2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya kizlar benim de 3 boyutlu ultrason fotografi verdi doktorum.Biz hicbir sey anlamadik.Yani neresi kafasi neresi ayagi.Burda kucuk mu yosa buyutulmus mu??Bir de siz bakar misiniz??

Eklentiler

• 20190519_093310.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 52
galiba küçük oldugu için söylemiyor. 15 haftadan sonra söyler diye tahmin ediyorum. bende de ilk kez geçen haftaki kontrolümdesöyledi 15 haftalıkken
Erkek dedi biri digeri kiz dedi kesin hemde kiz dedi. Simdi ben kizim diyorum babasi hemen duzeltiyor oyle deme erkekse gucenir diyor 1

Ya kizlar benim de 3 boyutlu ultrason fotografi verdi doktorum.Biz hicbir sey anlamadik.Yani neresi kafasi neresi ayagi.Burda kucuk mu yosa buyutulmus mu??Bir de siz bakar misiniz??
Şu doktorlar onca pozun içinde en olmadık fotoyu vermeye ne meraklılar yaa Bana da aynısını yapıyorlar.Cinsiyet öğrendin mi?

Kırmızı alan kafa,yeşil ayaklar,mavi kollar

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-23-21-44-22.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 42
Yok canım ben çok memnun kaldım. Hiç bel ağrım felanda olmadı. Çocuğu ilk sen görüyorsun ve sütün çabuk geliyor bence o heyecan ve duygu yoğunluğu etkiliyor. Çekiştirmelerini hissediyorsun ama acı duymuyorsun. Ben tavsiye ederim şahsen

Kızlar merhaba 14 haftalik hamileyim iki haftadir sürekli açlık hissediyorum ve bunu beni rahatsiz ediyor bayaği sofradan kalksam bile hissediyorum hep açım sanki neden oluyor anlamadim

Whatsapp ta yine yabancı kimseler olmazki

Evet kuzum bende discideyim doktorum izin verdi kanal tedavisi yapilacak bakalim

O bahtsiz benim iste kuzum 12 hFtada kiz gibi dediler 14 te erkek bebek dedilee pazartesi randevum var 16 hFtalik oluor artik net soylenir heralde
Ayyyy ya eşimin ailesi kesin erkek biz baskınız fln dedi Hani çok tiye aldım bende her Hani erkekti diye o yüzden istemiyorum.hahahhahaaşk bir yana farketmez ama sağlıklı olsunda ama bende valla çıkıntı yoktu ya bence senınde kız .Kız sonradan nasıl erkeğe dönüşür olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…