2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah razı olsun ne güzel yorumlamışsınız çok teşekkür ederim

O zaman Azra da eşin ısrarcıysa Azra olsun canım tek başına kıza ben 2 ismi sevmiyorum nedense erkekte oluyor da benim fikrim tabi ileri de kendi soyadını kullanmak isterse evlenince oldukça uzar
Ben de iki isime normalde karşıyım kız veya erkek hiç farketmiyor, ama eşim çok ısrar edince acaba benimde istediğim başka yanına kısacık bir isim ilave etsem mi diye düşündüm
Azra Ada gibi tek seferde ağızdan çıkacak gibi, harf uyumu devamlılığı olmalı vs kriterlere gel yaaaa

Ben aslinda diger medipole baslayacaktim.. Burcu Aydın Boyamaya randv. aldım zar zor alabilmistim
Hastaneye bi gittim Burcu gitmis ve bana haber vermemisler zaten kadina randv. almak ölüm
Sonra o gün mecbur başkasina gozuktum..

Daha sonra da kanamam olunca benim bi akrabada kanamasi vardi Megadaki Ayfer'e gidiyor doktorum çok iyi falan deyince can haliyle ona gittik..
Ama ne kanamanın sebebini soylemedi progestan yazdi yolladi
O aksam kanamam cogalinca baska bi özele gittim oradakide sebebi goremedi progestab igne de yazdi.
Ayferi aradim boyle boyle acilw gittim gece igne yazdilar bana diye kullanayim kullan dedi haftaya gel bana dedi
Tekrar Ayfere gittigimde kanamam kahveye donmustu.. dedi eski kanama o dusuk riski atlattin. "Eeeee tamamda sebep ne?" ona bir sey demiyor.

Sonra esim dedi boyle olmayacak bir sey var evet ilac kesiyor ama ustunu ortuyoruz en son ki doktoruma gittik (Allah ondan razı olsun)
Yarim saat inceledi bobreklerime kadar bakti adam bize anlatti herseyi gosterdi sebebinden tut, doguma kadar risklere kadar anlatti ve cok rahatlatti..
Bu adami gorunce gercekten digerlerinin doktor olmasina sasiriyorum

Yaaa işte talihsizlik olmuş, ama bak her işte vardır bir hayır canım, başka bi şeye vesile oldu
geçmişler olsun tekrardan, sebebi ne imiş peki kanamanın? Plesanta nedeniyle mi dendi?

Ada ismini de çok severim canım soy adınızı düşünüp koymak en azından uyum açısından yakalarsa güzel olur neden olmasın Azra Nisa da olabilir Nisa kuranda da geçiyor diye biliyorum anlamı da çok güzel

Yaaa işte talihsizlik olmuş, ama bak her işte vardır bir hayır canım, başka bi şeye vesile oldu
geçmişler olsun tekrardan, sebebi ne imiş peki kanamanın? Plesanta nedeniyle mi dendi?

Gercekten de oyle kuzum çok sagolll ❤ belkide bilmeyecektik ve dogum zamani önlem alınmayacaktı .. daha cok magdur olacaktım

Evet kuzum tamamen plasentadan kaynaklanıyormus.. rahim kasildiginda kanamaya yol aciyormus ki kanama olmadan 1 gun once cok fazla yol yurumustum
O kasilmaya yol acabilir..
Benim 40 yil dusunsem aklima gelmezdi o yuzden herkes doktoruna plasenta yerini sormali bence

Bol su iç sen de canım. Zeytin, turşu gibi tuzlu şeyleri keselim. Tuzu keselim. Sen de doktoruna sor ve ona göre hareket et canım. Şimdiden böyle olmamız normal değil bence .
canım evet maalesef tuz ödem yapar, yediklerin hep tuzlu ekşi bu sebep oluyor bence, ben mesela sağlıklı ve düzenli beslenmek için hamileliğimin başından beri diyetisyene gidiyorum bana zeytin bile yasak, ileride ödeme sebebiyet vermesin vücutta diye daha en başında kestirdi, çok arada tüketiyorum nedenle
ara sıra ye tabi ama sık sık tüketirsen ödemin artar, doktoruna yine de sor başka bişey neden olabilir mi diye, ama bence birinci sebep bu ve ayakta olup yoğun tempo çalışmak..

kesinlikle ben şimdiye kadar neredeyse her gittiğimde sorarım, plesanta en az bebeğin sağlığı kadar önemli, göbek kordonu kesilene dek bebekle tek iletişim halinde olan organ, tamamen hayati fonksiyonu var bebek için
+serviks uzunluğu da ölçülmeli çok önemli, rahim ağzı kapalı mı vs her zaman soruyorum bunları doktoruma, kendisi de çok detaycı zaten çoğu zaman ben sormadan tüm bu ayrıntılara girer

canım sen şimdi hastaneye mi yoksa özel muayeneye mi gidiyorsun?

Oncelikle hayır olsun rüyan inşallah hayırlı bir rüya çıkacaktır bence güzel görmüşsün ama sanki sen erkek bebek istiyosun da kız doğcan diye yorumladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…