ben yazdığımı yineliyorum "kız sivilcelendirir, oğlan güzelleştirir" diyorlar bizim buralarda. beni gören herkes kız geliyor demeye başlamıştı ama değilmiş. Seni bilmiyorum canım ama ben yüzümü basan koca koca sivilcelerle pekte güzelleştiğimi söyleyemem
Bildiğiniz bariz bebeğimi hissediyorum
Özellikle sabah uyandığımda Allah'ım isteyen bekleyen herkese nasip eylesin inşallah sağlıklı ve hayırlısından inşallah
Nasıl bir his canım? Anlatsana azıcık?
Ya benim bir kere balık yüzüyormuş gibi oldu. Bir kerede mide guruldaması gibi ama karnımın ortasında oldu. Midemde değil. Hala çok emin değilim.
Senin ilk gebeliğin mi?
Kızlar doktordan geldim 3lu icin kan verdim bebek 16+2 cıktı 15 cm 150 gr fakat cinsiyeti göstermedi yüzünü kapattı arkasını döndü ne yaptıysak göstermedi
bende 12de devlete gittim doktor 2li yapmak istedi ama pozisyonu uygun drgil cikolata ye gel dedi gittim benimki amuda kalkmis takla falan atiyo bir kere bile sirt ustu durmadi doktor baya ugrasti beni bi saga bi sola ceviriyo oksur falan diyo ama nafile yapamadi ikiliyi 16.haftada 3lu yapariz dedi ama bayrama denk geldi 17de gidicem mecbur
Hatta ben yaptırmak istemiyorum 2liye gore daha düşükmüş orani dedim o da neti acinca neler okuyorum hele kadınlar kulübü diye bir yer var aman Allahım hepsi doktor dedi
Hatta ben yaptırmak istemiyorum 2liye gore daha düşükmüş orani dedim o da neti acinca neler okuyorum hele kadınlar kulübü diye bir yer var aman Allahım hepsi doktor dedi
Haftaya 18 oluyor ya canim,bende 16 hafta 4 ay olunca 18 haftada 4.5 ay olur diye düşündüm.
Ee 20 haftada 5 ay olmuyormu zaten,ay ne biliyim ben oyle biliyorum
Daha önce de böyle sancılar çektim 2 saat sonra kanamam oldu. Hamileliğimin başından beri bu olay devam ediyor. Daha bir hafta önce 4 gün hastanede yattım. Şimdi de korkuyorum yine aynısı olacak diye.
Ben sürekli düşük tehlikesi geçirdiğim için cinsiyetini öğrenmekten bile korktum Allahım hepimizinkini esirgesin inşallah