2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hayırlısı olsun inşallah. Ben de tam netleştiremedim ismi. Kızımda hemen belliydi Zeynep Ela
Zeynep ismine bayılıyorum ama onu da eşim sevmiyor onun sevdiklerini de ben sevmiyorum ikimizin tamam diyeceğimiz bi isim olsun benim kızım olursa işim daha zor o daha az isim var gibi yaa

Zeynep ismine bayılıyorum ama onu da eşim sevmiyor onun sevdiklerini de ben sevmiyorum ikimizin tamam diyeceğimiz bi isim olsun benim kızım olursa işim daha zor o daha az isim var gibi yaa
Benim Zeynep Eladan başka kız ismi bulmam baya zor geldi. Onun gibi içime sinsin istiyorum ama bakalım.

Günaydın kizlar ya hala bebeği hissedemiyorum ve karnım minicik bazen hamile degil miyim diyorum

bir kaç gün içinde hissedersiniz. Özellikle dümdüz bir yerde düz uzanın elinizle yükseltiyi yoklayın farkedince parmak uçlarınızı sektirin üstüne kıpırdamasını hissetmeseniz de yer değişikliği yükseltisini farkedersiniz

Kızlar ben bu gece rüyamda bir erkek bebek doğurduğumu sütümün hemen geldiğini bebeğin sütü çok güzel lıkır lıkır emdiğini gördüm bebek tombul ve çok güzeldi sonra altını açtım bebeğin pipisinin olduğu yerde pipi yoktu ufaaacık nokta kadar et parçası vardı sanki pipisi oluşmamış yarıda kalmış gibiydi sizce nedir bu rüyanın yorumu ya

Ay onu yaptik esimle birkac d3fa resmen nereye dokunduysak orasi yumuşak dger taraf sert oldu sanirim kaçıyor:)))

Olsun canım ben görmediğini sayfaların yoğunluğundan anladım zaten
Medipol Mega'da ki bana göre en en en kötü kadın doğum doktoru; normalde o hastanenin kadın doğum doktorları gerçekten iyiler bana göre, ama bi tek bu kadını sevmiyorum.
İlk gebeliğimde ve şimdi de maalesef mecburiyetten 1'er kere gitmek gibi gaflete düştüm
Onun yorumları beni benden alıyor zaten
Evet muayene esnasında ilgili olabilir ama çok olumsuz yorum yapan ve hastasının modunu düşüren bir doktor maalesef ki...
şimdi hangi hastaneye gidiyorsun? ben aynı hastanede Nagihan hanıma gidiyorum, çok memnunum

Hahahahah bilmiorum artik birazdan giricem doktora net soylerim sana da

doktor o kadar önemli ki, ben de kanama dolayısıyla bir doktora gittim. sonra kontrol sürecine de onunla devam ettim. 3. kontrolde bana her şeyin yolunda olduğunu kanama alanının da azaldığını söyledi ve yolcu etti. bu kontrolden 10 gün önce kadar da başka bir doktordan randevu almıştım. 2 gün sonra tamamen kanamadan bağımsız olarak randevu aldığım doktora gittim. doktor kanama alanının hala orda olduğunu, kesenin etrafını da %50 sardığını söyledi. tedavi olmazsa alanın kesenin etrafını sararak bebeğin beslenmesine engel olacağını, dolayısıyla da sağlıklı olan bebeği kaybedeceğimizi belirtti. bu konuşma esnasında neler hissettiğimi az çok tahmin edersiniz. tedaviyi hemen başlattık tabi. ama hastaneden çıkıp eve gidene kadar sanki bacaklarımdan oluk oluk kan geldi, öyle bir haldeydim. yani ilk doktorumla devam etsem belki şu anda aranızda olamayacaktım. o yüzden hep dua ediyorum, allahım iyi insanlarla karşılaştır diye. doktor çok çok önemli, içinizde en ufak bir şüphe varsa değiştirmekten hiç korkmayın.

Ama şimdi ü bu da kız yeni isim arayışındayım Ayşe Hüma dedik sonra Elif Ahsen bakalım net değil bizim de

ayşe hümayı çok sevdim, tanıdığım hüma;o amine hüma; da tanıdığım en akıllı kız çocuğu olabilir. ismiyle yaşasınlar.

şu anda çok sağlıklı olarak içeride büyüdüğünü, ama gelmesi için daha gelişime ihtiyacı olduğunu söylemiş bence size : ) Allah hayırlara çıkarsın.

sarı. sanki idrar kaçırıyorum gibi. kıvamlı degil.günlük ped kullanıyorum yoksa ıslak oluyo
heh benim de öyle, aynen idrar kaçmışta sanki iç çamaşırına sarımsı leke olmuş gibi oluyor uyuzzzz oluyorum görünce
daha önce yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…