2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Oncelikle hayır olsun rüyan inşallah hayırlı bir rüya çıkacaktır bence güzel görmüşsün ama sanki sen erkek bebek istiyosun da kız doğcan diye yorumladım
Bende aynı senin gibi yorumladım canım erkek bebek istiyorum ama kız doğurcam gibihayır olsun inşallah ikiside kabulümüzçok teşekkür ederim Allah razı olsun

Neden bu kadar sır gibi tuttunuz insan mutluluğunu paylaşmak istiyor özel bi sebebi mi var

Selam herkese, whatsapp grubu kurulunca sayfalar daha takip edilebilir olmuş yetişemiyordum hiçbir yazılana. Yazdıklarımda arada kaynayıp gidiyor diye yazasım gelmiyordu. Yarın kontrolüm var, bakalım cinsiyet öğrenebilecekmiyiz. Merakla bekliyorum. Çoğu kişinin de belli olmuş cinsiyet.

Maşallah canım erkek olma ihtimali yüksek ama önemli olan sağlığı herşeyin temiz çıkması
Bildiğiniz bariz bebeğimi hissediyorum
Özellikle sabah uyandığımda Allah'ım isteyen bekleyen herkese nasip eylesin inşallah sağlıklı ve hayırlısından inşallah
Çok güzel canım zayıfsan bu haftalarda hissetmeye başlayabilirsin ben hala hissetemesem de Amin inşallah
Gunaydin hanimlar, bugun doktorumuza gittik cinsiyeti net olarak ogrenemedik poposunun ustune oturmustu 16. Haftada net belli olur dedi ama doktorumuz erkek olabilir dedi eger degismezse bi oglum olacak
@avucdolusudua
Oyy yesinler bunu ya nasıl durmuş güzelce bende erkek gibi hissettim canım

İnşallah öğrenirsin canım. Benim de pazartesi randevum var en son kız gibi ama net değil demişti bakalım.

İnşallah öğrenirsin canım. Benim de pazartesi randevum var en son kız gibi ama net değil demişti bakalım.
Bir kızım var yine bir kızım olacak gibi hissediyorum ama kızıma hamileyken de erkek hissediyordum hangisi hayırlı evlat olacaksa onu versin rabbim inş. Seninki de netleşir pazartesiye inş

Ay allh korumuş canım seni,evet böyle olasiliklarida var tabi iyice düşünmek lazım...
Rabbim bir daha yaşatmasin insan dağ salim kavuşalım evlatlarımıza

aslinda cokta guzelce durmamisti teyzesi poposunun uzerine oturmasaydi net olarak gorebilirdik banada degismeyecek gibi geliyo bakalim

selam hanımlar konuyu sessiz takip eden bir anne adayıyım. Bizde haziran 8 de 16 haftanın sonunda dr a gideceğiz kontrole inşallah cinsiyette öğreneceğiz herkes kadar merak içindeyim. 3 yaşında bir kızım var 36 yaşındayım ve ikisine de tedaviyle hamile kaldım. Gebeligim ikiz kese olarak başladı fakat bir tanesini 8 haftalıkken gelişimi durduğu için kaybettik. Ikili tarama testi yapamadılar hala iki kese olduğu için içeride. 18. Haftada dna testi ile bakacaklar bir sıkıntı olup olmadığına bu arada ultrason ölçümleri normal çıktı.

Burada isim konusunda çok konuşulduğu için nacizane bir bilgi paylaşmak isterim. Azra ismini çok düşünen olduğunu gördüm bende kızıma koymayı çok istemiştim fakat bir yakınımız Azra isminin arapça da Engelli kız çocuğu anlamına geldiğini söyledi ne kadar doğru bir bilgi araştırma fırsatım olmadı ama çok dikkat edilmesi gerekir diye düşünüyorum isimlerin anlamları her zaman çok masum olmayabiliyor. Allah hepimize sağlıklı hayırlı ahlaklı imanlı evlatlar versin inşallah

Ben niyeyse bu sefer farklı cinsiyet bekliyorum ilki de erkekti. Daha %100 demedi doktor. Her an her şey değişebilir

Haydi hayırlısı canım yazarsın kontrol sonrası

,
aecils
serviks uzunluğu rahim ağzı kontrolü mü oluyor,bencede önemli bende bakılmasını istiyorum nasıl bakılıyor karından ultrasonla belli oluyormu

5. Aydan sonra rahim ağzı kesinlikle ölçülmeli

,
aecils

serviks uzunluğu rahim ağzı kontrolü mü oluyor,bencede önemli bende bakılmasını istiyorum nasıl bakılıyor karından ultrasonla belli oluyormu
Ultrasonda çıkmayabiliyormuş, vajinal ultrasonda net görünüyor ve bebeğe zararı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…