Kuzum baslayamadm malesef git izin kagidi getir doktorundan dediler antibiyotik yazildi yalnizca pazartesi olacak muayenemi bugune aldimalera çok çok geçmiş olsun, başladınız galiba tedaviye, inşallah iyi olur
Allah razı olsun ne güzel yorumlamışsınız çok teşekkür ederimdoktor o kadar önemli ki, ben de kanama dolayısıyla bir doktora gittim. sonra kontrol sürecine de onunla devam ettim. 3. kontrolde bana her şeyin yolunda olduğunu kanama alanının da azaldığını söyledi ve yolcu etti. bu kontrolden 10 gün önce kadar da başka bir doktordan randevu almıştım. 2 gün sonra tamamen kanamadan bağımsız olarak randevu aldığım doktora gittim. doktor kanama alanının hala orda olduğunu, kesenin etrafını da %50 sardığını söyledi. tedavi olmazsa alanın kesenin etrafını sararak bebeğin beslenmesine engel olacağını, dolayısıyla da sağlıklı olan bebeği kaybedeceğimizi belirtti. bu konuşma esnasında neler hissettiğimi az çok tahmin edersiniz. tedaviyi hemen başlattık tabi. ama hastaneden çıkıp eve gidene kadar sanki bacaklarımdan oluk oluk kan geldi, öyle bir haldeydim. yani ilk doktorumla devam etsem belki şu anda aranızda olamayacaktım. o yüzden hep dua ediyorum, allahım iyi insanlarla karşılaştır diye. doktor çok çok önemli, içinizde en ufak bir şüphe varsa değiştirmekten hiç korkmayın.
ayşe hümayı çok sevdim, tanıdığım hüma;o amine hüma; da tanıdığım en akıllı kız çocuğu olabilir. ismiyle yaşasınlar.
şu anda çok sağlıklı olarak içeride büyüdüğünü, ama gelmesi için daha gelişime ihtiyacı olduğunu söylemiş bence size : ) Allah hayırlara çıkarsın.
Ben de iki isime normalde karşıyım kız veya erkek hiç farketmiyor, ama eşim çok ısrar edince acaba benimde istediğim başka yanına kısacık bir isim ilave etsem mi diye düşündümO zaman Azra da eşin ısrarcıysa Azra olsun canım tek başına kıza ben 2 ismi sevmiyorum nedense erkekte oluyor da benim fikrim tabi ileri de kendi soyadını kullanmak isterse evlenince oldukça uzar
Olsun canım ben görmediğini sayfaların yoğunluğundan anladım zaten
Medipol Mega'da ki bana göre en en en kötü kadın doğum doktoru; normalde o hastanenin kadın doğum doktorları gerçekten iyiler bana göre, ama bi tek bu kadını sevmiyorum.
İlk gebeliğimde ve şimdi de maalesef mecburiyetten 1'er kere gitmek gibi gaflete düştüm
Onunun yorumları beni benden alıyor zaten
Evet muayene esnasında ilgili olabilir ama çok olumsuz yorum yapan ve hastasının modunu düşüren bir doktor maalesef ki...
şimdi hangi hastaneye gidiyorsun? ben aynı hastanede Nagihan hanıma gidiyorum, çok memnunum
Önemli olan içine sinmesi zaten canım, bir de yeni bir hastane zatenArkadaşlarım memnun kaldı 3 kişide orada yaptı 2 tanesi hatta benim doktorumda
Ben aslinda diger medipole baslayacaktim.. Burcu Aydın Boyamaya randv. aldım zar zor alabilmistim
Hastaneye bi gittim Burcu gitmis ve bana haber vermemisler zaten kadina randv. almak ölüm
Sonra o gün mecbur başkasina gozuktum..
Daha sonra da kanamam olunca benim bi akrabada kanamasi vardi Megadaki Ayfer'e gidiyor doktorum çok iyi falan deyince can haliyle ona gittik..
Ama ne kanamanın sebebini soylemedi progestan yazdi yolladi
O aksam kanamam cogalinca baska bi özele gittim oradakide sebebi goremedi progestab igne de yazdi.
Ayferi aradim boyle boyle acilw gittim gece igne yazdilar bana diye kullanayim kullan dedi haftaya gel bana dedi
Tekrar Ayfere gittigimde kanamam kahveye donmustu.. dedi eski kanama o dusuk riski atlattin. "Eeeee tamamda sebep ne?" ona bir sey demiyor.
Sonra esim dedi boyle olmayacak bir sey var evet ilac kesiyor ama ustunu ortuyoruz en son ki doktoruma gittik (Allah ondan razı olsun)
Yarim saat inceledi bobreklerime kadar bakti adam bize anlatti herseyi gosterdi sebebinden tut, doguma kadar risklere kadar anlatti ve cok rahatlatti..
Bu adami gorunce gercekten digerlerinin doktor olmasina sasiriyorum
Ada ismini de çok severim canım soy adınızı düşünüp koymak en azından uyum açısından yakalarsa güzel olur neden olmasınBen de iki isime normalde karşıyım kız veya erkek hiç farketmiyor, ama eşim çok ısrar edince acaba benimde istediğim başka yanına kısacık bir isim ilave etsem mi diye düşündüm
Azra Ada gibi tek seferde ağızdan çıkacak gibi, harf uyumu devamlılığı olmalı vskriterlere gel yaaaa
Evet yeni otel gibi yapmışlar hayırlısıyla o günleri görürsem inşallah tecrübe ederimÖnemli olan içine sinmesi zaten canım, bir de yeni bir hastane zaten
Yaaa işte talihsizlik olmuş, ama bak her işte vardır bir hayır canım, başka bi şeye vesile oldu
geçmişler olsun tekrardan, sebebi ne imiş peki kanamanın? Plesanta nedeniyle mi dendi?
canım evet maalesef tuz ödem yapar, yediklerin hep tuzlu ekşi bu sebep oluyor bence, ben mesela sağlıklı ve düzenli beslenmek için hamileliğimin başından beri diyetisyene gidiyorum bana zeytin bile yasak, ileride ödeme sebebiyet vermesin vücutta diye daha en başında kestirdi, çok arada tüketiyorum nedenleBol su iç sen de canım. Zeytin, turşu gibi tuzlu şeyleri keselim. Tuzu keselim. Sen de doktoruna sor ve ona göre hareket et canım. Şimdiden böyle olmamız normal değil bence .
Evet yeni otel gibi yapmışlar hayırlısıyla o günleri görürsem inşallah tecrübe ederim
Çok sevindim canım gözün aydınGozun aydin canim benimkide bu aksam cikmis cok sukur sorun yok yarin cinsiyetide soyleyecegiz dediler
kesinlikle ben şimdiye kadar neredeyse her gittiğimde sorarım, plesanta en az bebeğin sağlığı kadar önemli, göbek kordonu kesilene dek bebekle tek iletişim halinde olan organ, tamamen hayati fonksiyonu var bebek içinGercekten de oyle kuzum çok sagolll ❤ belkide bilmeyecektik ve dogum zamani önlem alınmayacaktı .. daha cok magdur olacaktım
Evet kuzum tamamen plasentadan kaynaklanıyormus.. rahim kasildiginda kanamaya yol aciyormus ki kanama olmadan 1 gun once cok fazla yol yurumustum
O kasilmaya yol acabilir..
Benim 40 yil dusunsem aklima gelmezdi o yuzden herkes doktoruna plasenta yerini sormali bence
Amin canım. Rabbim bu yolculuğu hayırlısıyla tamamlamamızı nasip etsin inşallahCnm bmm insallah sorunsuz atlaticaksin sukur ki dertlerimizin dermani var Rabbim saglikla gelmelerini naasip etsn yavrularin
canım bana bir de Azra Ada da çok uyumlu geldi, ama kararım değişirse sadece Azra'da olabilirBeren cok guzel cok uyumlu oldu
İlgililer doktorundan hemşiresine cidden sen hastanenden memnun musunİnşallah canım, evet öyle diyorlar cidden gidenler
Yeni hastane olması avantaj bence de
canım sen şimdi hastaneye mi yoksa özel muayeneye mi gidiyorsun?Gercekten de oyle kuzum çok sagolll ❤ belkide bilmeyecektik ve dogum zamani önlem alınmayacaktı .. daha cok magdur olacaktım
Evet kuzum tamamen plasentadan kaynaklanıyormus.. rahim kasildiginda kanamaya yol aciyormus ki kanama olmadan 1 gun once cok fazla yol yurumustum
O kasilmaya yol acabilir..
Benim 40 yil dusunsem aklima gelmezdi o yuzden herkes doktoruna plasenta yerini sormali bence
Oncelikle hayır olsun rüyan inşallah hayırlı bir rüya çıkacaktır bence güzel görmüşsün ama sanki sen erkek bebek istiyosun da kız doğcan diye yorumladımKızlar ben bu gece rüyamda bir erkek bebek doğurduğumu sütümün hemen geldiğini bebeğin sütü çok güzel lıkır lıkır emdiğini gördüm bebek tombul ve çok güzeldi sonra altını açtım bebeğin pipisinin olduğu yerde pipi yoktu ufaaacık nokta kadar et parçası vardı sanki pipisi oluşmamış yarıda kalmış gibiydi sizce nedir bu rüyanın yorumu ya
maşallah cnm benimkide erkekGunaydin hanimlar, bugun doktorumuza gittik cinsiyeti net olarak ogrenemedik poposunun ustune oturmustu 16. Haftada net belli olur dedi ama doktorumuz erkek olabilir dedieger degismezse bi oglum olacak
Berf0o0o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?