilde guzel haberler verirsin insallah ❤
Dr zamanı aynı bende tedirgin ve temkinli oluyorum,hatta 9-6 olan tansiyonum 13 lere çıkıyor, amin inşallah, sağlıkla sıhhatle güzel haberlerle dönün tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…