2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yani demek senin ki fazla çıkıyor benimde çıkıyorda öyle tektük

aliexpress diye bir alışveriş sitesi var orda bir tulum beğendim ama güvenemedim hatta bak insan güvenemiyor gerçekten
Evet tatlı canım. Türkiye’de yaşayanlara 1 euro luk bile yurtdışından alışveriş yapsann%20 gümrük vergisi var hatırlatayım Haziran itibari ile..

Bildiğiniz bariz bebeğimi hissediyorum
Özellikle sabah uyandığımda Allah'ım isteyen bekleyen herkese nasip eylesin inşallah sağlıklı ve hayırlısından inşallah
Nasıl bir his canım? Anlatsana azıcık?
Ya benim bir kere balık yüzüyormuş gibi oldu. Bir kerede mide guruldaması gibi ama karnımın ortasında oldu. Midemde değil. Hala çok emin değilim.
Senin ilk gebeliğin mi?

Kızlar doktordan geldim 3lu icin kan verdim bebek 16+2 cıktı 15 cm 150 gr fakat cinsiyeti göstermedi yüzünü kapattı arkasını döndü ne yaptıysak göstermedi
Canım 3lü test yaptırmayı sen mi istedin yoksa doktorun mu önerdi. Kızımda yapmamıstı bana doktor

Hayırla gelsin kuzum bende artık şu cinsiyeti bir öğrensem ya el insaf haftaya 4.5 aylik olcak
Canım senin nasıl 4,5 aylık olcak haftaya? 17 haftalık görünüyosun şuan. Haftaya 4. Ay bitip 5 başlamıcak mı?? Ben mi yanlış hesaplıyorum yaa??

İkili test kandan yapılıyo canım bebegin dönmesiyle ne alakası var ki

Canım senin nasıl 4,5 aylık olcak haftaya? 17 haftalık görünüyosun şuan. Haftaya 4. Ay bitip 5 başlamıcak mı?? Ben mi yanlış hesaplıyorum yaa??
Hayır 3 bitip 4 aylık olcak ben öyle biliyorum yani ben mesela 15 haftalığım 3 bucuk aylık benimki

Haftaya 18 oluyor ya canim,bende 16 hafta 4 ay olunca 18 haftada 4.5 ay olur diye düşündüm.
Ee 20 haftada 5 ay olmuyormu zaten,ay ne biliyim ben oyle biliyorum

20 haftaya hatta doguma kdr olabilirmis kuzum bnde kipirdamaya korkuyrm 3 kez kanama yasadim Rabbim korusun kimseye yasatmasinn ck kotu bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…