2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Dikiş ağrısı oluyor mu canım doğum sonrası kilo verme açısından

Kızlar merhaba 14 haftalik hamileyim iki haftadir sürekli açlık hissediyorum ve bunu beni rahatsiz ediyor bayaği sofradan kalksam bile hissediyorum hep açım sanki neden oluyor anlamadim
Bir varsayım erkek bebişlerde böyle olurmuş

Ay kuzum ya korkulacak aslında bir şey yok perde var önünde zaten o ilk an Harika bir duygu. ama herkesin farklı korkuları olabiliyor sağlıkla al kucağına
Özür dileyerek soruyorum uyuşukluk geçene kadar tuvalet ihtiyacını nasıl karşılıyorsun?

Kızlar migrenim tuttu konuşmaları okuyamadım..
Yarin hepsine bakacağım ..
Ya gruba her yazanın bildirimi geldiği için bildirimler çok birikiyor etiketlenmeyi ve alıntılamaları kaçırıyorum
Birde beğenme bildirimleri ekleniyor .. birden girince buraya baya bildirim gelmiş oluyor

Yazma bildirimleri kapanmıyor mu en azından biri beni etiketlemiş mi yoksa alıntılamış mı kaçırmış olmam

Kuzum ben de AHLAS ismini cok beğeniyorum.
Anlami da cok güzel
=> Kuran'i islahatta, Allah'a halis olarak yönelip ihlaslikta ileri dereceye varmis temiz kalpli kul demekmis
Çocuğa ağır gelebilir kuzum çok guzelmis ama ya öyle olmazsa o yüzden bu tarz isimleri bazen kaldıramıyor cocuklar

jj

Bak iste doktor ne kadar önemli.. cok sukur ki iyi bi insan cikmis karsina ve kuzucugun zamaninda gelebilmis

Ben eğer şimdi ki doktorumu bulmasaydım kanama alanı yok ve kahveye döndü diye eve yolluyorlardı.. 3 ayri doktora gittim 3ude bana bunu soylemedi
Cok sukur simdi ki doktorum herseyi anlatti..

cok sagol kuzumm insallah bende sorunsuz atlatırım

Meyveliturta19 canım seni daha öncede etiketleyip soru sormuştum ama görmedin galiba
benim de 14. haftada totalis görünümündeydi, ilk doğumum mecburi sezeryan oldu belki bu nedenle olabilir nette böyle açıklamalar da var
sen daha önce doğum yaptın mı?
doktorum %90 gebelerde plesanta yukarı göç eder dedi, rahim büyüdükçe kayacaktır yukarı dedi
kaymazsa da zaten sezeryan olacak
sen hangi hastaneye ve kime gidiyorsun?
ben medipol megaya gidiyorum? orda daha önce kime gitmiştin?

eşin bir alemmiş. Illa kendi dediği olacak istiyor belli
normalde hiç takıntı yapmaz bişeyleri ama ilk hamileliğimde de daha kızıma koymak istemişti bu ismi, sonra benim ricamla kızımıza Melis ismini verdik, teeee ordan içinde kaldı; hep derdi zaten bi kızım daha olda ismi belli, gel de bu adamı şimdi başka isime ikna et, peeeeeh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…