Yok canım ben çok memnun kaldım. Hiç bel ağrım felanda olmadı. Çocuğu ilk sen görüyorsun ve sütün çabuk geliyor bence o heyecan ve duygu yoğunluğu etkiliyor. Çekiştirmelerini hissediyorsun ama acı duymuyorsun. Ben tavsiye ederim şahsen
Kızlar merhaba 14 haftalik hamileyim iki haftadir sürekli açlık hissediyorum ve bunu beni rahatsiz ediyor bayaği sofradan kalksam bile hissediyorum hep açım sanki neden oluyor anlamadim
Ay kuzum ya korkulacak aslında bir şey yok perde var önünde zaten o ilk an Harika bir duygu. ama herkesin farklı korkuları olabiliyor sağlıkla al kucağına
Hanımlar daha hızlı iletişim için iyi oldu grup isteyenler bize özelden numarasını yollayabilir. Burayıda kullanmaya devam ederiz. Reklamlar telefonu aşırı kastıgı için biz tüm sayfaları takip edemiyorduk. @marmelat2@nezer159@Kaybolmuscennet
Kızlar migrenim tuttu konuşmaları okuyamadım..
Yarin hepsine bakacağım ..
Ya gruba her yazanın bildirimi geldiği için bildirimler çok birikiyor etiketlenmeyi ve alıntılamaları kaçırıyorum
Birde beğenme bildirimleri ekleniyor .. birden girince buraya baya bildirim gelmiş oluyor
Yazma bildirimleri kapanmıyor mu en azından biri beni etiketlemiş mi yoksa alıntılamış mı kaçırmış olmam
Kuzum ben de AHLAS ismini cok beğeniyorum.
Anlami da cok güzel
=> Kuran'i islahatta, Allah'a halis olarak yönelip ihlaslikta ileri dereceye varmis temiz kalpli kul demekmis
Kirk tan sonra oldi canım kanamam çok hafif leke olarak oldu onun haricinde şimdiki gibi şakır şakır olmadı. Ama doktorum çok soğukkanlı davrandı ben panik yapıp sordukça herşey yolunda gidecek derdi .tam doğumu yaptım bana aynı korku filmi gibi kocaman metal bir iğne yaptı bacağıma bebek çıkınca eş düşmeden. Benim de dördüncü ya rütbe var bu da neydi dedim rahimin kasılıp kanamanın çabuk bitmesi i için dedi. Ayrıca sonradan sistemde tahlil sonucuna bakınca gördüm ki kanama ihtimali olursa diye bana iki ünite de kan hazırlatmış. Tahlilleri yapılmış. Yani benimiçin gerekli tüm tedbirleri benim haberim olmadan almış iyi doktor çok önemli
Bak iste doktor ne kadar önemli.. cok sukur ki iyi bi insan cikmis karsina ve kuzucugun zamaninda gelebilmis
Ben eğer şimdi ki doktorumu bulmasaydım kanama alanı yok ve kahveye döndü diye eve yolluyorlardı.. 3 ayri doktora gittim 3ude bana bunu soylemedi
Cok sukur simdi ki doktorum herseyi anlatti..
cok sagol kuzumm insallah bende sorunsuz atlatırım
aaa çok güzel isim ya işte böyle anlamlı bi isim istiyorum ben eşim ihlas ismini beğenmedi üzüldüm ben adı karakterine yansıyacağına inandığım için öyle bi isim istiyorum
Kuzum çok sağol içimi rahatlattın❤ normal doğum şansı harika olmuş
Peki hamilelik sürecinde hiç kanaman oluyor muydu? Kaçıncı haftada doğm gerçekleşti
Bende şuan doktoruma çok güveniyorum sırf bu yüzden doğum yapacagım hastaneyi bile değiştirdim.. dediğin gibi tedbirli olunması gerekiyor kendimi güvende hissetmem gerekiyor
Meyveliturta19
canım seni daha öncede etiketleyip soru sormuştum ama görmedin galiba
benim de 14. haftada totalis görünümündeydi, ilk doğumum mecburi sezeryan oldu belki bu nedenle olabilir nette böyle açıklamalar da var
sen daha önce doğum yaptın mı?
doktorum %90 gebelerde plesanta yukarı göç eder dedi, rahim büyüdükçe kayacaktır yukarı dedi
kaymazsa da zaten sezeryan olacak
sen hangi hastaneye ve kime gidiyorsun?
ben medipol megaya gidiyorum? orda daha önce kime gitmiştin?
normalde hiç takıntı yapmaz bişeyleri ama ilk hamileliğimde de daha kızıma koymak istemişti bu ismi, sonra benim ricamla kızımıza Melis ismini verdik, teeee ordan içinde kaldı; hep derdi zaten bi kızım daha olda ismi belli, gel de bu adamı şimdi başka isime ikna et, peeeeeh