Zeynep ismine bayılıyorum ama onu da eşim sevmiyor onun sevdiklerini de ben sevmiyorum ikimizin tamam diyeceğimiz bi isim olsun benim kızım olursa işim daha zor o daha az isim var gibi yaa
Zeynep ismine bayılıyorum ama onu da eşim sevmiyor onun sevdiklerini de ben sevmiyorum ikimizin tamam diyeceğimiz bi isim olsun benim kızım olursa işim daha zor o daha az isim var gibi yaa
bir kaç gün içinde hissedersiniz. Özellikle dümdüz bir yerde düz uzanın elinizle yükseltiyi yoklayın farkedince parmak uçlarınızı sektirin üstüne kıpırdamasını hissetmeseniz de yer değişikliği yükseltisini farkedersiniz
Kızlar ben bu gece rüyamda bir erkek bebek doğurduğumu sütümün hemen geldiğini bebeğin sütü çok güzel lıkır lıkır emdiğini gördüm bebek tombul ve çok güzeldi sonra altını açtım bebeğin pipisinin olduğu yerde pipi yoktu ufaaacık nokta kadar et parçası vardı sanki pipisi oluşmamış yarıda kalmış gibiydi sizce nedir bu rüyanın yorumu ya
bir kaç gün içinde hissedersiniz. Özellikle dümdüz bir yerde düz uzanın elinizle yükseltiyi yoklayın farkedince parmak uçlarınızı sektirin üstüne kıpırdamasını hissetmeseniz de yer değişikliği yükseltisini farkedersiniz
Çok özür dilerim gercekten görmedim ..
Ilk gebeliğim bu doktorumda çıkar ama yeterli yere ulaşmaz dedi o yüzden sürekli takipte olacagiz dedi. Ama kesin sezryan gozuyle bakiyor.
Ayfer'e gittim kuzum aslinda kadin cok guzel ilgileniyordu ama kanama kahveye donunce eski kan dedi plasentadan da hic bahsetmedi.
Ustune basa basa kanama neden diye sorduk kesede kan yok kahveye donuncede eski kan dedi.
Iyi ki sebebin ustune dogru gitmisiz
Olsun canım ben görmediğini sayfaların yoğunluğundan anladım zaten
Medipol Mega'da ki bana göre en en en kötü kadın doğum doktoru; normalde o hastanenin kadın doğum doktorları gerçekten iyiler bana göre, ama bi tek bu kadını sevmiyorum.
İlk gebeliğimde ve şimdi de maalesef mecburiyetten 1'er kere gitmek gibi gaflete düştüm
Onun yorumları beni benden alıyor zaten
Evet muayene esnasında ilgili olabilir ama çok olumsuz yorum yapan ve hastasının modunu düşüren bir doktor maalesef ki...
şimdi hangi hastaneye gidiyorsun? ben aynı hastanede Nagihan hanıma gidiyorum, çok memnunum
Ayyyy ya eşimin ailesi kesin erkek biz baskınız fln dedi Hani çok tiye aldım bende her Hani erkekti diye o yüzden istemiyorum.hahahhahaaşk bir yana farketmez ama sağlıklı olsunda ama bende valla çıkıntı yoktu ya bence senınde kız .Kız sonradan nasıl erkeğe dönüşür olamaz
Bak iste doktor ne kadar önemli.. cok sukur ki iyi bi insan cikmis karsina ve kuzucugun zamaninda gelebilmis
Ben eğer şimdi ki doktorumu bulmasaydım kanama alanı yok ve kahveye döndü diye eve yolluyorlardı.. 3 ayri doktora gittim 3ude bana bunu soylemedi
Cok sukur simdi ki doktorum herseyi anlatti..
cok sagol kuzumm insallah bende sorunsuz atlatırım
doktor o kadar önemli ki, ben de kanama dolayısıyla bir doktora gittim. sonra kontrol sürecine de onunla devam ettim. 3. kontrolde bana her şeyin yolunda olduğunu kanama alanının da azaldığını söyledi ve yolcu etti. bu kontrolden 10 gün önce kadar da başka bir doktordan randevu almıştım. 2 gün sonra tamamen kanamadan bağımsız olarak randevu aldığım doktora gittim. doktor kanama alanının hala orda olduğunu, kesenin etrafını da %50 sardığını söyledi. tedavi olmazsa alanın kesenin etrafını sararak bebeğin beslenmesine engel olacağını, dolayısıyla da sağlıklı olan bebeği kaybedeceğimizi belirtti. bu konuşma esnasında neler hissettiğimi az çok tahmin edersiniz. tedaviyi hemen başlattık tabi. ama hastaneden çıkıp eve gidene kadar sanki bacaklarımdan oluk oluk kan geldi, öyle bir haldeydim. yani ilk doktorumla devam etsem belki şu anda aranızda olamayacaktım. o yüzden hep dua ediyorum, allahım iyi insanlarla karşılaştır diye. doktor çok çok önemli, içinizde en ufak bir şüphe varsa değiştirmekten hiç korkmayın.
Kızlar ben bu gece rüyamda bir erkek bebek doğurduğumu sütümün hemen geldiğini bebeğin sütü çok güzel lıkır lıkır emdiğini gördüm bebek tombul ve çok güzeldi sonra altını açtım bebeğin pipisinin olduğu yerde pipi yoktu ufaaacık nokta kadar et parçası vardı sanki pipisi oluşmamış yarıda kalmış gibiydi sizce nedir bu rüyanın yorumu ya